- 8 Haziran 2013
- 56.274
- 149.401
Bu gaz yetmezAygaz dın dın dın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gaz yetmezAygaz dın dın dın
Hoş geldinNevoşbalım
Canım hoş geldinNevoşbalım
Canım canocuuummmmmm,çok ozledimmmm durdum ama nasul durdum etiketlerini yirinASSOSyal hoş geldin bebem
Bu ay buralar öksüzBu gaz yetmez
Bizde seni özledik NasılsınCanım canocuuummmmmm,çok ozledimmmm durdum ama nasul durdum etiketlerini yirin
Naniskooomm hosbuldum, sizi yine burada görmek ne güzel özledimHoş geldin
Gelecek ay fakirler de var güzel geçer diye düşünüyorumBu ay buralar öksüz
Nevosuummmm hosbuldum, oy kullanayim dedim erken gelmişim uzun zaman oldu görüşemedikCanım hoş geldin
Iyiyim kuzum çok şükür, siz naparsiniz bakimm ders çalışmaya alışmaya calisiyorum,zorluyorum kendimiBizde seni özledik Nasılsın
Kolay bir şey olursa bende dayanamaz girerim diyorum canom zatenGelecek ay fakirler de var güzel geçer diye düşünüyorum
Bende iyiyim şükürIyiyim kuzum çok şükür, siz naparsiniz bakimm ders çalışmaya alışmaya calisiyorum,zorluyorum kendimi
hızlı giriş yapıyorsun aferinKolay bir şey olursa bende dayanamaz girerim diyorum canom zaten
İnş alirim canomm yaaa boşa kürek çekmek istemiyorum gerçektenBende iyiyim şükür
Maşallah diyelim Böyle devam Emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah
Zaten fasulye oldugumdan mütevellithızlı giriş yapıyorsun aferin
Hoş geldin sosyalNevoşbalım
Yaaaaaaa esliiiiiiiiii liiii liiiiiiii liiiiiiii hadi makarna yap,özledik ne düşündüm biliyor musun bu kızın hediyesi ya ben yokken gelirse didimHoş geldin sosyal
İstediğin gibi olur inşallah Sen elinden geleni yapıyorsun. Gerisi nasipİnş alirim canomm yaaa boşa kürek çekmek istemiyorum gerçekten
Hep iyi olalım inş,dert tasa olmasin etrafimizda artık bu yıl canomm
Aynen canom ,adım Hızır elimden gelen budur rabbim yerine yerleştirin,utandırmasın inşİstediğin gibi olur inşallah Sen elinden geleni yapıyorsun. Gerisi nasip