Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ak oldunuz, alm siz mi yaparsnz? karnzdakinden mi beklersiniz?
bilmiyorum o anki hislerim ne derece olur ama ben çok sevsemde ilk adımı atamayanlardanım,hani beklerim ki ilk cümleyi o kursun,yalnız samimiyetimi ve sıcaklığımı bi şekilde belli etmeye çalışırım hareketlerimle... :icecream:
ilk adımı atmazdım. karşıdan beklerdim. eğer çok çok hoşlanıyorsam, zarf atardım, gerisini ona bırakırdım. jeyyar eğer karşı taraftan birşey gelmezse kıvırması kolay olur. :dance: :dance:
bende açılmam şahsen çünkü kız açılınca erkekler bi havaya giriyo kız kıymetsiz oluyo erkeğin gözünde bence o açılmalı hatta peşimden koşmalı beni elde etmek için uğraşmalı sırnaşık şey
yani sen hoşlandığını biraz belli edip geri adım atacaksın. tatlı bir bakış olur, şaka ile karışık bir söz olur. karşıdakine cesaret vermek için . niyeti varsa sonraki adımı o atar zaten.
eğer karşımdaki kişinin hislerinden eminsem üstü kapalı ona kapı açarım baktım hala tık yok açık açık söylerim ne var ki.. ille de karşı cinsin söylemesi gerekmez.. daha önce yaptım.. ve onun da bana hisleri olduğunu ama çekindiği için söyleyemediğini öğrendim.