- 24 Eylül 2011
- 3.593
- 8.512
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Chp' in tarzı değil Ölümle tehdit etmeko yüzden CHP'li dense muhtemelen inanmazdık, parti yandaşlarının genel tutumundan dolayı bir intiba oluşuyor doğal olarak. : D Malalar sopalar kimden çıkar? Valla AKP'den çok gördük özellikle gezide. MHP ve HDP'den de ben bir o kadar okul hayatımda gördüm. Bu konuda ikinci kez aynı şeyi söylüyorum: destekli sallayın
Yoo ben sana cevap veriyorum. Başkalarının dediği ne alaka : ) benim muhatabım şuan sensin. Ben sana CHP olsa inanmasak bile hakkımız var, haksız mıyım diyorum. : D diğer partiler şüphe götürmüyor. Değil miOnu "chp olsa biz inanırdık " diyen yandaş arkadaşına söyleyeceksin o zaman canımcım
Yoo ben sana cevap veriyorum. Başkalarının dediği ne alaka : ) benim muhatabım şuan sensin. Ben sana CHP olsa inanmasak bile hakkımız var, haksız mıyım diyorum. : D diğer partiler şüphe götürmüyor. Değil mi
He valla ya ülkeyi CHP sömürdü bu hale getirdi. : D sicili çok kötü.Aa bak şimdi taşeron işçilerine dayak,özürlü vatandaşa tokat falan filan,chp.nin de bu konuda hakkını yiyemeyiz.Yani neymiş inanmasanız "bile " ki genel olarak inanırsınız demekki,haksız sayılmazmışsınız
Ama begeniyi kapmissinHe valla ya ülkeyi CHP sömürdü bu hale getirdi. : D sicili çok kötü.CHP ne yapsa inanırım valla o kadar illet. : D
He valla ya ülkeyi CHP sömürdü bu hale getirdi. : D sicili çok kötü.CHP ne yapsa inanırım valla o kadar illet. : D
Gsyet de elestirdiğimiz chpliler oldu. İnanırdık. Tabii haber akitte olursa inanmazdık. Yayın kanalı onemli.Onu "chp olsa biz inanırdık " diyen yandaş arkadaşına söyleyeceksin o zaman canımcım
üzülme bu onun için bir kayıp değildir bencechp kaç defa ,iktidara gelmişki,kılıçlaroğluna üzülüyorum akpli bacılar nefret ediyor adamda