Ajansta modellik yapmış moralim alt üst oldu

Merhaba kızlar..
1 yıllık ilişkim bitti (sükürler olsun kurtuldum). Size de bahsettim..

Herneyse haliyle artık yalnızım, çok yakın kız arkadaşımın sevgilisine hediye almak için daha önce hiç gitmediğim bi avm ye gittim. Sonradan aklıma geldi "aaa burda okuldan arkadaşım çalısıyodu" diye.. Onun yanına ziyarete gittik ve ordan erkek kıyafetlerine baktık. Çalışanlardan uzun boylu, sarışın, görünce waaoow dediğim çocuğa sürekli istemsizce bakiyodum. Bakmak istemiyodum ama bişey çekiyodu sanki.. Bu arada ben paçavra gibiyim üstüm başım sıradan makyajim yoktu. Ertesi gün okulda arkadaşım "bizim x seni beğenmiş gittiginden beri seni söylüyo" dedi. Şok oldum. Çünkü boyum uzun fizigim iyidir vs ama yüzüm bence çok çirkin. Hele ki öyle çocuk bakmaz bana. Dalga geçiyodur aman dedim. Kız hayir niye geçsin bi konusun internetten dedi. Konuşmaya başladık, ama hala kafamda soru işaretleri var nasıl bana bakar diye. O da hissetmiş olmalı ki "benden sana tavsiye tipe bakma vs" dedi. Neyse kızlar çok uzattım laf açıldı önceden nerde çalışıyodun dedim "ajansta modeldim" demez mi. Tepemden aşagı kaynar sular döküldü. Aslında sevmiyorum sadece hoşlantı ama ne biliyim boğazıma bişey oturdu....
niye ki ? benim eşimde eskiden mankendi,seni düşündüren ne acaba?

Kızlar hepsini tek tek okudum Teşekkürler. Konuyu anlamayanlara; düşünürseniz neden moralimin bozulduğunu anlayacaksınız. Zaten Mune açıklamış. Ha her konuma ters bi şekilde nane olanlar, inanmıyosanız yazmazsınız. Eski sevgilimi merak edenler, gayet turp gibi kurtuldum şükür. Anlatımımım neresi garip anlamadım Türkçe Öğretmenliği okuyorum
ben yorumumu yaptıktan sonra diğer yorumları okudum da,herkes neden bunu kafanıza taktığınızı merak ediyor,bende dahil.

Ben olayı anlamadım. Modellik yapmayı ne sanıyosun bilmiyorum ama boyun azcık uzunsa ajansa kaydoluyosun iki fotoğraf çektirip 50 lira kazanan modelim diyor :)

Başından aşağı kaynar sı döktüren olay ne?

Merhaba kızlar..

Herneyse haliyle artık yalnızım, çok yakın kız arkadaşımın sevgilisine hediye almak için daha önce hiç gitmediğim bi avm ye gittim. Sonradan aklıma geldi "aaa burda okuldan arkadaşım çalısıyodu" diye.. Onun yanına ziyarete gittik ve ordan erkek kıyafetlerine baktık. Çalışanlardan uzun boylu, sarışın, görünce waaoow dediğim çocuğa sürekli istemsizce bakiyodum. Bakmak istemiyodum ama bişey çekiyodu sanki.. Bu arada ben paçavra gibiyim üstüm başım sıradan makyajim yoktu. Ertesi gün okulda arkadaşım "bizim x seni beğenmiş gittiginden beri seni söylüyo" dedi. Şok oldum. Çünkü boyum uzun fizigim iyidir vs ama yüzüm bence çok çirkin. Hele ki öyle çocuk bakmaz bana. Dalga geçiyodur aman dedim. Kız hayir niye geçsin bi konusun internetten dedi. Konuşmaya başladık, ama hala kafamda soru işaretleri var nasıl bana bakar diye. O da hissetmiş olmalı ki "benden sana tavsiye tipe bakma vs" dedi. Neyse kızlar çok uzattım laf açıldı önceden nerde çalışıyodun dedim "ajansta modeldim" demez mi. Tepemden aşagı kaynar sular döküldü. Aslında sevmiyorum sadece hoşlantı ama ne biliyim boğazıma bişey oturdu....
Kız ezik misin sen saçmalama begendiysen konuş. Doğallikdan ödün verme kendindende kimse kimseden üstün degil.

Merhaba kızlar..

Bazı erkekler doğal bayanlari beğenirler benim eşim bana hep der seni doğal makyajsiz haline vuruldum

Modellik yapma olayını büyütmüşsün baya.
Boyu posu olan, fiziği yerinde olan insanlar rahatça modellik yapabilir.
Bunda bir üstünlük hali mi mevcut? Ben göremiyorum.

Senin algılarınla alakalı bu meseleye hayretle yaklaşman.

Kendini çirkin bulduğun için yakışıklı birinin ilgisine şaşırmışsın.
Ama merak etme. Genelde çok yakışıklı, boylu poslu adamların yanında vasat tipler olur.
İki tane çok güzel insanın yan yana gelmesi nadirdir.

Yani durum olağan. :KK66: İçindeki güzellikleri keşfetmeye bak.
Bir de karşındaki kişinin güzellik anlayışına uyuyorsan gerisi boş.

Kendini sevmeye çalış. Acilen!

Kızlar hepsini tek tek okudum Teşekkürler. Konuyu anlamayanlara; düşünürseniz neden moralimin bozulduğunu anlayacaksınız. Zaten Mune açıklamış. Ha her konuma ters bi şekilde nane olanlar, inanmıyosanız yazmazsınız. Eski sevgilimi merak edenler, gayet turp gibi kurtuldum şükür. Anlatımımım neresi garip anlamadım Türkçe Öğretmenliği okuyorum

Ajansta çalışsada o kadar bahsettiğiniz gibi güzel kızlar diyorsunuz güzellik göreceli herkese göre değişir .Orada gördüklerine rağmen seni tercih ediyorsa o zaman sen çirkin olduğunu düşünsende ya da giyimini beğenmesende sende ona hoş gelen bir pırıltı bir güzellik vardır .Moral bozmalık bir durum olduğunu düşünmüyorum .Üzme kendini .

Bir güzele bir çirkin derler
bfıstık gibi bir kadın görürsün yanında tipsiz bir adam olur
bazen de tam tersi
gönül bu
hoşlanmış olabilir
ama ilişkiniz başlarsa
sizin kıskançlıklarınızla biraz zor yürür
her şeyden önce kendinize güvenin

Modellik yapiyor diye senden benden üstün degil ya.
O da bir insanoglu sonucta :KK53:
Keske senin sorunun tam olarak ne oldugunu anlatsaydin?
Ayrica cirkin degilsindir sen eminim :KK51:

Buraya konu açmak bağımlılık yapıyor aha da kanıtı sırf açmış olmak içi açılmış konu gibi neymiş hoslandigi çocuk modelmis mankenmis nediyeyim allah başka dert zeval vermesin. Allah yardimcin olsun zor.

ben de şunu merak ediyorum, insan ilk bakışta tipi görüp hoşlanır, belki güzelsin-değilsin bunu tartışmıyorum. karşındaki tipe önem verme demiş ama başka yönden sevmek için de karşımızdakini kişilik olarak tanımamız gerekir, e bu çocuk seni tanımıyor belli ki görüp beğenmiş. o zaman neden böyle bi açıklama yapmış onu anlamadım.

hem erkekler doğal kızları daha çok beğeniyor, çevremdekilerden biliyorum. o avm'dekilerin bazısı doğal haliyle daha nahoş görünüyordur bence. ve erkekler de bu durumun farkında. yani erkekler doğal kızı, makyajlı-şık giyimli kızla kıyaslamıyor. doğal kızı, o makyajlıyı da doğal haliyle hayal edip kıyaslıyor.

gelelim asıl konuya ajansta mankenlik yapmış olması kesinlikle bir sorun değil. sorun en başından beri kendini ondan aşağı da görmen. seven sevmiş artık bunları kafana takma, önemli olan sevenin güzel görmesi o da görmüş=)

Sen ajansta modellik yapmayı marifet mi sanıyorsun, ya da gerçekten her ajansın çok özel tipleri seçtiğinimi düşünüyorsun ?

Benim lisedeki tüm arkadaşlarım ajanslara kayıtlıydı, hatta gir maydonoz ajansın sitesine, yolda görsen suratına dahi bakmak istemeyeceğin tipler..

Ajansa kayıt bedava, ister 1.50 boyun olsun ister 1.90 olsun. Azıcık elin yuzun duzgun ise, ki ona bile bakmazlar, tipin kılığın düzgünse bi form dolduruyorsun; hadi hayırlı olsun ' model ' oldun..

Ajansta modellik yapıyorum diyenlerin çoğu fuar ya da dükkan açılışlarında stand hostesligi yapıyor canım. Senin sandığın gibi katalog/kapak çekimleriyle meşgul değiller.

Merhaba kızlar..

ya artık,senin için değil de çocuk için kötü olur olursa,çocuk seni tanıyacak öyle sevgisine sevgi ekleyecek ,ama sen hep model yakışıklı diye düşünceksin

X