• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Saray Tiyatrosu: Allah bizi gelecek gösterilerden korusun!

Bu töreni ben de komik buldum ancak bu adamın yazısı da abartılı olmuş. Türkiye'de bundan daha önemli daha hayret verici neler oldu yani "bu kadarı da olmaz!" demek için...

Anlamak benim için pek mümkün değil ama yine de söyleyeyim...

Tarihteki 16 türk devletini temsil eden askerler komikmiş, olmamışmış.....

Neden devlet sarayımızda tarihimizin derinliğini ve köklerimizi ifade etmek ve bunu sembolize etmek için yapılmış böyle muhteşem bir töreni beğenmiyorsunuz?

Dile kolay 16 devlet var ! Türkiye cumhuriyetinin arkasında !
Hadi batı dünyası ermenisi yahudisi rumu dalga geçiyorda size ne oluyor ? Yabancı hayranımısınız nesiniz?
Sizi anlamak benim içim hiç mümkün olamayacak......

Neden devlet sarayımızda tarihimizin derinliğini ve köklerimizi ifade etmek ve bunu sembolize etmek için yapılmış böyle muhteşem bir töreni beğenmiyorsunuz?

Hadi batı dünyası ermenisi yahudisi rumu dalga geçiyorda size ne oluyor ? Yabancı hayranımısınız nesiniz?
tiyatro seyretmek istersem tiyatroya giderim. bu evet komik

tiyatro seyretmek istersem tiyatroya giderim. bu evet komik
Ama neden komik kendi tarihinden mi utanıyorsun neden dalga geçiyorsun, devlet geleneğinin bu tür atraksiyonlarla gövde gösterisi yapması hoştur güzeldir , değişik, ilginç bir şey yapılmak istenmiş. ortada kötülenecek, alay edilecek bir durum yok. evet rumlar ermeniler yahudiler batı dünyası tiye aldı dalga geçti de bazı bizim miletten olan kesime ne oluyor ?

Ama neden komik kendi tarihinden mi utanıyorsun neden dalga geçiyorsun, devlet geleneğinin bu tür atraksiyonlarla gövde gösterisi yapması hoştur güzeldir , değişik, ilginç bir şey yapılmak istenmiş. ortada kötülenecek, alay edilecek bir durum yok. evet rumlar ermeniler yahudiler batı dünyası tiye aldı dalga geçti de bazı bizim miletten olan kesime ne oluyor ?
ben tarihimden asla utanmam. öncce insanları itham ederken diikkat et.
bu görüntüden utanıyorum. bu hoş değil. esas tarihle dalga geçen görüntü bu.

Devlet geleneğinde böyle bir karşılama yok. Cumhurbaşkanlığı makamı bir ciddiyet gerektirir bu çok radikal bir adım olmuş. Ve ayrıca gösterinin konumu itibariyle komik de bir görüntü olmuş burada köklerimizi inkar ettiğimiz için gülmüyoruz bornozlu adamlar falan var yani. Bu kadar olay olmasını anlamsız buluyorum ama gülünmeyecek bir şey de değil.

Bir olayda da ermeni, yahudi, rum diye bir ayrıştırmasanız keşke. Bu topraklarda yaşayıp yüzde yüz Türk kalmak mümkünmüş gibi sanki...

ben tarihimden asla utanmam. öncce insanları itham ederken diikkat et.
bu görüntüden utanıyorum. bu hoş değil. esas tarihle dalga geçen görüntü bu.
Dalga geçilmiş bir durum orta da yok zaten adam kendi kafasında, zevklerinde olan bir şeyi yapmıyor. müslüman olan olmayan forsumuzda yer alan bütün türk devlerinin sembolik askerlerini getirip tarihin ne kadar derin ve köklü olduğunu nereden nerelere geldiği özetleyen küçük bi olay sadece ayrıca cumhurbaşkanlığı forsu zaten 16 devletin bayrağını içerir. bütün dünyada cumhurbaşkanlığında çeşitli seromoniler olur. yapılan iş doğru yani , kimseyi itham etmiyorum fikrimi söylüyorum cevabın ne diye...

Devlet geleneğinde böyle bir karşılama yok. Cumhurbaşkanlığı makamı bir ciddiyet gerektirir bu çok radikal bir adım olmuş. Ve ayrıca gösterinin konumu itibariyle komik de bir görüntü olmuş burada köklerimizi inkar ettiğimiz için gülmüyoruz bornozlu adamlar falan var yani. Bu kadar olay olmasını anlamsız buluyorum ama gülünmeyecek bir şey de değil.

Bir olayda da ermeni, yahudi, rum diye bir ayrıştırmasanız keşke. Bu topraklarda yaşayıp yüzde yüz Türk kalmak mümkünmüş gibi sanki...
bu ülkede yüzde yüz türk olan çok yok zaten. hepimiz karışmışız. saf kan türkü bulmakiçin orta asyaya gitmek gerek

Dalga geçilmiş bir durum orta da yok zaten adam kendi kafasında, zevklerinde olan bir şeyi yapmıyor. müslüman olan olmayan forsumuzda yer alan bütün türk devlerinin sembolik askerlerini getirip tarihin ne kadar derin ve köklü olduğunu nereden nerelere geldiği özetleyen küçük bi olay sadece ayrıca cumhurbaşkanlığı forsu zaten 16 devletin bayrağını içerir. bütün dünyada cumhurbaşkanlığında çeşitli seromoniler olur. yapılan iş doğru yani , kimseyi itham etmiyorum fikrimi söylüyorum cevabın ne diye...
bayrak ayrı bu ayrı. bu gösteri komik oldumu fikrim bu. komik.

Kizlar eski rte hayraniyim simdi ise değilim tamamen objektif olarak yazdigimi düşünüyorum abesle iştigal durum goremedim arkada 16 devleti temsilen askerler var olay bu kadar basit haa tamamen Osmanlı askerleri olsaydi tepkinize hak verirdom ama bence 16 asker tamamen osmanli askeri yada yeniceri olsa yine sıkıntı degil

valla kendi fikrimce geçmişteki türk askerlerinin askeri üniformalarla temsil edilmesi bir Türk olarak beni sevindirdi

birilerinin atalarını alay konusu yapmalarını da gerçekten anlamıyorum ,

Birde anlamadığım biz neden kendi geçmişimizden bu kadar nefret ediyoruz?

yabancı olan bir şeyi yüceltip yerli olanı kötülemek nedendir acaba?

Birilerini eleştireceğiz derken yine linçe başlanmış sonuçta gelenekleri kökleri olan bir devletsin bunlar normal.
Ne kadar anlamadığım şey var ah ah :KK14:

bu ülkede yüzde yüz türk olan çok yok zaten. hepimiz karışmışız. saf kan türkü bulmakiçin orta asyaya gitmek gerek

Yok canım nerede bulacaksın safkan Türk falan. Kaldı ki arı olmak da iyi bir şey değil genetik çeşitlilik daha dayanıklı bireyler meydana getirmek için faydalı.

bu görüntü komik. burası tiyatro sahnesi yaada film stüdyosu değil. burası cumhurbaşkanlığı makamı. ciddiyeti olan bir yer. yeniliyorum hoş değil. ve ben gördüğümde güldüm.
gelenektede bu yok. uydurmayın.
geçmişten nefret edildiğini nerden çıkardınız oda garip. itham et izi kalsın mantalittesİ

zoraki-bale-gosterisi-1301151200_m.jpg

Guardian: Zoraki bale gösterisi

Guardian, Ak Saray'daki 16 Türk devletine ait askeri üniformaları giyen cumhurbaşkanlığı görevlilerini sayfasına taşıdı.
13.01.2015 08:54

Karakter boyutu :
font_02.gif
font_04.gif

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı Ak Saray'da 16 Türk devletine ait askeri üniformaları giyen cumhurbaşkanlığı görevlileri ile karşılaması dış basında da yankı buldu.

Sosyal medyada dünden bu yana mizah konusu olan karşılama için İngiltere’de yayınlanan Guardian gazetesi, “Abbas, Erdoğan ve 16 savaşçıyla karşılandı” başlığını attı. Gazetenin haberinde, "Ankara’ya resmi temaslarda bulunmak üzere gelen Mahmud Abbas’ın, karşılama töreninde tarihi bir kostüm sahnesine ya da zoraki bir bale gösterisine doğru yürüdüğünü düşünmüş olabilme ihtimali affedilebilir" denildi.

16 asker için, “Zırh giymiş, mızrak taşıyan, korkusuz görünümlü kılıç tutan 16 savaşçı” ifadelerinin kullanıldığı haberde, kıyafetlerin hepsinin inandırıcı görünmediği ve Türk tarihindekilere göre fazla ışıltılı olduğu belirtildi.

Odatv.com

bu görüntü komik. burası tiyatro sahnesi yaada film stüdyosu değil. burası cumhurbaşkanlığı makamı. ciddiyeti olan bir yer. yeniliyorum hoş değil. ve ben gördüğümde güldüm.
gelenektede bu yok. uydurmayın.
geçmişten nefret edildiğini nerden çıkardınız oda garip. itham et izi kalsın mantalittesİ

Ya geçmişten nefret etmeye nasıl getirdiler onu ben de anlamadım. Roma'da gladyatörler çıksa aynı koşullar altında yine gülerim yani bunun Türk tarihi ile bir ilgisi yok :)

Back