- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
Merhaba arkadaşlar maşallah çok yakışıklı bir erkek kardeşim var.
Herkes ajansa başvurmamı defalarca söyledi.
Ben de dün başvuru yaptım.
Sonra kendi adıma da başvuru yapmak istedim. Çünkü başvurduğum ajanstan dizilere ve reklamlara bir sürü oyuncu gönderilmiş. Referanslarına baktım çok sağlam.
Ya da katalog çekimleri için şansımı deneyeyim belki çağırırlar dedim.
20 gün içinde aramazsak seçilmemişsinizdir yazıyordu.
Bugün beni aradılar. Zaten kardeşimi arayacaklarından emindim de kendimden çok şüpheliydim onu da aramışlar.
Yarın gelmeniz gerekiyor dediler. Hafta sonu izinliyim hafta sonu geleyim dedim. Olmaz dediler görüşmeler hafta içi. izin alabilirseniz gelin yoksa hafta sonu için imkanı yok dediler.
iş yerinden 2 hafta önce yıllık izin aldım. İşler birbirine girmiş en basit şeyi yapamamışlar buraya gel dediler.
Ben de telefonla hallettiğim için gitmek istemedim.
Sonra izin yok bundan sonra kimseye demişler.
şimdi ben nasıl izin alacağım
Yalan söylemekte istemiyorum hiç yalan söyleyemem zaten.
Ne diyerek izin alabilirim.
Bir de daha önce ajans deneyimi olan var mı nasıl olur bu işler ?
Herkes ajansa başvurmamı defalarca söyledi.
Ben de dün başvuru yaptım.
Sonra kendi adıma da başvuru yapmak istedim. Çünkü başvurduğum ajanstan dizilere ve reklamlara bir sürü oyuncu gönderilmiş. Referanslarına baktım çok sağlam.
Ya da katalog çekimleri için şansımı deneyeyim belki çağırırlar dedim.
20 gün içinde aramazsak seçilmemişsinizdir yazıyordu.
Bugün beni aradılar. Zaten kardeşimi arayacaklarından emindim de kendimden çok şüpheliydim onu da aramışlar.
Yarın gelmeniz gerekiyor dediler. Hafta sonu izinliyim hafta sonu geleyim dedim. Olmaz dediler görüşmeler hafta içi. izin alabilirseniz gelin yoksa hafta sonu için imkanı yok dediler.
iş yerinden 2 hafta önce yıllık izin aldım. İşler birbirine girmiş en basit şeyi yapamamışlar buraya gel dediler.
Ben de telefonla hallettiğim için gitmek istemedim.
Sonra izin yok bundan sonra kimseye demişler.
şimdi ben nasıl izin alacağım

Ne diyerek izin alabilirim.
Bir de daha önce ajans deneyimi olan var mı nasıl olur bu işler ?