- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
-
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
bu ülkedeki her vergi ödeyen vatandaş,saray 4 buçuk katirilyona ve hazineden yaptırılmışsa buna tepki gösterebilir,Teeee.. Allahımm hiç işiniz yokmu sizinn gidi bi çalışın yaaa.. eliniz ekmek tutsunn..
Teeee.. Allahımm hiç işiniz yokmu sizinn gidi bi çalışın yaaa.. eliniz ekmek tutsunn..
yapılan hataya her türk gencinin tepki gösterme hakkı var,halkında,47 liralık su kullanmışım 84 lira ödeyeceyim abla,o vergisi bu vergisi,50 nerde 80 nerde bu nasıl vergi!Tepkileri gayet normal,adı üzerinde kaçak saraya tepki..
yapılan hataya her türk gencinin tepki gösterme hakkı var,halkında,47 liralık su kullanmışım 84 lira ödeyeceyim abla,o vergisi bu vergisi,50 nerde 80 nerde bu nasıl vergi!
Bunlar hep varlıktan can sıkıntısından
Anarşist kılıklıdaki cesarete bak polisi nasıl çekiştiriyor
Canları dayak istiyor polis az bile yapıyor bunlara hainler
Zihniyete bak çay demle derler bizim orada.Bunlar hep varlıktan can sıkıntısından
Anarşist kılıklıdaki cesarete bak polisi nasıl çekiştiriyor
Canları dayak istiyor polis az bile yapıyor bunlara hainler
bir insan nasıl böyle konuşabilirZihniyete bak çay demle derler bizim orada.
Evet hepsi anarşik hepsi dayak istiyor bravo.
Bizim sarayımiz değil mi ya hu önünde piknikte yaparım mangal da yakarımbir insan nasıl böyle konuşabilir,arkadaş angelina joli içinde ajan demişti
Bizim sarayımiz değil mi ya hu önünde piknikte yaparım mangal da yakarım
Ama hep anarşi bunlar hep
Abla anarşik misin sen nasıl böyle düşünürsünHalkın değil mi? Adı neden Külliye oldu mesela? Halk kütüphanesi de yapacaklardı?
Fena mı olur piknik yapılsa, şöyle toplansak, küçük tüpü çaydanlığı alsak, mangal yaksak, yemek sonrası Çay keyfi oh mis gibi, sonra devlet erkanı gelir geçerken çekirdek çitleyip seyretsek
Yeni doğum yapanlar bebelerinin Göbek kordonunu Saray'ın Bahçesine gömse, benim yavrum da Cumhurbaşkanı olsun diye dualar etse kötü mü olur
Ne düşündüm yahuAbla anarşik misin sen nasıl böyle düşünürsün
müne sarayın önünde kk pikniği düzenlesek ne güzel olurdu.dünyanın 4 yanından kk üyeleri gelir,tanışırdık.Ne düşündüm yahupiknik lafını duyunca dayanamadım, ne zamandır yapmıyordum, topluca yapsak fena mı olur dedim, aaa Üstüme iyilik sağlık
Ay birde şarkı patlatır karşılıklı oynardık, yaptığımız ızgara kokar ikram ederdik ne güzel işte