Evvosum valla dedim bu kız doğum yaptı herhaldeAllah iyilik versin her daim cennam çok şükür bugünüme iyi diyeyim iyi olsun
Bununki daha beter. Lolipopla birinci oldu.Oooooo canooooo şampi şampii
Kizzz margaret fasulyelikten çıkar çıkmaz birinci olacak diye yuklendik kıza,korkuttukbu da canoya birinci olma şoku mu oldu canom
Kaç nerelere kaçarsan kaç seni hınzır, lolipopunu mopunu topunu da al kaçtopunu mopunu patlatiririz haaaaa C A N O
Kat kat Çarpı kat kat şokBununki daha beter. Lolipopla birinci oldu.
Darısı diğer fasülyecanlaraOooooo canooooo şampi şampii
Kizzz margaret fasulyelikten çıkar çıkmaz birinci olacak diye yuklendik kıza,korkuttukbu da canoya birinci olma şoku mu oldu canom
Kaç nerelere kaçarsan kaç seni hınzır, lolipopunu mopunu topunu da al kaçtopunu mopunu patlatiririz haaaaa C A N O
Lolipop şokBununki daha beter. Lolipopla birinci oldu.
Kat kat Çarpı kat kat şoktopitop
EyvallahHayırlı işlerC A N O OOOO
Küsüm ben sana
Aman sosyalim biraz daha dayanı versinEvvosum valla dedim bu kız doğum yaptı herhalde
Okadar etiketliyorum nerdesin diyorum yazmıyosun kamp kamp diyip duruyosun konusmuyorum len senleeNiye kıs, daha doğum günün gelmedi
Kızz sosyal nerelerdesinn senHeloooooooooo napiyosunuz şık şık şıkkkk
Oyy kuzum benim vaktinde sağlıkla gelsin inş minnakim, annesini üzmesinAman sosyalim biraz daha dayanı versinzaten korku sardı beni herkescikler erken erken doğuru vermiş benim sıpa ters bide dönmesini bekliyoruz daha 38 den sonrası mübahtır inşallah
Ee kamptayim diyorum iste kızOkadar etiketliyorum nerdesin diyorum yazmıyosun kamp kamp diyip duruyosun konusmuyorum len senlee
Şşttt kırmızı kamptayimKızz sosyal nerelerdesinn sen
Amin Allah razı olsun darısı başına olsun en kısa zamanda inşallah sosyalimOyy kuzum benim vaktinde sağlıkla gelsin inş minnakim, annesini üzmesin
Tüm fasulyeler gelir gelmez birinci oluyormuşOooooo canooooo şampi şampii
Baslatma şimdiiiEe kamptayim diyorum iste kız