Ak trollerden Atilla Taş’a şok tehdit

Cünkü ikisi arasinda daglar var ve sen ikisinide bir tencerinin icine atiyorsun.
Ben Atilla Tas`in bir kere bile kadinlari rencide eden bir lafini okumadim, ama Nihat Dogan`in kadinlari rencide eden laflari hala beynimde kazinmis vaziyette. Ikisini nasil ayni tutabiliyorsun, hayret dogrusu.
Demekki ben Özgecan öldürüldügünde kalbimin kanadigi bir dönemde, Nihat Dogan`in mini etek lafina cok alinmisim ve öfkelenmisim, oysa sen bu laflari bilmiyorsun veya umursamiyorsun veya kaide deger görmüyorsun, aramizdaki fark bu, onun icin sok oldum.

İkisi de bir tarafa yaranmak için oldukça caba sarfediyor bana göre. Ikisinin dw uslubu hakaret uzerine. Bakın bana göre diyorum. Siz benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Ben buna şok olmam mesela

Hayırlı akşamlar :)

Bu zamanda yaranmak, reklam yapip para kazanmak isteyenlerin adresi belli.. Kalanlar isten atilmak veya Silivriye gonderilmek arasinda gidip geliyor.. Ne menfaat ama.. Atillanin da isinden olmak, bir kor dava sonucu hapse dusmek, veya kizi ile tehdit edilmek cok hosuna gidiyor diye dusunenler var, bu sekilde parasina para katacak, he mi? Ilginc..

Tabiki olmak mecburuyetinde degilsin.
Ama sunu görmelisinki, birisi dogrulari konusuyor birisi kadinlari rencide eden laflar ediyor ...
Ikisi ayni degil. cünkü sag duyu diye birsey var. Bunu görmek zor degil.

Atilla taş kime ve hangi menfaatle yaranmaya çalışıyor olabilir çok merak ettim muhalefete mi yaranacak? : ))) Bir iddiada bulunuyorsanız destekli bulunun. Atilla taşın hakaret ettiğine örnekler sunsanıza mesela?

Son düzenleme:
kesinlikle. yan iartık abartmayın.
o özgecana tecavüzü haketmiş tarzı konuşan adamla kalkıp atilla taşı bir tutarsanız ,hak yersiniz . hak.

Atilla taş kime ve hangi menfaatle yaranmaya çalışıyor olabilir çok merak ettim muhalefete mi yaranacak? : ))) Bir iddiada bulunuyorsanız destekli bulunun. Atilla taşın hakaret ettiğine örnekler sunsanıza mesela?

Ya adam bide iki defa sorguya cekildi. Bide desen bir partiye girmek istiyor, politikaya atilmak istiyor, eh adamin öyle cabasida yok. Yani birak yaranmayi, yazdiklari bile ona zarar oluyor, dava aciliyor.

Ve Atilla hic hakaret kullandigini bende görmedim. Gercekten pes diyorum.

İlk sayfayı okudum yetti..

Ne insanlarsınız siz ya..Kızını öldürmekle tehdit ediyor şuursuzun biri, tabii ki bu tipler hep "ak" tan çıkyıor nedense..

O bırakılmış, Atilla Taş'ın adamlığı, karakteri tartışılıyor..

Bu ak troller hep böyle ama..Anca klavye başında delikanlı..Sokağa dökülenler de satırla, sopayla falan dökülüyor..
Genelde hööööt dedin mi kıç aşağı oturacak kadar da ödlekler..

Havlayan köpek ısırmaz..Ama yine de havlaması cezalandırılmalı tabi..

Amaaan haber değeri taşıyan konuya bak,sanırsınız gece gündüz tehdit ediliyor adam.Bu ünlülere hergün yüzlerce saçma salak twit geliyor,hepsini haber yapsın sözcü madem

Bir de neymiş chp olsa kabullenirlermiş,hee eminim o zaman "nerden belli bunun chp.li olduğu" mesajları havada uçuşurdu,böyle şıp diye konmazdınız üstüne.Hoş öyle birşeyi sözcü haber yapmaz,arkadaşlarda burda paylaşmazdı zaten

Chp' in tarzı değil Ölümle tehdit etmek o yüzden CHP'li dense muhtemelen inanmazdık, parti yandaşlarının genel tutumundan dolayı bir intiba oluşuyor doğal olarak. : D Malalar sopalar kimden çıkar? Valla AKP'den çok gördük özellikle gezide. MHP ve HDP'den de ben bir o kadar okul hayatımda gördüm. Bu konuda ikinci kez aynı şeyi söylüyorum: destekli sallayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…