Ak Saray önünde piknik!

kuruyan fasulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.254
1.841

Yavuz ALATAN - SÖZCÜ (ANKARA) / DHA

Başbakanlık hizmet binası olarak yapılan binanın Cumhurbaşkanlığı'na devredilmesini Saray önünde piknik yaparak protesto etmek istediler.
Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde Başbakanlık hizmet binası olarak yapılan binanın Cumhurbaşkanlığı’na devredilmesi kararını ve 7 Haziran seçimlerinin ardından partiler arasındaki koalisyon görüşmelerini protesto etmek isteyen grup Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yürüdü. Grubun önü polis ve Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından kesildi.

POLİS TOPA EL KOYDU

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın halka açık olduğunu belirten grup, kapı girişinde piknik yapıp, top oynamak istediklerini iletti. Korumalar buna izin vermedi. Bunun üzerine grup yanlarında getirdikleri topu birbirlerine atıp top oynamaya başladı. Öğrencilerin kimliklerini alan polis, topa da el koydu.

Eylemciler ile korumalar arasında gerginlik yaşandı. Bir eylemcinin fotoğraf çekmesi sırasında elindeki makineyi almaya çalışan bir koruma, basın dışında kimsenin çekim yapamayacağını söyledi.

“Biz de koalisyon görüşmelerine katılmak istiyoruz” diyen öğrenciler uzun süre koruma polisleri ile tartıştı. Öğrenciler, tartışmanın ardından, polisler tarafından yaka paça uzaklaştırıldı.

GÖZALTI YOK
Saray önünde eylem yapan üniversiteliler bu kez gözaltına alınmazken, eylemciler ve korumalar arasında zaman zaman ilginç diyaloglarında yaşandığı görüldü.
Kaynak:http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/ak-saray-onunde-piknik-865926/

Tepkileri gayet normal,adı üzerinde kaçak saraya tepki..
yapılan hataya her türk gencinin tepki gösterme hakkı var,halkında,47 liralık su kullanmışım 84 lira ödeyeceyim abla,o vergisi bu vergisi,50 nerde 80 nerde bu nasıl vergi!

yapılan hataya her türk gencinin tepki gösterme hakkı var,halkında,47 liralık su kullanmışım 84 lira ödeyeceyim abla,o vergisi bu vergisi,50 nerde 80 nerde bu nasıl vergi!

Türkiye vergi cenneti bir kere,kaçak elektrik kullananlarında biz ödüyoruz nasılsa.
Herkes akıllı bir bizler safız yani..

Bunlar hep varlıktan can sıkıntısından
Anarşist kılıklıdaki cesarete bak polisi nasıl çekiştiriyor
Canları dayak istiyor polis az bile yapıyor bunlara hainler

Size her muamele müstehak. yarım öbür gün sizin de rahatsız olduğunuz şeyler olursa gelecek yönetimlerden bu cümleleri hatırlayınız ve sakın sesinizi çıkarmayın.

Halkın değil mi? Adı neden Külliye oldu mesela? Halk kütüphanesi de yapacaklardı?
Fena mı olur piknik yapılsa, şöyle toplansak, küçük tüpü çaydanlığı alsak, mangal yaksak, yemek sonrası Çay keyfi oh mis gibi, sonra devlet erkanı gelir geçerken çekirdek çitleyip seyretsek
Yeni doğum yapanlar bebelerinin Göbek kordonunu Saray'ın Bahçesine gömse, benim yavrum da Cumhurbaşkanı olsun diye dualar etse kötü mü olur

Abla anarşik misin sen nasıl böyle düşünürsün

Abla anarşik misin sen nasıl böyle düşünürsün
Ne düşündüm yahupiknik lafını duyunca dayanamadım, ne zamandır yapmıyordum, topluca yapsak fena mı olur dedim, aaa Üstüme iyilik sağlık
Ay birde şarkı patlatır karşılıklı oynardık, yaptığımız ızgara kokar ikram ederdik ne güzel işte

müne sarayın önünde kk pikniği düzenlesek ne güzel olurdu.dünyanın 4 yanından kk üyeleri gelir,tanışırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…