Ajansta modellik yapmış moralim alt üst oldu

Anlamadim... Basinizdan kaynar su dökülecek olay ne? Adam sanki Jigoloymus eskiden gibi bi tepki... Siz kendinizi begenmiyor olabilirsiniz ama belki onun icin dünya güzelisiniz... Mankenlik yapmis olabilir, size göre yakisikli olabilir ama mesela biz görsek belkide "len bu bu tiple nasil mankenlik yapmis" diyecegiz... Yani niye bukadar takiliyorsunuz, biraz takilin rahat olun ama tabii ki temkinli olun, kendinizi cirkin buluyorsunuz diye degil kimseye güven olmadigi icin ama... Bana görede ne güzel yada yakisikli mankenler ünlüler var ama sevgilileri yada esleri cirkin, bana göre, yani herkesin zevki farkli...

Ne olmuş modellik yapmışsa? Yani öenmli oaln helalinden para kazanmak değil mi?
İlla size göre normal olan bir işte mi çalışması gerekir?
Siz egosuna tavan yaptırmazsanız ilişkiniz devam eder.
Ama böyle ben çirkinim o yakışıklı gibi düşüncelere kapılırsanız elinizle başkasına sunarsınız

Konu sahibinin her konusunda gizliden kendini övme görüyorum.Mesela o ölmüşmüdür konusunda 'bakın bana ne kadar bağlı.' bu konuda sevgilim manken gibi vs.Zaten arkadaşlarına laf soktuğu konuyu okuduğumda da sırf kendini övdüğünü düşünmüştüm ben ama kimse anlamadı.

Ayıptır söylemesi benimki de öyle de çaktırmıyorum.
Kötü yola düşsün manken olmasın o derece yani! Öldürürüm.
herkesler şöyle yakışıklısın böyle kaslısın çok güçlüsün diyorlar
bense çirkin seviyom ben diyorum
yazık çirkin olduğuna inanacak adam

''o benim namusum, mankenlik yapamaz, kimseye kendini teşhir edemez benim erkegim'' demeye getirmiş sanki. Mankenlik yapan erkek yolludur/istiyordur/meyillidir/malum yolun yolcusudur falan diye düşünüyor herhaalde Aklıma başka sebep gelmedi. İnsan bunun neyine kızar ki

Hayırdır? Duydum ki yine polemiğe girmeye çalışanlar varmış, konuya yorum yapın lütfen.

Konu sahibesi üzülmüş derdini yazmış, terslemenize gerek yok, yorum yapmama hakkınızı kullanırsınız olur biter.

konu sahibi bir hoşsun başından aşağıya kaynar su dökülecek bişey göremedim ben adam sanki sana çıkıp ahlaksızca bişey söylemiş gibi tepki vermişsin

manken olsun işte ne güzel hava atarsın kııızzzzzz

Benim niden manken gibi sevgilim yok bunu neden kafaya taktığını anlamadım ben sorun ne yani. Neden üzüldün? Sanki adam uyuşturucu müptelası gibi neden kendini ezik konumuna sokuyorsun böyle davranırsan oda istemez zaten erkekler sevmez böyle şeyleri güçlü kadın ol

Konuda anlaşılmayacak birşey yok, delikanlı ajansa kayıtlıymış bu da demek oluyor ki Çevresinde bir Sürü güzel, alımlı ve bakımlı kadın olur, konu sahibesiyse boylu postlu bir kızmış ama kendine pek bakmıyormuş, arkadaşlık ilerlerse etrafındaki kızlarla baş edemem endişesi taşıyor.

Tamamda burada aldatılanları okuyoruz sanki onların sevgilisi manken mi değiil. Aldatacak adam aldatır bu onun kişiliği ile alakalı ve ayrıca sanırım mağazada çalışıyor bence şu anda da çok fazla kadınla kızla iç içe müşteriler falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…