Ak trollerden Atilla Taş’a şok tehdit

Chp' in tarzı değil Ölümle tehdit etmek :KK70: o yüzden CHP'li dense muhtemelen inanmazdık, parti yandaşlarının genel tutumundan dolayı bir intiba oluşuyor doğal olarak. : D Malalar sopalar kimden çıkar? Valla AKP'den çok gördük özellikle gezide. MHP ve HDP'den de ben bir o kadar okul hayatımda gördüm. Bu konuda ikinci kez aynı şeyi söylüyorum: destekli sallayın :KK70:

Onu "chp olsa biz inanırdık " diyen yandaş arkadaşına söyleyeceksin o zaman canımcım :KK66:

Onu "chp olsa biz inanırdık " diyen yandaş arkadaşına söyleyeceksin o zaman canımcım :KK66:
Yoo ben sana cevap veriyorum. Başkalarının dediği ne alaka : ) benim muhatabım şuan sensin. Ben sana CHP olsa inanmasak bile hakkımız var, haksız mıyım diyorum. : D diğer partiler şüphe götürmüyor. Değil mi :KK70:

Yoo ben sana cevap veriyorum. Başkalarının dediği ne alaka : ) benim muhatabım şuan sensin. Ben sana CHP olsa inanmasak bile hakkımız var, haksız mıyım diyorum. : D diğer partiler şüphe götürmüyor. Değil mi :KK70:

Aa bak şimdi taşeron işçilerine dayak,özürlü vatandaşa tokat falan filan,chp.nin de bu konuda hakkını yiyemeyiz.:KK14:Yani neymiş inanmasanız "bile " ki genel olarak inanırsınız demekki,haksız sayılmazmışsınız :KK66:

Aa bak şimdi taşeron işçilerine dayak,özürlü vatandaşa tokat falan filan,chp.nin de bu konuda hakkını yiyemeyiz.:KK14:Yani neymiş inanmasanız "bile " ki genel olarak inanırsınız demekki,haksız sayılmazmışsınız :KK66:
He valla ya ülkeyi CHP sömürdü bu hale getirdi. : D sicili çok kötü. :KK66: CHP ne yapsa inanırım valla o kadar illet. : D

Gsyet de elestirdiğimiz chpliler oldu. İnanırdık. Tabii haber akitte olursa inanmazdık. Yayın kanalı onemli.

Kanıt koyabilmeliler mesela. Yani azıcık suphe edin bari. Chpde de psikopatlar vsr. Hic bir topluluk sütten çıkmış ak kaşık degil. Ozetle koru korune yazanları gorunce sasırdım.

Yusuf değil miydi tekme atan var işte? Kabul edin.

X