Ajansta modellik yapmış moralim alt üst oldu

Her şeye tamam da kendine neden güvenmiyorsun anlamadım, özgüven olarak? Modellik olarak da bilmem ben istemezdim açıkçası sevdiğimin model olmasını.

Ayy aman evlenmiceksiniz sonuçta. Altı üstü sevgililik. Hem tüm kızların hasta olduğu manken bir çocukla çıkmak sizin de özgüveninizi yerine getirir. Merak etmeyin sizi ezmez. Yakışıklı erkeklerin genelde dış görünüşe yönelik özgüvenleri yüksek olduğu için yanlarındaki kadını fiziksel yönden aşağılayarak ego tatmini yapma yoluna gitmezler. Onu fiziksel anlamda kompleksi olan erkekler yapar genelde.

Benim sevgilim de modellik yapicakti hatta ben kendim tesvik ettim ama sonradan bozuldu isi. Kendine guven biraz ben de dunya guzeli degilim ama kendime guveniyorum :)

Senin konularina her denk gelisimde okuyunca bi garip oluyorum.cok tuhaf konularin var senin.sanki ne hissediyorum biliyormusun psikolojik sorunlari olan kendine guvensiz bir genc kiz.ama psikolojik sorunlu olman daha agir basiyor.seni yermek icin yapmadim bu yorumu hissettiklerimi yazdim.hemen hemen her konuna denk gelmisimdir hepsi garip anlatimli

Ne yani bu çocuk mağazaya hiç bayan gelmiyor da hemen görür görmez sizi mi beğenmiş. Yanlış anlamayın yüzüm çirkin dediğinizi için değil yani garip geldi görür görmez hemen ilgi duyabilmesi ve bana güven vermez böyle tipler kimler geiyor herkese mi bakıyor bu insan. Bir de ne arada sizin arkadaşınıza hoşlandım ondan demiş ki. Tanımıyor etmiyor. Siz kendi arkadaşınızı görmeye gittiniz oraya, başka çocuktan hoşlandınız ama ne bu çocuk sizi tanıyor, ne de arkadaşınızı değil mi hangi arada ben kız arkadaşından hoşlandım diyebilir ki. Erkek mağazası sonuçta sonrada gitti arkadaşın desem orada ne işi olur ben orasını anlamadım ha bu çocuk kız arkadaşının arkadaşı olsa sürekli görüşseler tamam. Bizim x nasııl oluyor arkadaşına göre o çocuk. O çocuğu arkadaşın tanımıyor ki senin ziyaretine gittiğin çocuk başka bu çocuk başka ve arkadaşının nereden bu çovukla muhabbeti var da sen gittikten sonra beğendim demiş beraber çıkmadınız mı mağazadan. Ayrıca modellik yapmış olsa ne olacak ki.

Ha bu arada sizin yüzünüzden intihar ettiğini düşündüğünüz öldü diye başlık açtığınız ayrıldığınız sevgilinize ne olmuş haber alabildiniz mi ölmüş mü kalmış mı bana o konuda garip gelmişti de haberiniz bile olmadığı halde"öldü" diye başlık açmanız. Erken atlatmışsınız vicdan azabı sorununu.

Onun yaninda sönük kalirim ne biliyim manken yani.. Ben de sıradan biriyim neden uzuldugumu de bilmiyorum çok üzüldüm. Bana ne diye bakiyo onu da anlamış degilim dalga geciyoda olabilir
Ajansdan manken olmak artık çok zor değil. Bence manken olmayı bu kadar gözğnde büyütme. Önemli olan anlaşmak ve mutlu olmak. Ha kafamdaki soru bana bakarmı dersen unutma o bir insan. Onunda ksurları var. Bugün kıçını kalırdırısan çocuğun işte ozamam sem arkasından bakaraın. Akılına bırak tadını çıkar. Birde şu yönden düşün nedem artık manken değil de tezgahtar

Ne yani bu çocuk mağazaya hiç bayan gelmiyor da hemen görür görmez sizi mi beğenmiş. Yanlış anlamayın yüzüm çirkin dediğinizi için değil yani garip geldi görür görmez hemen ilgi duyabilmesi ve bana güven vermez böyle tipler kimler geiyor herkese mi bakıyor bu insan. Bir de ne arada sizin arkadaşınıza hoşlandım ondan demiş ki. Tanımıyor etmiyor. Siz kendi arkadaşınızı görmeye gittiniz oraya, başka çocuktan hoşlandınız ama ne bu çocuk sizi tanıyor, ne de arkadaşınızı değil mi hangi arada ben kız arkadaşından hoşlandım diyebilir ki. Erkek mağazası sonuçta sonrada gitti arkadaşın desem orada ne işi olur ben orasını anlamadım ha bu çocuk kız arkadaşının arkadaşı olsa sürekli görüşseler tamam. Bizim x nasııl oluyor arkadaşına göre o çocuk. O çocuğu arkadaşın tanımıyor ki senin ziyaretine gittiğin çocuk başka bu çocuk başka ve arkadaşının nereden bu çovukla muhabbeti var da sen gittikten sonra beğendim demiş beraber çıkmadınız mı mağazadan. Ayrıca modellik yapmış olsa ne olacak ki.
konu sahibinin okuldan başka bir arkadaşı da orada çalışıyormuş.

Geçen hafta bir fuara gittik. Ajanstan kızlar getirmişler hiç de ahım şahım değildi. Yani ajans var ajans var değil mi? Gözünüzde büyütmeyin bu kadar ne mankeni olabilir o yani. Zaten iyi bişey olsaydı devam ederdi demekki sıradan bişey. Niye başınızdan aşağı kaynar sular döküldü ki

Kızlar hepsini tek tek okudum Teşekkürler. Konuyu anlamayanlara; düşünürseniz neden moralimin bozulduğunu anlayacaksınız. Zaten Mune açıklamış. Ha her konuma ters bi şekilde nane olanlar, inanmıyosanız yazmazsınız. Eski sevgilimi merak edenler, gayet turp gibi kurtuldum şükür. Anlatımımım neresi garip anlamadım Türkçe Öğretmenliği okuyorum

Dış görünüş önemlidir kesinlikle ama çok yakışıklı birisinin, sıradan hatta çirkin olan birine bakması bu kadar abartılacak bi durum değil .
Belki bi hareketini beğenmiştir, belki gülüşünü belki konuşmalarını..
Bi şans verin fazla bağlanmadan , gerisini zaman gösterir .

Kızlar hepsini tek tek okudum Teşekkürler. Konuyu anlamayanlara; düşünürseniz neden moralimin bozulduğunu anlayacaksınız. Zaten Mune açıklamış. Ha her konuma ters bi şekilde nane olanlar, inanmıyosanız yazmazsınız. Eski sevgilimi merak edenler, gayet turp gibi kurtuldum şükür. Anlatımımım neresi garip anlamadım Türkçe Öğretmenliği okuyorum
Hala çok net anlayamıyorum ama sanırım çevresinde çok fazla kız vardır falandiye düşünüyorsun.olursa olsun ne var bunda, seninle birlikteyse seni beğenmiş demektir. Bu kadar özgüven yoksunu olma.

Bir dönem ben de modellik yaptım. Hem fotomodellik hem el ve ayak modelliği. Boyum çook uzun değil, çook zayıf değilim, çoook güzel değilim ama yaptım. Öyle süper özelliklere sahip insanlar yapmıyorlar bu işi. Çevremde de hiç bir zaman mega yakışıklı onlarca erkek olmadı. Şimdi de gayet normal bir aile hayatım var. Modeller de bormal insanlar yani merak etme.

Bize ne Türkçe Öğretmenliği okuyorsan? Bunun öğretmenlikle ne alakası var? Evet konuların çok garip. Türkçe Öğretmenliği okuyorum diyorsun ama iki önce ki konunda benim yüzümden öldü diye başlık atmışsın, öldü kelimesi kesinleşmiş bir şey için kullanılır değil mi? Ne güzel öğretmesin sen. Nane olmak falan. Sürekli laf sokma derdindesin ama buradakiler senin o boyu kısa diye laf soktuğun arkadaşına benzemez. Takmayız yani.
Biz sana konunu anlamadık, ne anlatmak istediğini anlamadık mı dedik, imla hatası yapmışsın nokta virgül koymamışsın mı dedik? Ben Türkçe Öğretmeniyim diyorsun. Neden bu kadar büyüttüğünü anlamadık dedik. Kendini böyle ezerek gösterirsen erkeklere itici gelirsin.

X