Ben ikna olmaya çok meyilliyim,yollasınlar heleCiğere uzanamayan kedi gibi görünmeyeyim de bence kullanışlı değil
Denesinler de görelim yorumları
Eğer firmalar kendilerine güveniyorlarsa ürünü gönderip ikna etsinler
Çok iyi yaptınız aşkom bizde ki havalar da şu muAşko biz fakir kontenjanından etrafa serpme olarak bekliyoruz
Busefer unutmamışınn beniiiiEtiket yapacak bir fakir arıyorlardı, gönüllü oldum asko
Konu mankenleriAşko biz fakir kontenjanından etrafa serpme olarak bekliyoruz
Hafızamı nasıl diri tutuyorum bilemezsinBusefer unutmamışınn beniiiiama katılamıyorumm bu ay bi dinleneyeyimm oohh miisss
Ya bu filmin müziği ile ortama giriş yapınÇok iyi yaptınız aşkom bizde ki havalar da şu muEki Görüntüle 3361877
Video ekleniyor mu aşkoYa bu müzikle ortama giriş yapın
Çok iyi yaptınız aşkom bizde ki havalar da şu muEki Görüntüle 3361877
Ben olamam. Kıyaslamak lazım. Mükemmelliyetçiyim. Eennn iyisi olmalı.Ben ikna olmaya çok meyilliyim,yollasınlar hele
YouTube eklemeniz lazım sonra burayaVideo ekleniyor mu aşkoPişirmeden önce airfry kucaklayıp bir klip çekeyim
Ben fakir ama gururluyumBen olamam. Kıyaslamak lazım. Mükemmelliyetçiyim. Eennn iyisi olmalı.
Hodri medyan. Göndermezlerse nooluur diye yalvarma moduna geçerim
Bize hediye gönderip üzüldük,sizde deneyin deseler keşkeCiğere uzanamayan kedi gibi görünmeyeyim de bence kullanışlı değil
Denesinler de görelim yorumları
Eğer firmalar kendilerine güveniyorlarsa ürünü gönderip ikna etsinler
Evren enercii gönderdik gitti hemsosuAldım, kabul ettim
Umarım geri dönüşü yanlış yerden olmaz hemsom ahahahahahEvren enercii gönderdik gitti hemsosu
Ben fakir ama gururluyum