- 8 Haziran 2013
- 56.274
- 149.401
Çok şükür. Allah beterinden korusunİyiler canım çok şükür sorun yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür. Allah beterinden korusunİyiler canım çok şükür sorun yok
Yayalım o halde
Amin inşallahÇok şükür. Allah beterinden korusun
Hayır hiç denemedim Güzel olursa denerim sen bir tat bakalım Ellerine sağlık canımSen soğuk kadayıf yaptın mı hiçGeçen biri söyledi bugün yaptım. Bakalım nasıl olacak. Soğuk baklava gibi soğuk sütlü şerbet yaptım. Üzerine çikolata rendeledim.
Sağ ol canım benimHayır hiç denemedim Güzel olursa denerim sen bir tat bakalım Ellerine sağlık canım
İyiyim teşekkür ederim canım sen nasılsınEslii nasılsın?
Ellerine sağlık afiyet olsunSen soğuk kadayıf yaptın mı hiçGeçen biri söyledi bugün yaptım. Bakalım nasıl olacak. Soğuk baklava gibi soğuk sütlü şerbet yaptım. Üzerine çikolata rendeledim.
Güzel yapmışsındırSağ ol canım benim
Aslı nasıl bilmem ben kafama göre yaptım
Sağ ol canım benimEllerine sağlık afiyet olsun
İnşallah canım benimGüzel yapmışsındır
İyiyim sağ ol canım bi dışarı çıktım donup geldim sen nasılsın canımSağ ol canım benim
Nasılsın
Hava çok soğuk İyiyim canım sağ olİyiyim sağ ol canım bi dışarı çıktım donup geldim sen nasılsın canım
Hava çok soğuk İyiyim canım sağ ol
İlk sayfaya bakıp geldim yine oy vermek zor olacakİlk mesaj düzenlendi. Düzeltmek isteyenler bana özelden yazabilir
Aynen karar veremedimİlk sayfaya bakıp geldim yine oy vermek zor olacak
Bende her oy kullandığımda çok zorlanıyorum. Oy veremediklerime haksızlık yapmış gibi hissediyorumAynen karar veremedim
Bende öyleyimBende her oy kullandığımda çok zorlanıyorum. Oy veremediklerime haksızlık yapmış gibi hissediyorum