• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oncamed gebelik testi doğruluk payı nedir

oglus annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
6
2
1
32
Mrblar adet tarihim 5subat 30gunde bir bat tarihim 17subatta ilk yumurtlama oldu 26 27subatta tekrar yumurtlama oldu 28subatta çatlama yumurtlama günü olan 27subatti gece degerlndirdim çatlama değerlendiremedim yumurtlama gününu sayarsak bugün 10.gun oluyor dünden beri oncomed test yapıyorum 2dk 3dk içinde silik çıkıyor sonrasında 10dk içinde çizgi belli şekle giriyor dün laboguick test yaptım birşey çıkmadı oncomed en baştaki çok silikti akşamına yaptığım test daha koyuydu bugün saabh yaptığım daha koyu doğruluk payı nedir bilemedim ama laboguick bugün sabah yaptığım belli belirsiz gölge şeklinde oldu 5dk içinde daha erken mi oncemed mı doğru sonuç veriyor yoksa skntı ki var

Eklentiler

• 17415259178118530415959745742789.webp
    17415259178118530415959745742789.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 19
Mrblar adet tarihim 5subat 30gunde bir bat tarihim 17subatta ilk yumurtlama oldu 26 27subatta tekrar yumurtlama oldu 28subatta çatlama yumurtlama günü olan 27subatti gece degerlndirdim çatlama değerlendiremedim yumurtlama gününu sayarsak bugün 10.gun oluyor dünden beri oncomed test yapıyorum 2dk 3dk içinde silik çıkıyor sonrasında 10dk içinde çizgi belli şekle giriyor dün laboguick test yaptım birşey çıkmadı oncomed en baştaki çok silikti akşamına yaptığım test daha koyuydu bugün saabh yaptığım daha koyu doğruluk payı nedir bilemedim ama laboguick bugün sabah yaptığım belli belirsiz gölge şeklinde oldu 5dk içinde daha erken mi oncemed mı doğru sonuç veriyor yoksa skntı ki var
İlk ikisi çok silik ama alttakinde daha belirgin bir silik çizgi görüyorum . Bence yarın sabahda yapın eğer belirgeşirse kan verin . Hayırlı uğurlu olsun

Bir de 28 Şubat çatlamaysa bat 15 marta denk geliyor yani daha var aslında reglinize 4-5 gün daha bekleyebilirsiniz net sonuç için

Bir de 28 Şubat çatlamaysa bat 15 marta denk geliyor yani daha var aslında reglinize 4-5 gün daha bekleyebilirsiniz net sonuç için
Yok regl geçmiş oluyor 5olmam gerkiyordu yumurtlama birini adetin 15 günü diğerini 25 günü gördüğüm için bugün yumurtlama gününu sayarsam 11.gun ve dayanamayıp demin erken gebelik testi yaptım awox marka birde albi marka kaset yaptım ikisindede 2dk içinde çizgi çıktı ama kasette belli gölge şeklinde erkende ise daha net şeklinde

İlk ikisi çok silik ama alttakinde daha belirgin bir silik çizgi görüyorum . Bence yarın sabahda yapın eğer belirgeşirse kan verin . Hayırlı uğurlu olsun
İns deminde awox marka erken gebelik yaptım ondada çıktı albi marka kaset yaptım ondada silik çıktı gölge şeklinde ve 2dk içinde çıktı ikiside

Rabbim isteyenlere nasip etsin ins vardır 2.dusunuyoruz ilki oğlum var 2defa kimyasal oldu 3yasina girecek Nisan ayindanasip olursa

Back
X