- 24 Eylül 2018
- 97.408
- 292.906
İyiyim Zano'm, sen nasılsın?Zenna’m nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim Zano'm, sen nasılsın?Zenna’m nasılsın
Yakşamlar
Bende iyiyim şükür Bebelerle sinema keyfisi yaptık anca bittiİyiyim Zano'm, sen nasılsın?
Allah kolaylık versin Zano'm keyfiniz bol olsunBende iyiyim şükür Bebelerle sinema keyfisi yaptık anca bitti
Sağol teşekkürler cağnımAllah kolaylık versin Zano'm
Sen de sağol datlumSağol teşekkürler cağnım
Allah biliyor yeterNerden bilebiliriz Kaç yıldır yarışıyoruz. Tahmini 1 yılı aşmış ve senesi gelmiş kategoriler oluyor genelde bir süpriz olmazsa.
Yok leenn saka ettiydimmm takılıyorummBeğenmedi atmadım ama geliyor
Yok canım takıldımm yanii bende oyle bakıyorum senesi geçtimi oyüzden çorba gelmisti aklima bi takılayım dedim yanlış anlaşilma olmuşNerden bilebiliriz Kaç yıldır yarışıyoruz. Tahmini 1 yılı aşmış ve senesi gelmiş kategoriler oluyor genelde bir süpriz olmazsa.
Ben ve Nevreste hariç kimse yeni kategoriyi önceden bilmezYok canım takıldımm yanii bende oyle bakıyorum senesi geçtimi oyüzden çorba gelmisti aklima bi takılayım dedim yanlış anlaşilma olmuş
Takılmak ayrı zan altında bırakmak ayrı. Yani sen şaka yapıyor olabilirsin ama başkası yanlış anlayabilir Bende sizinle birlikte öğreniyorumYok canım takıldımm yanii bende oyle bakıyorum senesi geçtimi oyüzden çorba gelmisti aklima bi takılayım dedim yanlış anlaşilma olmuş
Ben de fasulye bile olmadığım için biliyorum zaten etiket tiryakisiyim bebeyimTakılmak ayrı zan altında bırakmak ayrı. Yani sen şaka yapıyor olabilirsin ama başkası yanlış anlayabilir Bende sizinle birlikte öğreniyorum
Yarışmalara ayağını sürsen sana da söylemez zatenBen de fasulye bile olmadığım için biliyorum zaten etiket tiryakisiyim bebeyim
Yaa saka ettim hepiniz ciddiye alıyosunuz hepiniz toplanıp hemen birsey diyonuz nediyim yanii birsey demem daha afedersiniz kızlarBen ve Nevreste hariç kimse yeni kategoriyi önceden bilmez
Tamam nevoş bidaha dememBen bu tür şakalar sevmiyorum
Herkes kendi adına konuşuyor toplaşmak yokYaa saka ettim hepiniz ciddiye alıyosunuz hepiniz toplanıp hemen birsey diyonuz nediyim yanii birsey demem daha afedersiniz kızlar
Tamam pekii nediyimTakılmak ayrı zan altında bırakmak ayrı. Yani sen şaka yapıyor olabilirsin ama başkası yanlış anlayabilir Bende sizinle birlikte öğreniyorum
Olur canım dogrudurrHerkes kendi adına konuşuyor toplaşmak yok