Sana kırmızı yakışmışAbla yalnız anlamak istediğin gibi anlama yauuu
Ben katılmam demedim ki katılmazlar dedim amma olsun herkeşi saldın üstüme shdjflsla sağlık olsun
Bir replik vardı aklımda da siyasi olur şimdi demiyem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana kırmızı yakışmışAbla yalnız anlamak istediğin gibi anlama yauuu
Ben katılmam demedim ki katılmazlar dedim amma olsun herkeşi saldın üstüme shdjflsla sağlık olsun
Bir replik vardı aklımda da siyasi olur şimdi demiyem
Vay be jenna abla sende miBizi karşına almayacaktın FusRam
Neden duygusal olduğunu anladımYok öyle demedim. Benim için duygusal bir kategori dedim. Gerçi bir yıldır benim için her ay duygusal
Abla mı?Vay be jenna abla sende mi
Kaçacak yer arasın aşkoAbla mı?
Benden beklentinin olmaması beni üzdü olay deyince burda 1. Sırada benim adım geçiyorVay be cano sende mi
Aşko kendi bacağına sıka sıka halolduKaçacak yer arasın aşko
Ablan kurban olsunAbla mı?
Yiaaaaa ablaa şimdi fark ettimSana kırmızı yakışmış
varlığımı armağan ettimAblan kurban olsun
YandıAşko kendi bacağına sıka sıka haloldu
Yarışmaya katılan iki kişiye pro üyelik vardı. Diğerleri kaçırdıYiaaaaa ablaa şimdi fark ettim
Nezaketen dedimdii şimdi yaş sorulmaz yaa ondan eyvah naneyi yedim hissettimAbla mı?
Kimin ablası buuuuu,bu benim ablam ahahahahahahaa
Nane tarlası diyelimNezaketen dedimdii şimdi yaş sorulmaz yaa ondan eyvah naneyi yedim hissettim
Proluğun hayırlı olsunYiaaaaa ablaa şimdi fark ettim
Allahhh adın geçerse düğme ilikliyorum bundan sonra hanım abla dicem de abla kelimesi yasahlı sanırımBenden beklentinin olmaması beni üzdü olay deyince burda 1. Sırada benim adım geçiyor
Yaş kaçAllahhh adın geçerse düğme ilikliyorum bundan sonra hanım abla dicem de abla kelimesi yasahlı sanırım
Nasip diyelim ablacım yağmiii artık gelirler buralara bak bombada var diyorsun bir sonrakinde kendileri bilirYarışmaya katılan iki kişiye pro üyelik vardı. Diğerleri kaçırdı
Hayırlı olsun canım
Çoook teşekkür ediyorumProluğun hayırlı olsun