• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Tamam o zaman, üyelerin birbirine hakareti, küfürde etseler bizi ilgilendirmeyecek artık Siyaset bölümünde amaaaa Atatürk, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Kılıçdaroğlu'da dahil tüm siyasi liderler, devletin kurumları, TSK, Polis Teşkilatı vs gibi yerlere en ufak hakaret olsun 1 hafta banlı kalınacak.
Bakın herşey gözünüzün önünde cereyan ediyor, duymadım demeyin, nasıl her şeyi birbirinize duyuruyorsunuz bunu da yayın bir zahmet.
Yayalım bakalım ne kadar beğeni gelecek. En Büyük KK

Ben hangi olay'in üzerine bu karar alindi bilmiyorum fakat bu karar'in üzerine konusma seklini hos bulmuyorum. Senin mesajini okuduktan sonra 40'inci sayfaya kadar geri gittim ve görüyorum ki Kazen ve Mune kurallar uzerine gayet muhaebet ediyorlar. Bu'da pek profesyonel degil. Hayir yani eger kural degistirmek istiyorsaniz ve birbirine danisacaksaniz özel mesaj atarsiniz birbirlerine. Eger üyelerden bikmissaniz kapatin bu bölümü.

Ve eger üyelerden ciddi ciddi öneriler almak istiyorsaniz bunun konulari var. Önerileri incelersiniz ve ona göre cevap verirsiniz. Bu "çok sikicisiniz yeaaa, amaan kural kalksin be yaaa" muhabeti hiç profesyonelce degil ve gerçektin sikti.
Nesi sıktı kararsız? Nesini hoş karşılamadın? Bu karar bu topik üzerine alınmadı, bu karar öyle dur biz Göze soka soka karar alalım diyerekte alınmadı gayette spontane gelişti.
Kazen burda yazdı bende burda cevap verdim, profesyonel değil mi? Aksine gayette şeffaf oldu.
Aylardır burada hakaretler havada uçtu, üyeleri geçtim, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Kılıçdaroğlu, Atatürk ağza alındı durdu, hakaret ede ede bitirilmedi.
Bize sürekli ihtar geliyor, bizim ne zorumuz var bunlarla uğraşıyoruz?
Hakaret görmüyor musunuz? Cumhurbaşkanı'na mezarına gelmek nasip olsun, Allah seni kahretsin, geber inşallah hakaret değil mi?

Üyeler bunları yazarken iyi, o yazanların olduğu bölümde biz karar Alınca profesyonel değil öyle mi?
Nesini yakıştıramadın, özellerden uyardım, davalık olacaksınız, yazmayın etmeyin, yapmayın, ben bunları yaparken profesyonelim ama burdan yazınca değilim öyle mi?
Oysa benim profesyonelim gibi bir iddiamda yok, profesyonel olsaydım, vicdan micdan yapmaz, kimseyi de özelden uyarmazdım, sonuçta yazılanlardan sorumlu değilim, yazanlar düşünsün derdim, derdik.
Kaç konuya topikte uyarı yazdım? Bu da profesyonel değildi ama kimse itiraz etmedi, ki Site Manifestosu kuralı: Moderatörler üyeleri uyarmakla yükümlü değildir, üyeler kuralları okuyup uymak zorundadırlar.
Ama ne yaptım topiklerde uyardım, yeri geldi kavgalar belki biter diye laf karıştırdım, konuyu dağıttım.

Geçen sene yine bu bölümde benzer kararlar alındı ve bölümde yazıldı, o zaman itiraz eden olmadı, yine profesyonel değildim ama kimse de ama böyle olur mu demedi? O günden bugüne ne Değişti?

Şimdi de tamam işte Konuşun diyoruz, yazın çizin istediğinizi deyin ama bu seferde bölüm kapansın diyorsunuz.
Ayrıca üstüne alınması gereken en son insanken sen niye üstüne alındın?
Ismin geçmedi, isim dahi vermedim burda, topiklerde küfür bela gidenler zaten kendi yazdıklarını biliyor.

doliydi galiba afkurmak kelimesini kullandı o da havlamak demekmiş, film orda koptu:KK53:
Yani şimdi en az 15 yaşını geçmiş olduğunu tahmin ettiğim bir kişi gelip bu kelimeyi kullanıyor ve orada film kopuyor.hani gülüp eğleniyoruz ama çok acı bence.

Mune Mune @Kazen Gezi zamanı bu yolu denediniz, hep beraber gördük neler olduğunu. Gezi miydi, yine bir seçim zamanı mıydı hatırlamıyorum gerçi.

Siyaset bölümünde diyaloglar kişisele dönmediği sürece tartışma yaşanması doğaldır, adı üstünde siyaset.
Polemik cezası daha çok kişisel kavgalara döndüğünde verilebilir. Hakaret her zaman ki gibi her yerde yasak..Yani sadece kurallar uygulansa sorun kalır mı bilmiyorum.

Ya en ufak bir olayda cezaya gidiliyor ya her şey serbest bırakılıyor, bi orta yol lazım, böyle uçlar çözüm olmaz ki burası için hiç bir zaman :)

Hatun akp face sayfalarından abuk sabuk bir alıntı yapmış, cevap gelince de afkur demiş yahu, şaka gibi :))

@Chelzy ver mahkemeye yavrum, gözünün yaşına bakma hakaret edenin..Böyle ulu orta iftira atmamayı, hakaret etmemeyi öğrenirler.
Med,
yavrum bari sen böyle deme, şimdi sana 2 örnek vereceğim, hani diyorsun ya hakaret yasak olsun diye.
X kişi Kalkıyor C.başkanına geber diyor ya, geber.
Bu üyenin yazdığı beğeniliyor, ceza veriyoruz herkesin istediği birşey yazdım hakaret etmedim ki diyor.

Burada hakaret insanların bakış açılarına göre şekilleniyor, Atatürk dile dolanıyor sende şahitsin, kaç tane Atatürk'le ilgili gayette uygunsuz yoruma denk geldin, ne diyor üye? Ben olanı yazıyorum, hakaret etmiyorum ki diyor.

Ama durum ortada Atatürk için yazılanda C. Başkanı içinde Yazılan hakaret lakin gel gör ki cezayı Alınca Kızılca kıyamet kopuyor.

Buyur bugünkü Afkur mevzusu, afkurmak havlamak anlamında kullanılır, genel kullanış bu şekildedir, bak misal çemkirmek, kudurmak, azmakta uygunsuzdur değil mi? Gel Moderatör olarak düşün biraz, verdin cezayı, ban kalkınca yine kıyamet, eee ne olacak peki? Sana göre hakaret ona göre değil, ona göre hakaret sana göre değil.
Karşı tarafa geçelim, AKP seçmeni akıl yoksunu diyorlar, bu hakaret değil mi? Koyun diyorlar, bu hakaret değil mi? Savunma şu: ben herkesin söylediğini söyledim, genel kanaat bu.

Burda ne kibler var bir görsen, bir örnek daha, üye yazıyor : HDP'nin barajı geçmesi iyi oldu. Kib geliyor, pkk propagandası yapılıyor diye, ya üye barajı geçmesinden bahsediyor, ne propagandası?
Öyle bir hale getirdiler ki, aa diyeni kibliyorlar, ceza verilmeyince de taraflı yönetim, hmmm Öyledir.

Ben bunları açık açık yazınca da yine laf söyleniyor, herkes dökse ya bu bölümle ilgili yaptıklarını, ben yazınca niye kabahat oluyor?
Bak eminim, adım kadar eminim, biz özelden Kazen'le konuşsak ve bölümü kapama kararı alsaydık, şuraya yazıyorum Med, 3-5 hakaret eden yüzünden neden bölüm kapatılıyor, banlayın onları denecekti.

Heee şununda altını çizeyim, bu her iki taraftanda istenecekti zira yine dillendirmedikleri birşeyi yazayım çünkü bana bu konuda çok özel mesaj geldiği gibi, kiblerde de bu yönde sinyaller veriyorlar.
AKP seçmeni muhalif görüşü, muhalifler de AKP seçmenini istemiyor bu bölümde, çünkü bir tarafa göre makarnacılar, akıl yürütemeyenler sardı burayı, diğer tarafa göre de elinde viskisi Atatürk'e tapan, din iman umursamayanlar sardı.

Eee hangi tarafa söz hakkı tanıyıp diğer tarafı bertaraf edeceğiz? Işte o seçimi yaparsak asıl o zaman taraf olmaz mıyız?
Şurda Yazdığım herşey aslında gayette mantık dahilinde fakat her 2 tarafta o kadar hırsla doldurmuş ki içini, biz burda ne desek herkes anlamak istediği gibi anlayacak.
Tahammül yok tahammül.

Kişisel tartışmaya dönmediği sürece diyorsun ama sende dayanamıyorsun mesela, profilimde bugün birşeyler yaşanmış değil mi? Buradaki topiklerde de aynısı olmuyor mu?
Konular hep o kişisel tartışmalarla dolu, birtek Ünlüler, yakışıklı adamlar, Melih Gökçek topikleri karışmıyor.

Sırf kişisel hırslar, kişisel öfkeler yüzünden bu bölüm artık amacını aşmaya başladı, sadece saldırı ve hakaret var.
Aylardır şurada zevkle okuduğun bir topik var mı siyasi içerikli? Benim yok şahsen.
Kaldı ki sen söylemiştin burada, Atatürk'e hakaretten birini şikayet etmek için danışmıştında site zarar görür diye vazgeçmiştin, şuradaki üyelerin diğer bölümlerde sessiz sedasız, siyaset bölümünle hiç işi olmadan yazan yüzbinlerce üyenin hakkına girmesi adil mi?
Burada yazılanlar yüzünden bu siteye kapatma kararı çıkarsa sırf o 3-5 kişi yüzünden yüzbinlerin siteye girişinin engellenmesi adil mi?
Hep bana diyorlar ya adilliği, soruyorum adil mi? Ne o geber desinler, mezarını ziyarete gelelim inşallah desinler diye öyle mi?

Mune Mune abla peki başka topikte tartıştığımız konuyu buraya taşıyıp tartışsak ban yir miyiz? :kurnaz üye smileyi:

Yanarım yanarım CÜBBELİ ye yazdığım yorumun banlanma sebebi olmasına yanarım:KK14::KK61:

Oy şu siyaset kapansa şeker gibi geçinir herkes:)
Burası çok acayip bi bölüm... :KK45:

İsim vermeyeyim. Burada hırçın bi üye var. :KK45: Okusan mesajlarını kalpsizin teki dersin bu yazdıkları gerçek olamaz bi insan böyle düşünemez dersin (umarım üyeyi ele vermemişimdir :KK45: ) Bugün BDV de gördüm mesajlarını ve inanamadım. Önceki mesajlarını kuzeni yazmış olmalı dedim. :KK45::KK45: Pammık gibi kalbi varmış. :KK45::KK45:

Med,
yavrum bari sen böyle deme, şimdi sana 2 örnek vereceğim, hani diyorsun ya hakaret yasak olsun diye.
X kişi Kalkıyor C.başkanına geber diyor ya, geber.
Bu üyenin yazdığı beğeniliyor, ceza veriyoruz herkesin istediği birşey yazdım hakaret etmedim ki diyor.

Burada hakaret insanların bakış açılarına göre şekilleniyor, Atatürk dile dolanıyor sende şahitsin, kaç tane Atatürk'le ilgili gayette uygunsuz yoruma denk geldin, ne diyor üye? Ben olanı yazıyorum, hakaret etmiyorum ki diyor.

Ama durum ortada Atatürk için yazılanda C. Başkanı içinde Yazılan hakaret lakin gel gör ki cezayı Alınca Kızılca kıyamet kopuyor.

Buyur bugünkü Afkur mevzusu, afkurmak havlamak anlamında kullanılır, genel kullanış bu şekildedir, bak misal çemkirmek, kudurmak, azmakta uygunsuzdur değil mi? Gel Moderatör olarak düşün biraz, verdin cezayı, ban kalkınca yine kıyamet, eee ne olacak peki? Sana göre hakaret ona göre değil, ona göre hakaret sana göre değil.
Karşı tarafa geçelim, AKP seçmeni akıl yoksunu diyorlar, bu hakaret değil mi? Koyun diyorlar, bu hakaret değil mi? Savunma şu: ben herkesin söylediğini söyledim, genel kanaat bu.

Burda ne kibler var bir görsen, bir örnek daha, üye yazıyor : HDP'nin barajı geçmesi iyi oldu. Kib geliyor, pkk propagandası yapılıyor diye, ya üye barajı geçmesinden bahsediyor, ne propagandası?
Öyle bir hale getirdiler ki, aa diyeni kibliyorlar, ceza verilmeyince de taraflı yönetim, hmmm Öyledir.

Ben bunları açık açık yazınca da yine laf söyleniyor, herkes dökse ya bu bölümle ilgili yaptıklarını, ben yazınca niye kabahat oluyor?
Bak eminim, adım kadar eminim, biz özelden Kazen'le konuşsak ve bölümü kapama kararı alsaydık, şuraya yazıyorum Med, 3-5 hakaret eden yüzünden neden bölüm kapatılıyor, banlayın onları denecekti.

Heee şununda altını çizeyim, bu her iki taraftanda istenecekti zira yine dillendirmedikleri birşeyi yazayım çünkü bana bu konuda çok özel mesaj geldiği gibi, kiblerde de bu yönde sinyaller veriyorlar.
AKP seçmeni muhalif görüşü, muhalifler de AKP seçmenini istemiyor bu bölümde, çünkü bir tarafa göre makarnacılar, akıl yürütemeyenler sardı burayı, diğer tarafa göre de elinde viskisi Atatürk'e tapan, din iman umursamayanlar sardı.

Eee hangi tarafa söz hakkı tanıyıp diğer tarafı bertaraf edeceğiz? Işte o seçimi yaparsak asıl o zaman taraf olmaz mıyız?
Şurda Yazdığım herşey aslında gayette mantık dahilinde fakat her 2 tarafta o kadar hırsla doldurmuş ki içini, biz burda ne desek herkes anlamak istediği gibi anlayacak.
Tahammül yok tahammül.

Kişisel tartışmaya dönmediği sürece diyorsun ama sende dayanamıyorsun mesela, profilimde bugün birşeyler yaşanmış değil mi? Buradaki topiklerde de aynısı olmuyor mu?
Konular hep o kişisel tartışmalarla dolu, birtek Ünlüler, yakışıklı adamlar, Melih Gökçek topikleri karışmıyor.

Sırf kişisel hırslar, kişisel öfkeler yüzünden bu bölüm artık amacını aşmaya başladı, sadece saldırı ve hakaret var.
Aylardır şurada zevkle okuduğun bir topik var mı siyasi içerikli? Benim yok şahsen.
Kaldı ki sen söylemiştin burada, Atatürk'e hakaretten birini şikayet etmek için danışmıştında site zarar görür diye vazgeçmiştin, şuradaki üyelerin diğer bölümlerde sessiz sedasız, siyaset bölümünle hiç işi olmadan yazan yüzbinlerce üyenin hakkına girmesi adil mi?
Burada yazılanlar yüzünden bu siteye kapatma kararı çıkarsa sırf o 3-5 kişi yüzünden yüzbinlerin siteye girişinin engellenmesi adil mi?
Hep bana diyorlar ya adilliği, soruyorum adil mi? Ne o geber desinler, mezarını ziyarete gelelim inşallah desinler diye öyle mi?

Müdürüm, ben de site yönettim bir dönem, yaşadığınız sıkıntıları belki nadir anlayabilenlerdenim. Banlar kalkınca edilen sitemler, kopan kıyametler, hepsini yaşıyorsunuz, doğrudur.

Ama hakaret hakarettir, beddua beddua..Sadece polemik konusunda ben hala neyin ne olduğunu kestiremiyorum..Yani bilemiyorum, konular kişisel tartışmaya dönmediği sürece polemik cezası verilmemeli diye düşünüyorum..

Misal senle biz akp seçmeni ve solcu seçmen olarak tartışıyoruz..Konuyla ilgili atışıyoruz, sen farklı donelerle geliyosun, ben onları çürütüyorum, ben farklı şeylerle geliyorum, sen çürütüyosun v.s..Hani bu tartışma uzun sürebilir, polemik diye nitelendirilmemeli..

Ama tartışırken, konu "sen zaten şöylesin, böylesin" diye kişisel aşağılama ve hadsizliğe kaydığında o zaman polemik diye değerlendirilebilir..İfade edebildim mi bilemedim..

Bugün profilinde yaşadığım tartışma banlıktı..Banlanacağımı bilerek yazdım, çünkü özelden devam edilen bir konuşma senin profiline hakaret edilerek taşınmış.

Geber meselesine gelince, bu da bedduadır..Ben mesela, gebersin hayır yapıcam dedim bi gün çok sinirlenip..Banlandım akabinde..Gıkım çıkmaz bunlara..

Ama işte bir konu hakkında ya da bir olay hakkında hakaret, tahrik, üslupsuzluk olmadan tartışırken aldığım banlara üzülüyorum, kendi adıma söylüyorum bunu.

Çözüm değil ki bunlar, geçen senelerde gördük buraları, cennet mahallesine döndü..

Hatta ben bir üyeye baya baya girip, kendimi kibledim banlayın beni diye..Bilirsin kime takık olduğumu.
Demek istediğim çözüm değil hakareti, küfrü serbest bırakmak.

Benim bazı şeylere tahammülüm yok evet, kalmadı. Bazı zihniyetlere saygım da yok. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum.
Saygım var deyip aksini yaparak kendimle çelişemicem şimdi.

Çünkü neler gördük burada, farklı inançtaki ve düşüncedeki insanlara dinsiz, kafir, gavur yaftası yapıştıranlar mı dersin, terörist diye etiketleyip iftira atanlar mı dersin..Sorsan herkes çok saygılı inanç ve görüşlere.

Eee bu samimiyetsizliği görüyorum, ben neden saygı duyayım ki?

Tabi bu durum bölüme ve insanlara rahatsızlık vermem anlamına da gelmiyor.

Naçizane tavsiyem, siyasi kişi ve kurumlara hakaret edenleri banlayıp, mesajları yayından kaldırmanız. Kişisel hakaretler de banlanmalı, hakarete maruz kalan yasal hakkını arar veya aramaz.

_MedceziR_ _MedceziR_ zaten siyasi kişiler, kurumlar vb hakkında hakaretler ceza alacak, bizim burada söylediğimiz birbirinize hakaretleriniz ve polemikler ceza almayacak sadece.
Ki aslında şurda konuştuklarımız bile komik biliyor musun? Neden dersen bir insan bir fikri savunurken veya ne bileyim biriyle ilgili bu üye olur siyasi biri olur düşüncesini, hatta kızgınlığını yazarken bunu çokta naif bir dille yazabilir.

Hakaret düşünceni savunamamanın hırçınlığıdır. Sitede hep Moderatör değildim, üye olduğum zamanlara şahit olanlar var, başta Elif abla, söylesin açıkça, ki o zamanda siyaset bölümü vardı hatta dini konularda yazılırdı, tek bir hakaretim yoktur, siyasi görüşüm yok mu? Var elbette ama asla bunu hakaretle yazmadım, bir uyarım, ihtarım dahi olmadı, eleştirilerimi de yaptım, düşüncemi de savundum ama hakarete maruz kaldım, tehditte edildim, sebebi de çok açık fikrimi doğru bir dille savunuşuma tahammül edemedi o kişi. Doğru yerlere doğru kelimelerle eleştiriler yaptım.

Anlayacağın aslında insanlar biz uyarmadan veya banlamadan kontrollü olabilirler, olmak istemiyorlar, incitmek, aşağılamak, bel altı vurup çoluk çocuklarına, değerlerine, inançlarına kadar sövüyorlar ve buna fikir savunma diyorlar.

Hiç mütevazi olamayacağım Türkiye'de Kadın platformu dediğiniz zaman Kadınlar Kulübü liderdir, ki birçok kadın sitesinin sahibi kadın olmasına karşın ve kaba, üslubu kötü vs denmesine rağmen buranın sahibi Kazen gayette iyi Yöneten biridir, öyle olmasaydı bu site kurulduğundan bu yana bu kadar büyümez, hep lider olmazdı.

Kazen'in onca emeği silinip site sorun yaşasın, çok çok 100 üyeye karşı 400 binleri bulan üye kenara atılsın, gelinen nokta bu.

Emek var, benim kızdığım nokta da bu Emeğin görmezden gelinişi, Allah'ın ve konferans görüşmede Yazdığım üyelerin bildiğini buradakilerden saklayacak değilim.
Üyeler onca uyarıyı, ikazı kulak arkası yapmak yerine dikkat etselerdi bugün bu noktaya gelinmezdi, biz bir çaba sarf ettik, şahitsin Med, Gezi olaylarında burada sabahlamadık mı? Hakaretler oldu davalık olunacak demedik mi? Kaç sitede görebilirler bunu?

Kaç sitede bir yöneticiye ulaşıp abla abi şöyle bir sorunum var diyebilirler? Kaç yönetici görebilirler şurda bir facia oldu yardım edelim denildiğinde kendi elleriyle yardımları götüren veya kaç yönetici vardır bir üyenin derdine üzülüpte hadi gel beraber dua edelim diyen?
Burayı kaba dedikleri Kazen ve ayıp ettin Mune'ye rağmen 1 numara yapan işte bu samimiyet, niye gidip gidip geri geliyorlar, öyle ya kaba bir adamla ayıp eden bir müdür var burada.

Şunu da söyleyeyim böyle şeyleri yazıyorum ama takık falan değiliz, yaş takıklığa müsait değil, ihtiyarım ben, Gençken olsa belki ama şimdi hayatı takamayacak kadar çabuk ihtiyarlıyorum, hayat boş eğlen coş moduna geçtim 40. mumu üfledikten sonra.
Yazıyorsun samimiyetine dayanarak yazıyorum.

Son düzenleme:
Bence de polemik kisisellestirmeye inmedigi surece serbest olmali, insanlar fikirlerini polemik derdine dusmeden karsilikli olarak gerekirse sayfalarca tartisabilmeli, ikili ya da uclu kisi katilimi farketmez.. Is; filancanin yaptigi icraat, falancanin ettigi soylemden veya ulkenin icindeki durumu tartismaktan "sen soylesin", "sen boylesin"e geldiginde polemik addedilmeli.

"Gebersin", "olsun" laflari bence de hakaret degil, beddua.. Icinde bir dilek tasir, "keske!" gibi.. Bunlar sifat degildir. Tabi iktidarin size bunlar bize soylenmesin diye bir baskisi varsa onu burada belirtseniz yeter. Insanlar dikkat eder.. Lafi gecmisken, hayatim boyunca bu kadar beddua almis birini tanimadigimi da yazmadan gecemeyecegim, begenseler ne, begenmeseler ne, gercek bu.

Hakaret baska olay, kufur de oyle.. Ben "saygisiz" lafini bile hakaret addederim mesela.. Bir insanin niteliklerini belirten kelimeler sifattir: uzun boylu adam, sarisin kadin, kirmizi baslikli kiz gibi.. Bu sifatlari kotu anlamda kullandiginda ise hakarete girer: patavatsiz adam, suratsiz kadin, pis ogrenci, saygisiz kiz, aptal cocuk gibi.. Kisaca, bir ismi asagilayici, kotuleyici sekilde niteleyen kelimelere ve de "hirsiz, soyguncu" gibi takilan adlara hakaret denir. Gerci hirsiza da baska ne denir bilemedim.. Sonucta hosa gitmese de o isi yapanlara verilen bir isimdir yani..:KK22: Ancak suc yargilanip ispat edilene kadar kisi masum sayilir, bu yuzden boyle pis islere bulastigi varsayilan insanlar hakkinda ben genellikle "hakkinda bu sekilde iddialar olan saibeli kisi" diye bahsederim. Millete malolmus bilgi ve haberler bu sekilde dile getirildiginde hakaret sayilmaz bence.. Isteyen istedigi mahkemeye versin.

_MedceziR_ _MedceziR_ zaten siyasi kişiler, kurumlar vb hakkında hakaretler ceza alacak, bizim burada söylediğimiz birbirinize hakaretleriniz ve polemikler ceza almayacak sadece.
Ki aslında şurda konuştuklarımız bile komik biliyor musun? Neden dersen bir insan bir fikri savunurken veya ne bileyim biriyle ilgili bu üye olur siyasi biri olur düşüncesini, hatta kızgınlığını yazarken bunu çokta naif bir dille yazabilir.

Hakaret düşünceni savunamamanın hırçınlığıdır. Sitede hep Moderatör değildim, üye olduğum zamanlara şahit olanlar var, başta Elif abla, söylesin açıkça, ki o zamanda siyaset bölümü vardı hatta dini konularda yazılırdı, tek bir hakaretim yoktur, siyasi görüşüm yok mu? Var elbette ama asla bunu hakaretle yazmadım, bir uyarım, ihtarım dahi olmadı, eleştirilerimi de yaptım, düşüncemi de savundum ama hakarete maruz kaldım, tehditte edildim, sebebi de çok açık fikrimi doğru bir dille savunuşuma tahammül edemedi o kişi. Doğru yerlere doğru kelimelerle eleştiriler yaptım.

Anlayacağın aslında insanlar biz uyarmadan veya banlamadan kontrollü olabilirler, olmak istemiyorlar, incitmek, aşağılamak, bel altı vurup çoluk çocuklarına, değerlerine, inançlarına kadar sövüyorlar ve buna fikir savunma diyorlar.

Hiç mütevazi olamayacağım Türkiye'de Kadın platformu dediğiniz zaman Kadınlar Kulübü liderdir, ki birçok kadın sitesinin sahibi kadın olmasına karşın ve kaba, üslubu kötü vs denmesine rağmen buranın sahibi Kazen gayette iyi Yöneten biridir, öyle olmasaydı bu site kurulduğundan bu yana bu kadar büyümez, hep lider olmazdı.

Kazen'in onca emeği silinip site sorun yaşasın, çok çok 100 üyeye karşı 400 binleri bulan üye kenara atılsın, gelinen nokta bu.

Emek var, benim kızdığım nokta da bu Emeğin görmezden gelinişi, Allah'ın ve konferans görüşmede Yazdığım üyelerin bildiğini buradakilerden saklayacak değilim.
Üyeler onca uyarıyı, ikazı kulak arkası yapmak yerine dikkat etselerdi bugün bu noktaya gelinmezdi, biz bir çaba sarf ettik, şahitsin Med, Gezi olaylarında burada sabahlamadık mı? Hakaretler oldu davalık olunacak demedik mi? Kaç sitede görebilirler bunu?

Kaç sitede bir yöneticiye ulaşıp abla abi şöyle bir sorunum var diyebilirler? Kaç yönetici görebilirler şurda bir facia oldu yardım edelim denildiğinde kendi elleriyle yardımları götüren veya kaç yönetici vardır bir üyenin derdine üzülüpte hadi gel beraber dua edelim diyen?
Burayı kaba dedikleri Kazen ve ayıp ettin Mune'ye rağmen 1 numara yapan işte bu samimiyet, niye gidip gidip geri geliyorlar, öyle ya kaba bir adamla ayıp eden bir müdür var burada.

Şunu da söyleyeyim böyle şeyleri yazıyorum ama takık falan değiliz, yaş tanıklığa müsait değil, ihtiyarım ben, Gençken olsa belki ama şimdi hayatı takamayacak kadar çabuk ihtiyarlıyorum, hayat boş eğlen coş moduna geçtim 40. mumu üfledikten sonra.
Yazıyorsun samimiyetine dayanarak yazıyorum.

Söylüyorum sana nenesin diye:p

Benim tahammülsüzlüğüm ithamlardan çok memleketi memleket olmaktan çıkaranların hala tepede, mecliste v.s tutulması aslında..Bizler hepi topu 15-20 sene daha yaşarsak yaşarız. Çocuklarımızın geleceğini çaldılar..
Ben 10 seneye kalmadan görücem bu memleketin halini.
Tahammülsüzlüğüm temelde buna aslında.

Ben gençken daha heyecanlı ve hareketliydim. Biraz bahsetmiştim sana..
Şimdi ben de artık "amaaaaaan ne halleri varsa görsünler, nasılsa biz fazla görmicez" diyorum..Ama selay aklıma geliyor, tıkanıyorum.

Benim yeğenimi 13 yaşında okulda fişlediler. Ben bunlara tahammül gösteremiyorum.

Saraylim Saraylim , bu bölümde neler okudum neler, yani öyle birkaç aylık topikler canlanmasın gözünüzde, ben birkaç yıldan bahsediyorum, topyekün genelini ele alıp yazıyorum, Kazen'de burada yazıyorsa öyle şu topik, bu topik 3-4 haftalık mevzudan bahsetmiyor, aylardan bahsedip ortaya çıkan tablo ve gelinen noktayı dillendiriyor.
Tamda senin örneklemelere uyan bir örnek vereyim, suratsız bir kadınsın:KK70: suratsız bir kadınsın:KK20:
Biri üyeyle samimi birinin yazdığı bir latife, diğeri direkt hakaret değil mi? Heh işte şimdi biri ceza alıp diğeri almadığında aynen şu oluyor ama falanca da o kelimeyi kullanıp banlanmamıştı.
Hadi gel bunu açıkla bakalım, bak Med bana nene dedi, kesinlikle hakaret, içeri atmak caiz midir:KK70:

Hadi gel bunu açıkla bakalım, bak Med bana nene dedi, kesinlikle hakaret, içeri atmak caiz midir:KK70:

Nene korkut destanını dava adı yapalım, sana nene diyenleri tık mapısa :70:
Off zaten çok banladın bu dönem beni, her banladığında ameliyat olcağım yerleri atıp taciz etcem seni :70:

Back
X