- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tiyatro seyretmek istersem tiyatroya giderim. bu evet komikAnlamak benim için pek mümkün değil ama yine de söyleyeyim...
Tarihteki 16 türk devletini temsil eden askerler komikmiş, olmamışmış.....
Neden devlet sarayımızda tarihimizin derinliğini ve köklerimizi ifade etmek ve bunu sembolize etmek için yapılmış böyle muhteşem bir töreni beğenmiyorsunuz?
Dile kolay 16 devlet var ! Türkiye cumhuriyetinin arkasında !
Hadi batı dünyası ermenisi yahudisi rumu dalga geçiyorda size ne oluyor ? Yabancı hayranımısınız nesiniz?
Sizi anlamak benim içim hiç mümkün olamayacak......
Ama neden komik kendi tarihinden mi utanıyorsun neden dalga geçiyorsun, devlet geleneğinin bu tür atraksiyonlarla gövde gösterisi yapması hoştur güzeldir , değişik, ilginç bir şey yapılmak istenmiş. ortada kötülenecek, alay edilecek bir durum yok. evet rumlar ermeniler yahudiler batı dünyası tiye aldı dalga geçti de bazı bizim miletten olan kesime ne oluyor ?tiyatro seyretmek istersem tiyatroya giderim. bu evet komik
ben tarihimden asla utanmam. öncce insanları itham ederken diikkat et.Ama neden komik kendi tarihinden mi utanıyorsun neden dalga geçiyorsun, devlet geleneğinin bu tür atraksiyonlarla gövde gösterisi yapması hoştur güzeldir , değişik, ilginç bir şey yapılmak istenmiş. ortada kötülenecek, alay edilecek bir durum yok. evet rumlar ermeniler yahudiler batı dünyası tiye aldı dalga geçti de bazı bizim miletten olan kesime ne oluyor ?
Anlamak benim için pek mümkün değil ama yine de söyleyeyim...
Tarihteki 16 türk devletini temsil eden askerler komikmiş, olmamışmış.....
Neden devlet sarayımızda tarihimizin derinliğini ve köklerimizi ifade etmek ve bunu sembolize etmek için yapılmış böyle muhteşem bir töreni beğenmiyorsunuz?
Dile kolay 16 devlet var ! Türkiye cumhuriyetinin arkasında !
Hadi batı dünyası ermenisi yahudisi rumu dalga geçiyorda size ne oluyor ? Yabancı hayranımısınız nesiniz?
Sizi anlamak benim içim hiç mümkün olamayacak......
Dalga geçilmiş bir durum orta da yok zaten adam kendi kafasında, zevklerinde olan bir şeyi yapmıyor. müslüman olan olmayan forsumuzda yer alan bütün türk devlerinin sembolik askerlerini getirip tarihin ne kadar derin ve köklü olduğunu nereden nerelere geldiği özetleyen küçük bi olay sadece ayrıca cumhurbaşkanlığı forsu zaten 16 devletin bayrağını içerir. bütün dünyada cumhurbaşkanlığında çeşitli seromoniler olur. yapılan iş doğru yani , kimseyi itham etmiyorum fikrimi söylüyorum cevabın ne diye...ben tarihimden asla utanmam. öncce insanları itham ederken diikkat et.
bu görüntüden utanıyorum. bu hoş değil. esas tarihle dalga geçen görüntü bu.
bu ülkede yüzde yüz türk olan çok yok zaten. hepimiz karışmışız. saf kan türkü bulmakiçin orta asyaya gitmek gerekDevlet geleneğinde böyle bir karşılama yok. Cumhurbaşkanlığı makamı bir ciddiyet gerektirir bu çok radikal bir adım olmuş. Ve ayrıca gösterinin konumu itibariyle komik de bir görüntü olmuş burada köklerimizi inkar ettiğimiz için gülmüyoruz bornozlu adamlar falan var yani. Bu kadar olay olmasını anlamsız buluyorum ama gülünmeyecek bir şey de değil.
Bir olayda da ermeni, yahudi, rum diye bir ayrıştırmasanız keşke. Bu topraklarda yaşayıp yüzde yüz Türk kalmak mümkünmüş gibi sanki...
bayrak ayrı bu ayrı. bu gösteri komik oldumu fikrim bu. komik.Dalga geçilmiş bir durum orta da yok zaten adam kendi kafasında, zevklerinde olan bir şeyi yapmıyor. müslüman olan olmayan forsumuzda yer alan bütün türk devlerinin sembolik askerlerini getirip tarihin ne kadar derin ve köklü olduğunu nereden nerelere geldiği özetleyen küçük bi olay sadece ayrıca cumhurbaşkanlığı forsu zaten 16 devletin bayrağını içerir. bütün dünyada cumhurbaşkanlığında çeşitli seromoniler olur. yapılan iş doğru yani , kimseyi itham etmiyorum fikrimi söylüyorum cevabın ne diye...
bu ülkede yüzde yüz türk olan çok yok zaten. hepimiz karışmışız. saf kan türkü bulmakiçin orta asyaya gitmek gerek
bu görüntü komik. burası tiyatro sahnesi yaada film stüdyosu değil. burası cumhurbaşkanlığı makamı. ciddiyeti olan bir yer. yeniliyorum hoş değil. ve ben gördüğümde güldüm.
gelenektede bu yok. uydurmayın.
geçmişten nefret edildiğini nerden çıkardınız oda garip. itham et izi kalsın mantalittesİ
bir anlasam. beni tanıyor sanırım.:)Ya geçmişten nefret etmeye nasıl getirdiler onu ben de anlamadım. Roma'da gladyatörler çıksa aynı koşullar altında yine gülerim yani bunun Türk tarihi ile bir ilgisi yok :)