airlikfeer'in çeyiz topiği :)

canım hoşgeldin

evin evin güzel evin :)) çok güzel olmuş her şey sağlık mutluluk huzurla yaşayın içinde ♥

düğün fotolarını da bekliyorum :)

wauvvvvvv süperrrr :53:
maşallah her birşeyin alınmış hazırlanmış. :nazar::nazar:
Allah nazarlardan korusun :nazar:
bu arada diziş şeklin çok hoşuma gitti. sanırım fotoları birleştirip bir kerede yükleme yaptın? yanlış mı anlamışım yoksa :31:

EKLEME: son fotoğrafları yeni gördüm, evi dizmişsin bileeeeee :))
Allah tamamına erdirsin :16:
çok teşekkür ederim canım:7::29: 1.5 aylık evliyim ben:17:
canım mesaj yazdığımız sayfanın altında eklenti ekle butonu var oradan yükledim hepsini 1 kerede:29:
canım çok güzel evin Allah huzuru mutluluğu aşkı eksik etmesin inş :16::16::16:

düğün hazırlıklarını da paylaşacak mısın gerçekten çok merak ediyorum :34::34::34:

düğün hazırlıkları derken canım düğün fotolarından mı bahsediyorsun:26:güzel dileklerin için çook teşekkür ederim canım:16:

Eviniz çok güzel banyonuza bayıldım ya :16:Yalnız oturma odasında kırmızı sehpa olmamış :)

selam canm beğenmene sevindim:29: o kırmızı ve beyaz kalpli olanlar puf nereye koycağımı bilemedim oraya koydum bende:9:

mobilyaları ve koltukları falan çok begendim:) zevkli bi seçim:)
mutlu günlerde kullanmak nasip olur inşALLAH

bnde siyah beyaz sehpalardan istiyorum. kullanışlı olurmuki acaba::(

amin canım çook teşekkürler:16: sehpahalar işime yaramadı daha ama çok misafir gelince çok yarıyacak eminim buna:6:

canım hoşgeldin

evin evin güzel evin :)) çok güzel olmuş her şey sağlık mutluluk huzurla yaşayın içinde ♥

düğün fotolarını da bekliyorum :)

hoşbulduk canım:16:
1 2 foto koyarım yüzümüzü kapatıp inşallah:1: çok teşekkür ederim :29:

daha bisürü foto yükleyeceğim de zaman bulunca inşallah salon mutfak tolet yatak odası duruyo daha sonra hepsini bi yerde toplayacağım inşallah:ssz:

Son düzenleme:
düğün hazırlıkları derken canım düğün fotolarından mı bahsediyorsun:26:güzel dileklerin için çook teşekkür ederim canım:16:

kına gecesi hazırlıklarından düğününün ayrıntılarından gelinliğinden falan bahsetmiştim canım :16::16:ama tabi resimde koyman hiç fena olmaz :34::34:

bizden bir kare :17:

$Fotoğraf1544.webp

:nazar::nazar::nazar: çok hoş görünüyorsunuz canım Allah nazarlardan saklasın bir ömür mutlu olun inş :16::16::16:

esyalarınaa bayıldım özelliklede siyah beyz esyalarına:16:
moblyların koltklrın harika..
iyi günlerde kullanrsnz inşallah:nazar:

evin ve kendin harika görünüyorsun canım bi ömür mutlu ol hep :)

esyalarınaa bayıldım özelliklede siyah beyz esyalarına:16:
moblyların koltklrın harika..
iyi günlerde kullanrsnz inşallah:nazar:

Allah ağız tadıyla bir ömür oturmayı nasip etsin canım.

canım mutluluklar Allah ağzınızın tadını bozmasın inş

çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için :16::38:inş herkes mutlu olsun:16: biraz daha foto çekip ekliyim hemen:6:

evinin diğer bölümleri de harika canım çok beğendim :16:

sanırım salonu assolist gibi en sona sakladın :1:

iç mimar olarak evini çok begendim özellikle küçük ayrıntılar çok başarılı.. ıvır zıvırla doldurulmamış ve yeteri kadar kullanılmış. özellikle mutfagına bayıldım, benim tarzımada uydugu için :)

Back
X