- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Len sus, canım çekiiiiHiç yapılmayan çeşidi yapılabilir aslında. Niye hepsi yasak ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Len sus, canım çekiiiiHiç yapılmayan çeşidi yapılabilir aslında. Niye hepsi yasak ki.
Mesela yaban mersinliHiç yapılmayan çeşidi yapılabilir aslında. Niye hepsi yasak ki.
Kuru kayısıları, hurmaları düşün…Len sus, canım çekiiii
O yapılmış sanırım. Tuhaf isimli bir şey vardı, tripofobimi azdırdı.Mesela yaban mersinli
Yok ayranın içine limon sıkıp koyacaksinYok cidden sordum limon yoğurt pul biber üçlüsünü tüketiyorlar ya acaba ayran versiyonu da işe yarar mı diye düşündüm.
Bu arada seni tanıyor muyum
Kategoriyi elticiğime göre seçtim yani diyet yemekleriKuru kayısıları, hurmaları düşün…
Hala bekliorm hasta halimleKategoriyi elticiğime göre seçtim yani diyet yemekleri
Sitede yapılmayan demek istedin sandım aynen rengi de nasıl hoş oluyor değil miiO yapılmış sanırım. Tuhaf isimli bir şey vardı, tripofobimi azdırdı.
Neyse bu ay durduk yere tatlı yemeyeceğiz. İyi yönünden bakalım.Kategoriyi elticiğime göre seçtim yani diyet yemekleri
Aradım açmadılar:/Hala bekliorm hasta halimle
O yapılmış sanırım. Tuhaf isimli bir şey vardı, tripofobimi azdırdı.
Deneyim bari. TisikkirlirYok ayranın içine limon sıkıp koyacaksin
Soda da olur ama sadece limonlu olursa ekşili ekşili oluypr gayet iyi kilo veriyor ertesi gün wc
Evet sitede yarışmalarda yapılmayan. Balkabaklı çizkek yapıldı mı mesela. Sanmam.Sitede yapılmayan demek istedin sandım aynen rengi de nasıl hoş oluyor değil mii
Şehzadeye kahve yanı çiklat aldım, geldi az evvel. Onları düşünüyorum şimdi, kuru kaysı dolapta beklesin.Kuru kayısıları, hurmaları düşün…
O zaman benim yarışma nanayyKategoriyi elticiğime göre seçtim yani diyet yemekleri
Baklavası yapıldıEvet sitede yarışmalarda yapılmayan. Balkabaklı çizkek yapıldı mı mesela. Sanmam.
Cidden ha ahahahahGirseydim çıkmıştım duştan
Aşkom tam senlik sakın kaybolmaO zaman benim yarışma nanayy