Ajansa başvuru yaptım.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Merhaba arkadaşlar maşallah çok yakışıklı bir erkek kardeşim var.
Herkes ajansa başvurmamı defalarca söyledi.
Ben de dün başvuru yaptım.
Sonra kendi adıma da başvuru yapmak istedim. Çünkü başvurduğum ajanstan dizilere ve reklamlara bir sürü oyuncu gönderilmiş. Referanslarına baktım çok sağlam.
Ya da katalog çekimleri için şansımı deneyeyim belki çağırırlar dedim.
20 gün içinde aramazsak seçilmemişsinizdir yazıyordu.
Bugün beni aradılar. Zaten kardeşimi arayacaklarından emindim de kendimden çok şüpheliydim onu da aramışlar.
Yarın gelmeniz gerekiyor dediler. Hafta sonu izinliyim hafta sonu geleyim dedim. Olmaz dediler görüşmeler hafta içi. izin alabilirseniz gelin yoksa hafta sonu için imkanı yok dediler.
iş yerinden 2 hafta önce yıllık izin aldım. İşler birbirine girmiş en basit şeyi yapamamışlar buraya gel dediler.
Ben de telefonla hallettiğim için gitmek istemedim.
Sonra izin yok bundan sonra kimseye demişler.
şimdi ben nasıl izin alacağım :( Yalan söylemekte istemiyorum hiç yalan söyleyemem zaten.
Ne diyerek izin alabilirim.
Bir de daha önce ajans deneyimi olan var mı nasıl olur bu işler ?

Acil işinin olduğunu söyle
Birgünden birşey çıkaz yani
İlla açıklama yapmak zorunda değilsin

Zaten ajans işleri böyle yürür ikide bir görüşmeye çağırırlar, şu rol için düşünüyoruz gelin deneme çekimi yapalım derler. İzin almanız zaten gerekecek sık sık. 1 sefere mahsus değil ki. Eğer cidden bu işlere girmek istiyorsanız tam zamanlı işinizde sıkıntı yaşarsınız.

Ayy benim de başvurasım geldi:KK28:
Heyecan aksiyon entrika:KK70:
yalan söyleyeceksin mecbur yani
acil bi işinin olduğunu söyle
söyleyeceğim de çok stresliler şu sıralar çok büyük bir iş aldık ve sorumlulukları çok fazla zaten öğlene kadar izin alıcam ama ona bile kızarlar şuan napsam bilemedim

yarım gün izin yeterli bence sabah git bi iki saat sonra başım dönüyor hastayım fenalaştım diye yalan söylicen mecbur ya da bi alım satım işi var yarım gün noter tapu banka vs işim var dicen başka yolu yok malesef

Eşimin kuzeni de ajansa kaydolmuştu..

Askı memnu dizisi için cagırdılar..

Hepimiz sok olduk..cocuk kalktı otobüsle 12 saatlık yolu tepip istanbula gitti..

Sonra iste hepimiz ekran basına toplastık..dizide oynayacak nede olsa meşhur oldu artık..

Dizi deki nihal behlule duğun için mekan bakıyordu..işte orda garsonluk yapan daha doğrusu geçerken ensesi ve sırtı görünen garson bizim kuzenimiz..

İşte öyle..

Hepimiz sok olduk..cocuk kalktı otobüsle 12 saatlık yolu tepip istanbula gitti..

Sonra iste hepimiz ekran basına toplastık..dizide oynayacak nede olsa meşhur oldu artık..

Dizi deki nihal behlule duğun için mekan bakıyordu..işte orda garsonluk yapan daha doğrusu geçerken ensesi ve sırtı görünen garson bizim kuzenimiz..

İşte öyle..

:KK70::KK70::KK70:

İşte öyle..
Portföyünde Aşkı Memnu yazıyor işte ilerisi için bir kapı açar belki :KK48:

İşte öyle..
öyle oluyor zaten
benim kuzen de bir dizide arkadaki masada oturan genci oynamıştı :)
yoksa başrol için çağıracak halleri yok

yarım gün izin yeterli bence sabah git bi iki saat sonra başım dönüyor hastayım fenalaştım diye yalan söylicen mecbur ya da bi alım satım işi var yarım gün noter tapu banka vs işim var dicen başka yolu yok malesef
Zaten öğlene kadar izin almam lazım ama gene de göze batmak istemiyorum ajansa gitmesem mi

İşte öyle..
:D :D :D kız Allah seni güldüm yaa :D

Back
X