- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
gercekten böylemi düsünüyorsun ??? Inan soktayimHa bu arada Atilla taşin da Nihat dogandan bir farki yok benim gözümde
gercekten böylemi düsünüyorsun ??? Inan soktayim
Cünkü ikisi arasinda daglar var ve sen ikisinide bir tencerinin icine atiyorsun.
Ben Atilla Tas`in bir kere bile kadinlari rencide eden bir lafini okumadim, ama Nihat Dogan`in kadinlari rencide eden laflari hala beynimde kazinmis vaziyette. Ikisini nasil ayni tutabiliyorsun, hayret dogrusu.
Demekki ben Özgecan öldürüldügünde kalbimin kanadigi bir dönemde, Nihat Dogan`in mini etek lafina cok alinmisim ve öfkelenmisim, oysa sen bu laflari bilmiyorsun veya umursamiyorsun veya kaide deger görmüyorsun, aramizdaki fark bu, onun icin sok oldum.
Atilla taş kime ve hangi menfaatle yaranmaya çalışıyor olabilir çok merak ettimİkisi de bir tarafa yaranmak için oldukça caba sarfediyor bana göre. Ikisinin dw uslubu hakaret uzerine. Bakın bana göre diyorum. Siz benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Ben buna şok olmam mesela
Hayırlı akşamlar :)
kesinlikle. yan iartık abartmayın.Nihat doğan denilen dallama aa bakın hakaret ettim adamceyize,öldürülen ya da tecavüze uğrayan bir genc kız için mini etek giyerse böyle olur diyen zihniyette biri ne Atilla tas ile ne de bir başkası ile kıyas kabul edebilir .
Atilla taş kime ve hangi menfaatle yaranmaya çalışıyor olabilir çok merak ettimmuhalefete mi yaranacak? : ))) Bir iddiada bulunuyorsanız destekli bulunun. Atilla taşın hakaret ettiğine örnekler sunsanıza mesela?
Chp' in tarzı değil Ölümle tehdit etmekAmaaan haber değeri taşıyan konuya bak,sanırsınız gece gündüz tehdit ediliyor adam.Bu ünlülere hergün yüzlerce saçma salak twit geliyor,hepsini haber yapsın sözcü madem
Bir de neymiş chp olsa kabullenirlermiş,hee eminim o zaman "nerden belli bunun chp.li olduğu" mesajları havada uçuşurdu,böyle şıp diye konmazdınız üstüne.Hoş öyle birşeyi sözcü haber yapmaz,arkadaşlarda burda paylaşmazdı zaten