- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.074
- 60
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
kızı varmıydı onun hiç duymamıştım... atilla bir saygısız onu tehdit eden 2 saygısız al birini vur ötekinee..
inan bilmiyordumm ben onu ham çökelekten tanıdım ve amanınn ne ses demiştimm şimdide bazı attığı twetlerdenDede oldu hatta haber,in yokmuydu..
inan bilmiyordumm ben onu ham çökelekten tanıdım ve amanınn ne ses demiştimm şimdide bazı attığı twetlerden
konuyu ben görmedimm twetlarına gelince komedi çok gülüyorum ona hazır cevaplarına eğleniyorum yanii.Hatta burada konusu bile açılmıştı...
Attığı twettler güzel ama beğeniyorum..
akp yi bir kenara koy hadi o iktidar tamam sevmez takdir etmez ama bu şaşkın kendi arkadaşlarınıda yeriyor onlarla dalga geçer gibi twet atıyor yani kimseye saygısı yok en son sibel canla uğraşıyordu benim aklıma şöyle geliyor eee tutulmadı bu napıcak bişiler yapması lazım bir aralar erol köse yapıyordu bu işleri şimdi meydan buna kaldı..ama böyleside lazım çok gülüyorum attığı twetlere eğlendiritor yanii.Seni ciddiye alip kim tehdit etsin atilla..
Herseyi ciddeye alsak ohho..akp yi karalama kampanyalarisiniz .
Haklisin komik insandir ne dedigini bilmez falan ..akp yi bir kenara koy hadi o iktidar tamam sevmez takdir etmez ama bu şaşkın kendi arkadaşlarınıda yeriyor onlarla dalga geçer gibi twet atıyor yani kimseye saygısı yok en son sibel canla uğraşıyordu benim aklıma şöyle geliyor eee tutulmadı bu napıcak bişiler yapması lazım bir aralar erol köse yapıyordu bu işleri şimdi meydan buna kaldı..ama böyleside lazım çok gülüyorum attığı twetlere eğlendiritor yanii.
aynen senin gibi düşünüyorumm ..Haklisin komik insandir ne dedigini bilmez falan ..
Yazilan cvp sinir bozucu kizini infaz ederiz provokatif seyler belli ama ciddiye alan saf cok olur o da belli bisey yani :) yada isine gelen konuda saf ayagina yatan insanlar olabilir bu bi gercek:)
O da tehdit edeni versin savcılığa.
Ben atilla taştan bu performansı beklemiyordum açıkçası. Ciddi zeka gerektiren espriler yapıyor çoğu zaman. Beğenerek takip ediyoruz.
Haklisin komik insandir ne dedigini bilmez falan ..
Yazilan cvp sinir bozucu kizini infaz ederiz provokatif seyler belli ama ciddiye alan saf cok olur o da belli bisey yani :) yada isine gelen konuda saf ayagina yatan insanlar olabilir bu bi gercek:)