- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ding dong ben geldim, konuyu kapatıyorum çünkü inceleyeceğim.
Kazen bir daha ki uyarılar seçim sonrasına kadar mı demişti
![]()
Ayrımı biraz zor olur, ceza olmasın dersek küfür gırla gider. Birde Sağdan soldan alıntılarla kurum veya makamlara hakaret oluyor, ben yazmadım ki Alıntı o diyorlar.buraya bir çözüm bulmalıyız. ya kapatalım siyaset başlığını ya da burada ceza olmasın. Bir birlerine hakaret ediyorlar ise bir birlerini dava etsinler. Yok kurum ve kişilere hakaret ise de zaten gereken yapılır.
bu ayırımı nasıl yaparız bilmiyorum
Ayrımı biraz zor olur, ceza olmasın dersek küfür gırla gider. Birde Sağdan soldan alıntılarla kurum veya makamlara hakaret oluyor, ben yazmadım ki Alıntı o diyorlar.
Yönetemedik değil Kazen, senin benim ne suçumuz var, burada yazanlar ağzının ayarını bilmiyor çünkü birbirlerinden ölesiye nefret ediyorlar.o zaman kapatalım siyaset başlığını yönetemedik oldu bitti !
Kazen burda birbirlerine küfürde etseler ceza vermeyelim o zaman ama kurumlar, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Atatürk, siyasi liderler hakkında hakaret edenler bunu Alıntı sözler, görsellerle yapanlar olursa 1'er haftalık banlar olsun, öyle bir günle Yatıp çıkamasınlar çünkü söyleyecekleri her kötü söz davalık olma niteliğinde.
Tamam o zaman, üyelerin birbirine hakareti, küfürde etseler bizi ilgilendirmeyecek artık Siyaset bölümünde amaaaa Atatürk, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Kılıçdaroğlu'da dahil tüm siyasi liderler, devletin kurumları, TSK, Polis Teşkilatı vs gibi yerlere en ufak hakaret olsun 1 hafta banlı kalınacak.tamamdır en mantıklısı bu ....
Neden sanmıyorsunuz acaba? He gerçi artık birbirinize rahatça hakaret edebileceksiniz "Siyaset Bölümünde" bu bölüme ve buranın bazı küfür ve hakaret etmeden duramayan, siyaseti hakaret ve Aşağılama sanan Üyeleri için yeni düzenleme geldi, herkes birbirine olan nefretini kusabilecek.Ben kiblemiştim de sanmıyorum ceza alsın...
Bakalım.
Sıkıldık hayatım sıkıldık, herkes hakaret ediyor, bir taraftan 1 bir taraftan 3 kişi banlanmışsa başlıyorlar yönetim taraflı, yıllardır karar veremediler bizi bir AKP'li, bir CHP'li, bir Müslüman, bir dinsiz yaptılar durdular.Benim için burda herhangi bir habere yorum yapma sayfası kapanmistir o zaman. Yöneticiler de haklı biktilar artık.
En iyisi kasim anneleri grubunda takilayim ben bundan sonra :)
Sıkıldık hayatım sıkıldık, herkes hakaret ediyor, bir taraftan 1 bir taraftan 3 kişi banlanmışsa başlıyorlar yönetim taraflı, yıllardır karar veremediler bizi bir AKP'li, bir CHP'li, bir Müslüman, bir dinsiz yaptılar durdular.
Şimdi Atış serbest, küfür etmek istiyorlardı etsinler, zerre kılımız kıpırdamaz.
Herkes zeki ya, buyursunlar zekalarını konuştursunlar, lügatlarındaki tüm hakaretleri sırayalabilirler.
aklıma ne takıldı ya bize küfrederlerse ? Banlanmayacaklar mı ?