Ajansta modellik yapmış moralim alt üst oldu

yildizsiz geceler

yokum..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
253
97
Merhaba kızlar..
1 yıllık ilişkim bitti (sükürler olsun kurtuldum). Size de bahsettim..

Herneyse haliyle artık yalnızım, çok yakın kız arkadaşımın sevgilisine hediye almak için daha önce hiç gitmediğim bi avm ye gittim. Sonradan aklıma geldi "aaa burda okuldan arkadaşım çalısıyodu" diye.. Onun yanına ziyarete gittik ve ordan erkek kıyafetlerine baktık. Çalışanlardan uzun boylu, sarışın, görünce waaoow dediğim çocuğa sürekli istemsizce bakiyodum. Bakmak istemiyodum ama bişey çekiyodu sanki.. Bu arada ben paçavra gibiyim üstüm başım sıradan makyajim yoktu. Ertesi gün okulda arkadaşım "bizim x seni beğenmiş gittiginden beri seni söylüyo" dedi. Şok oldum. Çünkü boyum uzun fizigim iyidir vs ama yüzüm bence çok çirkin. Hele ki öyle çocuk bakmaz bana. Dalga geçiyodur aman dedim. Kız hayir niye geçsin bi konusun internetten dedi. Konuşmaya başladık, ama hala kafamda soru işaretleri var nasıl bana bakar diye. O da hissetmiş olmalı ki "benden sana tavsiye tipe bakma vs" dedi. Neyse kızlar çok uzattım laf açıldı önceden nerde çalışıyodun dedim "ajansta modeldim" demez mi. Tepemden aşagı kaynar sular döküldü. Aslında sevmiyorum sadece hoşlantı ama ne biliyim boğazıma bişey oturdu....

Doğal olduğun için senden hoslanmis olabilir. Bence erkekler full makyajlı kızları o kadar da çok beğenmiyor.
Kendine biraz güven, çirkinim falan diyip durma..
Ne fark eder ki model olması anlamadım.. ilerde sevgili olursanız benim hoşuma bile giderdi "sevgilim model" demek :)
Bence çok takma bu durumu

Onun yaninda sönük kalirim ne biliyim manken yani.. Ben de sıradan biriyim neden uzuldugumu de bilmiyorum çok üzüldüm. Bana ne diye bakiyo onu da anlamış degilim dalga geciyoda olabilir

ben çirkinim çirkinim dersen çocuğu daha çok itersin niye çirkin olasın ki
kendine güvenmelisin.

belki de senin doğallıgından hoşlandı
tabi yine de temkinli ol

Kanlım? Eski sevgilimden bahsediyorsaniz o konu kapandi. Bunda garip olan ne?

Can düşmanınız falan yani, yoksa tepenizden aşağı kaynar sular dökülmesini gerektirecek bir durum yok. İkisi farklı insanlar eski sevgilinizden haberim yoktu bile zaten, aynı işi yapan her insan aynı olacak değil.

Son düzenleme:
Sorunu gerçekten anlamadım. Modellik yapanlarda ne gibi bir problem oluyor?

Modellik yaptım demiş, daha önce dünya starıydım dememiş ne fark eder ki, karakteri sağlam olsun. buna yoğunlaşın bence.

Erkeklerin kadınlar kadar estetik anlayışı yoktur. Bu hem iyi hem kötü bir şey. Çünkü erkekleri aslında etkileyen senin kişiliğinin güzelliğidir.
Sen çok güzel olsaydın bu seferde niyeti ne diye konu açardın..

Onun yaninda sönük kalirim ne biliyim manken yani.. Ben de sıradan biriyim neden uzuldugumu de bilmiyorum çok üzüldüm. Bana ne diye bakiyo onu da anlamış degilim dalga geciyoda olabilir
Dalga niye geçsin ki, sanmıyorum..
O seni beğenmiş kime ne, sönük kalabilirsin de belki başka insanların gözünde ama önemli olan siz ikinizsiniz.
Dediğim gibi çok takma kafana bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…