Ak Saray önünde piknik!

Halkın değil mi? Adı neden Külliye oldu mesela? Halk kütüphanesi de yapacaklardı?
Fena mı olur piknik yapılsa, şöyle toplansak, küçük tüpü çaydanlığı alsak, mangal yaksak, yemek sonrası Çay keyfi oh mis gibi, sonra devlet erkanı gelir geçerken çekirdek çitleyip seyretsek:KK14:
Yeni doğum yapanlar bebelerinin Göbek kordonunu Saray'ın Bahçesine gömse, benim yavrum da Cumhurbaşkanı olsun diye dualar etse kötü mü olur:KK59:

Göbek kordonunu gömme fikri hoşuma gitti :)) ben bunu bir düşüneyim :))

Ben zamanında malum yönetimlerden rahatsız oldum yeterince
Onların yüzünden okuyamadım öfkem büyük...
ama çıkıpta polise askere saldırmadım
HAİNLİK,ANARŞİSTLİK yapmadım hiçbir zaman...
Buradaki Tepkim ise polise yapılan muameleydi
Her zamanki gibi işine geldiğiniz gibi anlamışsınız....

Sesinizi duyurmak için çaba göstermeliydiniz o zaman. Demokrasi budur. İstanbul üniversitesi önünde eylem yapan kadın öğrencilerin arasında olmalıydınız. Biz öyle yaptık.

Sesinizi duyurmak için çaba göstermeliydiniz o zaman. Demokrasi budur. İstanbul üniversitesi önünde eylem yapan kadın öğrencilerin arasında olmalıydınız. Biz öyle yaptık.
kesinlikle,halkımız bu konuda çok sessiz,ben çok duydum yurt dışında insanlar toplu hareket ediyorlarmış,bizde herhangi bir şeyin fiyatı çok artsa örneğin kimse ses etmez gider alır,

kesinlikle,halkımız bu konuda çok sessiz,ben çok duydum yurt dışında insanlar toplu hareket ediyorlarmış,bizde herhangi bir şeyin fiyatı çok artsa örneğin kimse ses etmez gider alır,

neresiymis orasi? Hollandada insanlar turklerden daha koyun.
Ogrenci bursu kaldirip, kredi haline getirdiler bitane bile Allahin kulu cikip isyan etmedi..

neresiymis orasi? Hollandada insanlar turklerden daha koyun.
Ogrenci bursu kaldirip, kredi haline getirdiler bitane bile Allahin kulu cikip isyan etmedi..
ben diyenin yalancısıyım,avrupada bir şeye zam gelse tepki koyarlar diye konuşurlardı,avrupaya gitmişliğim yok yani,aslında bu gibi şeyler vatandaşlık hakkı

ben diyenin yalancısıyım,avrupada bir şeye zam gelse tepki koyarlar diye konuşurlardı,avrupaya gitmişliğim yok yani,aslında bu gibi şeyler vatandaşlık hakkı

Valla Avrupada yasayan biri olarak bunlarin dogru olmadiginin sahidiyim.
Bir cok ulkede ekonomik durumlar Turkiyenin durumundan cok daha kotu hale gelmis durumda.
Londrada bu yuzden bir donem oyle buyuk bir kargasa vardiki Turkler dukkanlari yagmalanmasin diye nobet tutmak zorunda kaldiklarinin haberlerini aldik.
Tabi Almanya ve Belcikanin durumu belki bir nebze daha iyi olabilir. Hollandadan vergisinden kurtulmak icin Belcikaya yerlesen bir kac arkadasim var.

Bir cok ulkede ekonomik durumlar Turkiyenin durumundan cok daha kotu hale gelmis durumda.
Londrada bu yuzden bir donem oyle buyuk bir kargasa vardiki Turkler dukkanlari yagmalanmasin diye nobet tutmak zorunda kaldiklarinin haberlerini aldik.
Tabi Almanya ve Belcikanin durumu belki bir nebze daha iyi olabilir. Hollandadan vergisinden kurtulmak icin Belcikaya yerlesen bir kac arkadasim var.
2033 de büyük güvenlik sorunları yaşanabilir demişti davutoğlu bizdede iç güvenl,k yasası çıktı umarım iyi günler görürüz hepimiz

Cok guzeldi ya ne zmndir boyle hem anlamli hem komik bi haber izlememistim..Olayin kahramani atletli abi idi ztn..keske sonunda topunuz nerde dediginde caldilar vermiyolar onuda caldilar diyeydi cok guzel kapanis olurdu:KK66:

Bunlar hep varlıktan can sıkıntısından
Anarşist kılıklıdaki cesarete bak polisi nasıl çekiştiriyor:KK67::KK11:
Canları dayak istiyor polis az bile yapıyor bunlara hainler :KK34::KK11:

Hainmi oldu vatandaş şimdi,yasal hakkını yapıyor..
Anarşist dediğiniz insanlar kimler acaba..

Camları kırmadığı sürece sorun yok, camlar dahil her birşeyi kamu malı, hepimizin vergisiyle yapıldı, kırarlarsa önce ben yakalar topunuzu keserim heee der ürkütürüm:KK70:
Güzel güzel oynasınlar:KK59: ama benim Aklım hala piknikte kaldı, ne sofra kurulurdu hee:KK14:

Gidiyoruz demi müdürüm pikniğe,ekibi toplayalım hemen :KK53::KK53: sarmaları nevoş yapsın mangal benden :KK53:

Halkın değil mi? Adı neden Külliye oldu mesela? Halk kütüphanesi de yapacaklardı?
Fena mı olur piknik yapılsa, şöyle toplansak, küçük tüpü çaydanlığı alsak, mangal yaksak, yemek sonrası Çay keyfi oh mis gibi, sonra devlet erkanı gelir geçerken çekirdek çitleyip seyretsek:KK14:
Yeni doğum yapanlar bebelerinin Göbek kordonunu Saray'ın Bahçesine gömse, benim yavrum da Cumhurbaşkanı olsun diye dualar etse kötü mü olur:KK59:
Oyle bi sey varsa gidip gomeyim daha evde duruyor gobek kordonu :KK53:

avrupadaki ekonomik durumlar derken yunanistan bulgaristan ve romanyadan falan mı bahsediyorsunuz :) evet onlar türkiyeden kötü olabilir. Ama türkiyeyle almanya ve hollandayı kıyaslamayın bile. Tamam uzaktasınız. Ülkenize özleminiz de var. Hollanda insanından da ırkçılıktan da size gına gelmiş olabilir. Avrupa insanı vergilerden genel olarak şikayet ediyor. Almanyada belçika sınırında yaşayan arkadaşım da market alışverişlerini belçikadan yaptığını söylemişti ki bu çok olağan. Ama istanbuldaki yaşam standartlarımızın farkında mısınız bilmiyorum. Ben çok iyi bir eğitim aldım. Çok iyi bir işim var. Paramı düşünmeden harcayabiliyorum. Ama buna sahip olmak için hayvan gibi çalışıyorum. Sabah 5te kalkıyorum çoğu zaman 9 da 10da eve giriyorum. İnsanlığımı Unuttum. Arada dağlar var sizlerin yaşantısıyla. Elbette sizin de sorunlarınız var. Ama türkiyede ekonomi daha iyi denecek şeyler değil. Sorunları görüp dile getirmek önemli olan. Hollanda daha kötü durumda susun demek saçma değil mi?

X