- 2 Ocak 2017
- 11
- 0
- 32
- Konu Sahibi Cilemm9292
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulunduğum yere uzaktı başka kuyumcular aldıktan sonra farkettim bide bunuBaşka bi kuyumcuya sorsaydınız..
Bilmiyorum biraz yamukmuşda hic dikkat etmeden almıştım rahatsızdım birazTeşhir ürünü vermiş olabilir mi?
Belki biri bozdurdu kuyumcuda, kuyumcu da size o bileziği verdi.
Yakın zamanda aldıysanız götürün geri verin? Değişim yapın..Bilmiyorum biraz yamukmuşda hic dikkat etmeden almıştım rahatsızdım biraz
Yani diğer ajdalarda yok mu böyle ekleme yeri kaynak yeri belli değil mi diğer modelleride gösterebilcegini söyledi cunku hepsinin oyle olduğunu söylediBilmiyorum biraz yamukmuşda hic dikkat etmeden almıştım rahatsızdım biraz
Değişim yaparlar mıYakın zamanda aldıysanız götürün geri verin? Değişim yapın..
10 gün oldu alalı aldıktan bir iki gün sonra gidip sormuştum ztn bilgileri varDeğişim yaparlar mı
Göster demedin mi ?Yani diğer ajdalarda yok mu böyle ekleme yeri kaynak yeri belli değil mi diğer modelleride gösterebilcegini söyledi cunku hepsinin oyle olduğunu söyledi
Yok demedim yalan soyliycek değil diye düşündüm yoksa göstereyim niye desinGöster demedin mi ?
Şükür ajda kullanan biri sizinkindede mi varmış birleştirme yeri çizgi gibi bisey dikkatli bakınca belli oluyor kolda belli olmuyorDoğru büyük ihtimalle, siz söyleyince baktim da benimde ajda bileziklerimde belli oluyor
Kız bana burda diyorlar çok safsin tacımı sana devrediyorumYok demedim yalan soyliycek değil diye düşündüm yoksa göstereyim niye desin
Ben normalde çok dikkatliyimdir hamilelik doğuma 1 hafta kaldı rahatsizdim uğraşmak istemedim tanidiktida kuyumcu ona güvendim birazdaKız bana burda diyorlar çok safsin tacımı sana devrediyorum
Koldayken belli olmuyor, yandan bakınca belli oluyor sadeceŞükür ajda kullanan biri sizinkindede mi varmış birleştirme yeri çizgi gibi bisey dikkatli bakınca belli oluyor kolda belli olmuyor