• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Ding dong ben geldim, konuyu kapatıyorum çünkü inceleyeceğim.
Kazen Kazen bir daha ki uyarılar seçim sonrasına kadar mı demişti:KK14:

Ding dong ben geldim, konuyu kapatıyorum çünkü inceleyeceğim.
Kazen Kazen bir daha ki uyarılar seçim sonrasına kadar mı demişti:KK14:

buraya bir çözüm bulmalıyız. ya kapatalım siyaset başlığını ya da burada ceza olmasın. Bir birlerine hakaret ediyorlar ise bir birlerini dava etsinler. Yok kurum ve kişilere hakaret ise de zaten gereken yapılır.

bu ayırımı nasıl yaparız bilmiyorum

buraya bir çözüm bulmalıyız. ya kapatalım siyaset başlığını ya da burada ceza olmasın. Bir birlerine hakaret ediyorlar ise bir birlerini dava etsinler. Yok kurum ve kişilere hakaret ise de zaten gereken yapılır.

bu ayırımı nasıl yaparız bilmiyorum
Ayrımı biraz zor olur, ceza olmasın dersek küfür gırla gider. Birde Sağdan soldan alıntılarla kurum veya makamlara hakaret oluyor, ben yazmadım ki Alıntı o diyorlar.

Bu konuda bir anket açarmısın lütfen ? soralım sonuçlara göre de hareket edelim...

Ayrımı biraz zor olur, ceza olmasın dersek küfür gırla gider. Birde Sağdan soldan alıntılarla kurum veya makamlara hakaret oluyor, ben yazmadım ki Alıntı o diyorlar.

o zaman kapatalım siyaset başlığını yönetemedik oldu bitti !

ya da bırak birbirlerini yesinler biz neden kötü oluyoruz ki ? iki tarafa da sor biz tarafız ! Hangi tarafız bunu ben çözemedim ..

o zaman kapatalım siyaset başlığını yönetemedik oldu bitti !
Yönetemedik değil Kazen, senin benim ne suçumuz var, burada yazanlar ağzının ayarını bilmiyor çünkü birbirlerinden ölesiye nefret ediyorlar.
AKP'li olupta ceza almazsa taraflı diyorlar bize, muhalafet kanadı ceza almazsa yine aynı.
Kimse dönüp aynaya bakmıyor, trollük mü burda her iki taraftanda dibine kadar trollük yapan var ama kimse kabul etmez, gruplaşma desen o da var ama yine kabul etmezler, herkes karşı görüşteki ölsün diye dua ediyor ama bunu da demezler, herkes sadece kendi zeki diğerleri zekadan yoksun.
Eee böyle bir düşünce yapısına biz ne yapabiliriz ki.

Kazen Kazen burda birbirlerine küfürde etseler ceza vermeyelim o zaman ama kurumlar, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Atatürk, siyasi liderler hakkında hakaret edenler bunu Alıntı sözler, görsellerle yapanlar olursa 1'er haftalık banlar olsun, öyle bir günle Yatıp çıkamasınlar çünkü söyleyecekleri her kötü söz davalık olma niteliğinde.

Kazen Kazen burda birbirlerine küfürde etseler ceza vermeyelim o zaman ama kurumlar, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Atatürk, siyasi liderler hakkında hakaret edenler bunu Alıntı sözler, görsellerle yapanlar olursa 1'er haftalık banlar olsun, öyle bir günle Yatıp çıkamasınlar çünkü söyleyecekleri her kötü söz davalık olma niteliğinde.

tamamdır en mantıklısı bu ....

tamamdır en mantıklısı bu ....
Tamam o zaman, üyelerin birbirine hakareti, küfürde etseler bizi ilgilendirmeyecek artık Siyaset bölümünde amaaaa Atatürk, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Kılıçdaroğlu'da dahil tüm siyasi liderler, devletin kurumları, TSK, Polis Teşkilatı vs gibi yerlere en ufak hakaret olsun 1 hafta banlı kalınacak.
Bakın herşey gözünüzün önünde cereyan ediyor, duymadım demeyin, nasıl her şeyi birbirinize duyuruyorsunuz bunu da yayın bir zahmet.

Ben kiblemiştim de sanmıyorum ceza alsın...

Bakalım.
Neden sanmıyorsunuz acaba? He gerçi artık birbirinize rahatça hakaret edebileceksiniz "Siyaset Bölümünde" bu bölüme ve buranın bazı küfür ve hakaret etmeden duramayan, siyaseti hakaret ve Aşağılama sanan Üyeleri için yeni düzenleme geldi, herkes birbirine olan nefretini kusabilecek.
Eee bu Bölümün kalitesi bundan ibaret zira.
Yalnız Cumhurbaşkanı, Başbakan, Atatürk, siyasi parti liderleri, devlet kurumları vs hakaret edilirse 1 hafta banlı kalınacak.
Lafım direkt size değil, sizi alıntıladım ama herkese söylüyorum.
Buyursunlar o muhteşem kalitelerini göstersinler, artık Afkur mu derler, koyun mu derler, makarnacılar mı derler, zeka yoksunu mu derler yoksa daha marjinal ağız dolusu küfürler mi olur ona üyeler kendisi karar versin.

Az evvel kişisel sözleri nedeniyle banlanan 3 üyeninde banı açıldı, hadi bakalım Hodri Meydan, gün görmemiş küfürlerinizi bekliyoruz, yetmediğiniz yerde biraz sokak ağzı öğrenin Google'dan destek alıp.

Son düzenleme:
Benim için burda herhangi bir habere yorum yapma sayfası kapanmistir o zaman. Yöneticiler de haklı biktilar artık.

En iyisi kasim anneleri grubunda takilayim ben bundan sonra :)

Benim için burda herhangi bir habere yorum yapma sayfası kapanmistir o zaman. Yöneticiler de haklı biktilar artık.

En iyisi kasim anneleri grubunda takilayim ben bundan sonra :)
Sıkıldık hayatım sıkıldık, herkes hakaret ediyor, bir taraftan 1 bir taraftan 3 kişi banlanmışsa başlıyorlar yönetim taraflı, yıllardır karar veremediler bizi bir AKP'li, bir CHP'li, bir Müslüman, bir dinsiz yaptılar durdular.
Şimdi Atış serbest, küfür etmek istiyorlardı etsinler, zerre kılımız kıpırdamaz.
Herkes zeki ya, buyursunlar zekalarını konuştursunlar, lügatlarındaki tüm hakaretleri sırayalabilirler.

Sıkıldık hayatım sıkıldık, herkes hakaret ediyor, bir taraftan 1 bir taraftan 3 kişi banlanmışsa başlıyorlar yönetim taraflı, yıllardır karar veremediler bizi bir AKP'li, bir CHP'li, bir Müslüman, bir dinsiz yaptılar durdular.
Şimdi Atış serbest, küfür etmek istiyorlardı etsinler, zerre kılımız kıpırdamaz.
Herkes zeki ya, buyursunlar zekalarını konuştursunlar, lügatlarındaki tüm hakaretleri sırayalabilirler.

aklıma ne takıldı ya bize küfrederlerse ? Banlanmayacaklar mı ?

akp nin en büyük icraatı çevresindekileriin ve ailesinin servetine servet kattı
ve dalga geçermiş gibi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mal varlığı açıklamasında sadece 1 arsa ve 1 evi olduğunu açıkladı

yeni siyaset modum:KK53::KK53:

yorum.webp

Back
X