Ak trollerden Atilla Taş’a şok tehdit

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.062
212.074
60
Ak Troll'den Atilla Taş'a tehdit: Kızını infaz edeceğiz!...

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendisini mahkemeye vermesinin ardından Savcı’nın takipsizlik kararı verdiği Atilla Taş, tekrar ifadeye çağrılmasına isyan etti. Twitter’dan konu hakkında düşüncelerini paylaşan Taş’a, AKP’li bir hesaptan tehdit geldi.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/ak-trollerden-atilla-tasa-sok-tehdit-863608/

Seni ciddiye alip kim tehdit etsin atilla..
Herseyi ciddeye alsak ohho..akp yi karalama kampanyalarisiniz .
akp yi bir kenara koy hadi o iktidar tamam sevmez takdir etmez ama bu şaşkın kendi arkadaşlarınıda yeriyor onlarla dalga geçer gibi twet atıyor yani kimseye saygısı yok en son sibel canla uğraşıyordu benim aklıma şöyle geliyor eee tutulmadı bu napıcak bişiler yapması lazım bir aralar erol köse yapıyordu bu işleri şimdi meydan buna kaldı..ama böyleside lazım çok gülüyorum attığı twetlere eğlendiritor yanii.

Haklisin komik insandir ne dedigini bilmez falan ..
Yazilan cvp sinir bozucu kizini infaz ederiz provokatif seyler belli ama ciddiye alan saf cok olur o da belli bisey yani :) yada isine gelen konuda saf ayagina yatan insanlar olabilir bu bi gercek:)

O da tehdit edeni versin savcılığa.

Ben atilla taştan bu performansı beklemiyordum açıkçası. Ciddi zeka gerektiren espriler yapıyor çoğu zaman. Beğenerek takip ediyoruz.

Verdigi ciddi ince zeka gerektiren ayarlariylatakdirimi kazandi hani şu diger siyasi twitter fenomenlerinde olmayan.
He tabi birde tehdide degil de atilla tasa saldiran kadinlarr, kk kadinlarimizz :)

Haklisin komik insandir ne dedigini bilmez falan ..
Yazilan cvp sinir bozucu kizini infaz ederiz provokatif seyler belli ama ciddiye alan saf cok olur o da belli bisey yani :) yada isine gelen konuda saf ayagina yatan insanlar olabilir bu bi gercek:)

Gerçekten böyle düşünen akpli yok mu sanıyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım.

Şunu yapan chpli olsa biz kabullenirdik mesela ama siz akpli olunca kabul edemiyorsunuz.

Valla o trollden iki tarafta da var maalesef. Onu bunu tehdit etmekten başka yaptıkları hiçbir şey yok. Ak Parti destekcilerine yargilanacaksiniz asilacaksiniz bu ülkeden defolup gideceksiniz yazanlardan bir farki yok bu embesilinde. Klavye delikanlisi bunlar.

Ha bu arada Atilla taşin da Nihat dogandan bir farki yok benim gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…