- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
Ama bak ilk sayfaya polis iyi ki dovmus vs...diyenler bile var yoksa bence de sence :)Ne düşündüm yahupiknik lafını duyunca dayanamadım, ne zamandır yapmıyordum, topluca yapsak fena mı olur dedim, aaa Üstüme iyilik sağlık
Ay birde şarkı patlatır karşılıklı oynardık, yaptığımız ızgara kokar ikram ederdik ne güzel işte
Bir polis yakını olarak tepkim polise yapılan muameleydi sadeceZihniyete bak çay demle derler bizim orada.
Evet hepsi anarşik hepsi dayak istiyor bravo.
Yok ben direkt anarşistimBir polis yakını olarak tepkim polise yapılan muameleydi sadece
Ne hakla o Anarşist kılıklı polisi o şekilde çekiştirir onun suçu ne
siz kimin tarafındasınız peki hainlerin mi
Ben zamanında malum yönetimlerden rahatsız oldum yeterinceSize her muamele müstehak. yarım öbür gün sizin de rahatsız olduğunuz şeyler olursa gelecek yönetimlerden bu cümleleri hatırlayınız ve sakın sesinizi çıkarmayın.
Neden üzerine alındığını anlamıştımYok ben direkt anarşistim
Ben halkın tarafındayim hırsızların ya da zulüm edenlerin değil.
Hahahaha :) hep anarşik oldugum icin alindim cinim cok anlayışlı birisin Maasallah.Neden üzerine alındığını anlamıştım
Polemik arıyorsan yanlış adrestesin babyHahahaha :) hep anarşik oldugum icin alindim cinim cok anlayışlı birisin Maasallah.
Ben zamanında malum yönetimlerden rahatsız oldum yeterince
Onların yüzünden okuyamadım öfkem büyük...
ama çıkıpta polise askere saldırmadım
HAİNLİK,ANARŞİSTLİK yapmadım hiçbir zaman...
Buradaki Tepkim ise polise yapılan muameleydi
Her zamanki gibi işine geldiğiniz gibi anlamışsınız....
Camları kırmadığı sürece sorun yok, camlar dahil her birşeyi kamu malı, hepimizin vergisiyle yapıldı, kırarlarsa önce ben yakalar topunuzu keserim heee der ürkütürümtopum saraya kaçtı amca
yaa mune orda piknik mi olurCamları kırmadığı sürece sorun yok, camlar dahil her birşeyi kamu malı, hepimizin vergisiyle yapıldı, kırarlarsa önce ben yakalar topunuzu keserim heee der ürkütürüm
Güzel güzel oynasınlarama benim Aklım hala piknikte kaldı, ne sofra kurulurdu hee
Niye yayaa mune orda piknik mi olurtakım elbiseli herifler dolanıyor etrafta
Bak doğru dedin office, oy verdi halk, milli irade olarak hükümet kurulurkende söz hakkımız olmalıo değil de koalisyon görüşmelerine girip ne yapacaklar onu merak ettim ben.. müdürüm, onlar girerse kadiş, dep ve beni de araya sıkıştır biz de gidelim
Bak doğru dedin office, oy verdi halk, milli irade olarak hükümet kurulurkende söz hakkımız olmalışeffaf yönetim, ileri demokrasi deniyor, o zaman bizimde orda olmamız şart
Belki belirlenen bakan adayları beğenmeyeceğizmesela adam siyah takım altına beyaz Çorap giyiyorsa şahsen ben istemem beni temsil etmesini
he onu diyeydin bende ona serzeniş yaptım demin yetti bu mangalcılar sahilde dumandan geçilmiyor yaaNiye yabiz kiiii bulduğumuz her alana hemen konuşlanıp araba bagajından mangalı, küçük tüpü çıkarmak suretiyle piknik yapan bir halkız, bize heryer piknik alanı, sor bak her araba bagajında mutlaka piknik malzemesi ve kilim mevcuttur, ay burası güzel beyy deyip hemen kurarız piknik malzemelerini
Takım elbiselilerde az kenara çekilsinler, orası kamu alanı değil mi?
Ben kamu değil miyim
zeytinyağlı yaprak sarma veririz kravatlılara, sarmaya takım elbiseli bile hayır diyemez
Alevli şorta da dikkat edelim amaya da parmak arası terlikleri çorapla giyiyorsa dip boyası gelmiş mi? sarı saç- siyah kaş kombinasyonu var mı? erkeklerde saç ektirme mi yoksa orjinal mi? bunlar önemli abla kesinlikle girelim