Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KeserimCanım canoommm artık şampisin ben anlamam cookk tebrik ederim, başarılarının devamını diler azıcık dinlenme bölümüne almak isterim yoksaa nevos topunu mopunu keser haaaa C A N O
Ee haklısın nevosum yoksa dükkanı kapatip gidelim sonra arkamızdan konuşuyorlarKeserim
Aynen öyleEe haklısın nevosum yoksa dükkanı kapatip gidelim sonra arkamızdan konuşuyorlar
O zaman iptal aşkom,sen lazımsın bana,bizeAşkom bunu uygularsam sonum
Zaten o kadar vermeme gerek yok. Nefes alayım yeterO zaman iptal aşkom,sen lazımsın bana,bize
Teşekkür ederim canım ama saate var daha ne olur ne olmazCanım canoommm artık şampisin ben anlamam cookk tebrik ederim, başarılarının devamını diler azıcık dinlenme bölümüne almak isterim yoksaa nevos topunu mopunu keser haaaa C A N O
Çok teşekkür ederim1. Belli olmuş C A N O tebrik ederim bütün tarifler çok güzeldi herkesin eline emeğine sağlık ben topiğe gelemedim kusura bakmayın, tam yarışmaya katıldım ara arada olsa yemek bölümüne gelirim dedim, ki bizim sülalenin aslında kendilerinin yapması gereken ama kimsenin de yapmaya yanaşmadığı bazı işler üzerime kaldı KK-Ev- Resmi kurumlar-Evraklar iş takibi yapan muameleciler gibi koşturmaktan fırsat bulamadım.
Nevreste sana da çok teşekkür ederim her ne kadar benden kaynaklı doğru dürüst katılımım olamasa da sayende bende bir parçası oldum
Ayrıca,
Sizlere de oy verdiğiniz için teşekkür ediyorum
- Elhan
- elsa83
- dilek_1987
- Nevreste
- MelodiminEsi
- FURKER
- isabel
- Nesco
- eftane
- ordinary
- xDerinMavix
- darkmore
- seda3593
- AriaBlue
- Sultanhsyn
- elmatadi
- milas1625
- __busra__
- Sakura16
- glcnh08
- Margaret Hale
- wMasalw
- aypare ackerman
- Helen88
- Kylie Sonique Love
- yogurtlusemizotu
- Amanita
- WunderLost
- madamma
- Zerre
- mybiglove
- Yorgunmadre
- patilicadiyimben
- Depresif Penguen
- Minaa95
- Hope3535
- nilo3333
- siyasmin
- Mugeci
- Hksu
- gunduzcicek
- melek5755
- Arwen27
- kediannesibiri
- nanecay
- 1sevgi1
- balimkitty
- Gokyuzu18
- af000
- RavenV
- Pink Angel
- gzmcr
Ay hadi inşZaten o kadar vermeme gerek yok. Nefes alayım yeter
Ablacım desteğin ve katılımın için çok teşekkür ederim1. Belli olmuş C A N O tebrik ederim bütün tarifler çok güzeldi herkesin eline emeğine sağlık ben topiğe gelemedim kusura bakmayın, tam yarışmaya katıldım ara arada olsa yemek bölümüne gelirim dedim, ki bizim sülalenin aslında kendilerinin yapması gereken ama kimsenin de yapmaya yanaşmadığı bazı işler üzerime kaldı KK-Ev- Resmi kurumlar-Evraklar iş takibi yapan muameleciler gibi koşturmaktan fırsat bulamadım.
Nevreste sana da çok teşekkür ederim her ne kadar benden kaynaklı doğru dürüst katılımım olamasa da sayende bende bir parçası oldum
Ayrıca,
Sizlere de oy verdiğiniz için teşekkür ediyorum
- Elhan
- elsa83
- dilek_1987
- Nevreste
- MelodiminEsi
- FURKER
- isabel
- Nesco
- eftane
- ordinary
- xDerinMavix
- darkmore
- seda3593
- AriaBlue
- Sultanhsyn
- elmatadi
- milas1625
- __busra__
- Sakura16
- glcnh08
- Margaret Hale
- wMasalw
- aypare ackerman
- Helen88
- Kylie Sonique Love
- yogurtlusemizotu
- Amanita
- WunderLost
- madamma
- Zerre
- mybiglove
- Yorgunmadre
- patilicadiyimben
- Depresif Penguen
- Minaa95
- Hope3535
- nilo3333
- siyasmin
- Mugeci
- Hksu
- gunduzcicek
- melek5755
- Arwen27
- kediannesibiri
- nanecay
- 1sevgi1
- balimkitty
- Gokyuzu18
- af000
- RavenV
- Pink Angel
- gzmcr
Her zaman olduğu gibiNevoş yarın konu kaçta açılıyor Kimse sormamış ben sorayım Nevreste
Hala birinci değil misinTeşekkür ederim canım ama saate var daha ne olur ne olmaz
Bakacağız artık
Canımın içi buranın sultanı sensin, benim ki olsa olsa senin liderliğindeki bir yarışmaya katılmak oluyor teşekkür ederimAblacım desteğin ve katılımın için çok teşekkür ederim
Umarım sende memnun kalmışsındır
Her zaman kapımız açık bekliyoruz
Şaka yaa Burda kazanan çoğu yarışmacı hep böyle yapıyor yaa, onlara istinaden bu tavrımHala birinci değil misin
20. 00Her zaman olduğu gibi
Laf sokuyorsun yaniŞaka yaa Burda kazanan çoğu yarışmacı hep böyle yapıyor yaa, onlara istinaden bu tavrım
Gönderme yapıyorumLaf sokuyorsun yani