- 28 Şubat 2015
- 1.096
- 2.251
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
Çocuk piknikçi atletini dahi giyip gelmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halkın değil mi? Adı neden Külliye oldu mesela? Halk kütüphanesi de yapacaklardı?
Fena mı olur piknik yapılsa, şöyle toplansak, küçük tüpü çaydanlığı alsak, mangal yaksak, yemek sonrası Çay keyfi oh mis gibi, sonra devlet erkanı gelir geçerken çekirdek çitleyip seyretsek
Yeni doğum yapanlar bebelerinin Göbek kordonunu Saray'ın Bahçesine gömse, benim yavrum da Cumhurbaşkanı olsun diye dualar etse kötü mü olur
Ben zamanında malum yönetimlerden rahatsız oldum yeterince
Onların yüzünden okuyamadım öfkem büyük...
ama çıkıpta polise askere saldırmadım
HAİNLİK,ANARŞİSTLİK yapmadım hiçbir zaman...
Buradaki Tepkim ise polise yapılan muameleydi
Her zamanki gibi işine geldiğiniz gibi anlamışsınız....
kesinlikle,halkımız bu konuda çok sessiz,ben çok duydum yurt dışında insanlar toplu hareket ediyorlarmış,bizde herhangi bir şeyin fiyatı çok artsa örneğin kimse ses etmez gider alır,Sesinizi duyurmak için çaba göstermeliydiniz o zaman. Demokrasi budur. İstanbul üniversitesi önünde eylem yapan kadın öğrencilerin arasında olmalıydınız. Biz öyle yaptık.
eşim bizim oğlanınkini cami bahçesine gömmüştübileydik saray bahçasine gömerdikGöbek kordonunu gömme fikri hoşuma gitti :)) ben bunu bir düşüneyim :))
kesinlikle,halkımız bu konuda çok sessiz,ben çok duydum yurt dışında insanlar toplu hareket ediyorlarmış,bizde herhangi bir şeyin fiyatı çok artsa örneğin kimse ses etmez gider alır,
ben diyenin yalancısıyım,avrupada bir şeye zam gelse tepki koyarlar diye konuşurlardı,avrupaya gitmişliğim yok yani,aslında bu gibi şeyler vatandaşlık hakkıneresiymis orasi? Hollandada insanlar turklerden daha koyun.
Ogrenci bursu kaldirip, kredi haline getirdiler bitane bile Allahin kulu cikip isyan etmedi..
ben diyenin yalancısıyım,avrupada bir şeye zam gelse tepki koyarlar diye konuşurlardı,avrupaya gitmişliğim yok yani,aslında bu gibi şeyler vatandaşlık hakkı
2033 de büyük güvenlik sorunları yaşanabilir demişti davutoğlu bizdede iç güvenl,k yasası çıktı umarım iyi günler görürüz hepimizValla Avrupada yasayan biri olarak bunlarin dogru olmadiginin sahidiyim.
Bir cok ulkede ekonomik durumlar Turkiyenin durumundan cok daha kotu hale gelmis durumda.
Londrada bu yuzden bir donem oyle buyuk bir kargasa vardiki Turkler dukkanlari yagmalanmasin diye nobet tutmak zorunda kaldiklarinin haberlerini aldik.
Tabi Almanya ve Belcikanin durumu belki bir nebze daha iyi olabilir. Hollandadan vergisinden kurtulmak icin Belcikaya yerlesen bir kac arkadasim var.
2033 de büyük güvenlik sorunları yaşanabilir demişti davutoğlu bizdede iç güvenl,k yasası çıktı umarım iyi günler görürüz hepimiz
Bunlar hep varlıktan can sıkıntısından
Anarşist kılıklıdaki cesarete bak polisi nasıl çekiştiriyor
Canları dayak istiyor polis az bile yapıyor bunlara hainler
Camları kırmadığı sürece sorun yok, camlar dahil her birşeyi kamu malı, hepimizin vergisiyle yapıldı, kırarlarsa önce ben yakalar topunuzu keserim heee der ürkütürüm
Güzel güzel oynasınlar ama benim Aklım hala piknikte kaldı, ne sofra kurulurdu hee
Oyle bi sey varsa gidip gomeyim daha evde duruyor gobek kordonuHalkın değil mi? Adı neden Külliye oldu mesela? Halk kütüphanesi de yapacaklardı?
Fena mı olur piknik yapılsa, şöyle toplansak, küçük tüpü çaydanlığı alsak, mangal yaksak, yemek sonrası Çay keyfi oh mis gibi, sonra devlet erkanı gelir geçerken çekirdek çitleyip seyretsek
Yeni doğum yapanlar bebelerinin Göbek kordonunu Saray'ın Bahçesine gömse, benim yavrum da Cumhurbaşkanı olsun diye dualar etse kötü mü olur
çok nekletme bencede,kızkardeşim kararsızdır,2..3 sene beklediler kordonu gömmek için karıkocaOyle bi sey varsa gidip gomeyim daha evde duruyor gobek kordonu
sarmalar benden,bu ara sürekli sarma yapıyorumGidiyoruz demi müdürüm pikniğe,ekibi toplayalım hemen sarmaları nevoş yapsın mangal benden
sarmalar benden,bu ara sürekli sarma yapıyorum
Valla Avrupada yasayan biri olarak bunlarin dogru olmadiginin sahidiyim.
Bir cok ulkede ekonomik durumlar Turkiyenin durumundan cok daha kotu hale gelmis durumda.
Londrada bu yuzden bir donem oyle buyuk bir kargasa vardiki Turkler dukkanlari yagmalanmasin diye nobet tutmak zorunda kaldiklarinin haberlerini aldik.
Tabi Almanya ve Belcikanin durumu belki bir nebze daha iyi olabilir. Hollandadan vergisinden kurtulmak icin Belcikaya yerlesen bir kac arkadasim var.