Ak Saray önünde piknik!

Ne düşündüm yahuo_Opiknik lafını duyunca dayanamadım, ne zamandır yapmıyordum, topluca yapsak fena mı olur dedim, aaa Üstüme iyilik sağlık:KK59:
Ay birde şarkı patlatır karşılıklı oynardık, yaptığımız ızgara kokar ikram ederdik ne güzel işte:KK14:
Ama bak ilk sayfaya polis iyi ki dovmus vs...diyenler bile var yoksa bence de sence :)

piknik mangal bana uyar. Bi de semaver çayı demleriz daha ne olsun

Zihniyete bak çay demle derler bizim orada.

Evet hepsi anarşik hepsi dayak istiyor bravo.
Bir polis yakını olarak tepkim polise yapılan muameleydi sadece :KK14:
Ne hakla o Anarşist kılıklı polisi o şekilde çekiştirir onun suçu ne :KK34:
siz kimin tarafındasınız peki hainlerin mi :KK14:

Bir polis yakını olarak tepkim polise yapılan muameleydi sadece :KK14:
Ne hakla o Anarşist kılıklı polisi o şekilde çekiştirir onun suçu ne :KK34:
siz kimin tarafındasınız peki hainlerin mi :KK14:
Yok ben direkt anarşistim :KK73:

Ben halkın tarafındayim hırsızların ya da zulüm edenlerin değil.

Size her muamele müstehak. yarım öbür gün sizin de rahatsız olduğunuz şeyler olursa gelecek yönetimlerden bu cümleleri hatırlayınız ve sakın sesinizi çıkarmayın.
Ben zamanında malum yönetimlerden rahatsız oldum yeterince
Onların yüzünden okuyamadım öfkem büyük...
ama çıkıpta polise askere saldırmadım
HAİNLİK,ANARŞİSTLİK yapmadım hiçbir zaman...
Buradaki Tepkim ise polise yapılan muameleydi
Her zamanki gibi işine geldiğiniz gibi anlamışsınız....

Ya artik su ülkede bazi seyler konusarak cözülsün. Adi üzerinde cocuk bunlar. Kim hakli kim haksiz bir kenara cekip bir amca gibi gülüp gecin yollayin cocuklari tatli dille. Kimlik alacaz. Cok da lazimdi. Ne kadar illegal bir kisilik olabilir ki bunlar. Belli iste dalgaya gelmisler topla. Azicik gülümseme yahu. Basta onlar cocuk. Ne olmus, ne de büyüttünüz ya. Hep olacak bu tür seyler, herseye de polisle mi dayanarak susturalim. Herkes herseyden memnun olacak diye birsey yok.
Beraber yasamayi ögrenemdik gitti. Sorsak sizin de evladiniz vardir. Su cekistirmeler agiz kapatmalar cok cirkince.

Tahammülsüz bir millet olduk ciktik. Sonumuz hayira. Bu isler böyle cözülmez. Devlet ilk halkiyla sevgili olmali ki halk da onu sevsin. Ha her sevmeyene tekme tokat girersek ayni erkek milletinin kadina yaptigi gibi olur. Atayizler aciklasin bekliyorum :KK75:

Ben zamanında malum yönetimlerden rahatsız oldum yeterince
Onların yüzünden okuyamadım öfkem büyük...
ama çıkıpta polise askere saldırmadım
HAİNLİK,ANARŞİSTLİK yapmadım hiçbir zaman...
Buradaki Tepkim ise polise yapılan muameleydi
Her zamanki gibi işine geldiğiniz gibi anlamışsınız....

Keşke zamanında sizde haklarınız gaspedilirken tepkinizi koysaydınız. O günlerde eylem yapan, yürüyüş düzenleyen, polisler tarafından itilip kakılan başörtülü ANARŞİSTLERLE tanışır, ne kadar güzel insanlarmış bunlar derdiniz.

topum saraya kaçtı amca :KK70:
Camları kırmadığı sürece sorun yok, camlar dahil her birşeyi kamu malı, hepimizin vergisiyle yapıldı, kırarlarsa önce ben yakalar topunuzu keserim heee der ürkütürüm:KK70:
Güzel güzel oynasınlar:KK59: ama benim Aklım hala piknikte kaldı, ne sofra kurulurdu hee:KK14:

Camları kırmadığı sürece sorun yok, camlar dahil her birşeyi kamu malı, hepimizin vergisiyle yapıldı, kırarlarsa önce ben yakalar topunuzu keserim heee der ürkütürüm:KK70:
Güzel güzel oynasınlar:KK59: ama benim Aklım hala piknikte kaldı, ne sofra kurulurdu hee:KK14:
yaa mune orda piknik mi olur :KK70: takım elbiseli herifler dolanıyor etrafta :KK70:

o değil de koalisyon görüşmelerine girip ne yapacaklar onu merak ettim ben.. müdürüm, onlar girerse kadiş, dep ve beni de araya sıkıştır biz de gidelim :KK53:

yaa mune orda piknik mi olur :KK70: takım elbiseli herifler dolanıyor etrafta :KK70:
Niye ya:KK14: biz kiiii bulduğumuz her alana hemen konuşlanıp araba bagajından mangalı, küçük tüpü çıkarmak suretiyle piknik yapan bir halkız, bize heryer piknik alanı, sor bak her araba bagajında mutlaka piknik malzemesi ve kilim mevcuttur, ay burası güzel beyy deyip hemen kurarız piknik malzemelerini:KK70:
Takım elbiselilerde az kenara çekilsinler, orası kamu alanı değil mi?
Ben kamu değil miyim:KK14:
zeytinyağlı yaprak sarma veririz kravatlılara, sarmaya takım elbiseli bile hayır diyemez:KK45:

o değil de koalisyon görüşmelerine girip ne yapacaklar onu merak ettim ben.. müdürüm, onlar girerse kadiş, dep ve beni de araya sıkıştır biz de gidelim :KK53:
Bak doğru dedin office, oy verdi halk, milli irade olarak hükümet kurulurkende söz hakkımız olmalı:KK59:şeffaf yönetim, ileri demokrasi deniyor, o zaman bizimde orda olmamız şart:KK14:
Belki belirlenen bakan adayları beğenmeyeceğiz:KK12: mesela adam siyah takım altına beyaz Çorap giyiyorsa şahsen ben istemem beni temsil etmesini:KK4:

Bak doğru dedin office, oy verdi halk, milli irade olarak hükümet kurulurkende söz hakkımız olmalı:KK59:şeffaf yönetim, ileri demokrasi deniyor, o zaman bizimde orda olmamız şart:KK14:
Belki belirlenen bakan adayları beğenmeyeceğiz:KK12: mesela adam siyah takım altına beyaz Çorap giyiyorsa şahsen ben istemem beni temsil etmesini:KK4:

:KK70: ya da parmak arası terlikleri çorapla giyiyorsa :KK70: dip boyası gelmiş mi? sarı saç- siyah kaş kombinasyonu var mı? erkeklerde saç ektirme mi yoksa orjinal mi? bunlar önemli abla kesinlikle girelim :KK53:

Niye ya:KK14: biz kiiii bulduğumuz her alana hemen konuşlanıp araba bagajından mangalı, küçük tüpü çıkarmak suretiyle piknik yapan bir halkız, bize heryer piknik alanı, sor bak her araba bagajında mutlaka piknik malzemesi ve kilim mevcuttur, ay burası güzel beyy deyip hemen kurarız piknik malzemelerini:KK70:
Takım elbiselilerde az kenara çekilsinler, orası kamu alanı değil mi?
Ben kamu değil miyim:KK14:
zeytinyağlı yaprak sarma veririz kravatlılara, sarmaya takım elbiseli bile hayır diyemez:KK45:
he onu diyeydin bende ona serzeniş yaptım demin yetti bu mangalcılar sahilde dumandan geçilmiyor yaa
sarma konusunda haklısın :KK70:

X