Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Neler yapıyorsun 🤩
İki çeşit kurabiye
hazır yufkadan börek
ağlayan kek
sarma sardım iki saklama kabı (aslında yasminsay yasminsay 'ı cagircaktim da neyse dedim kıyamadım🤣valla busefer iç bitti yaprak kaldı ama tabiki iç falan hazırlamadım🤣🤣.
Patates salatası yapayım diyorum bilmiyorum 🤔

İki çeşit kurabiye
hazır yufkadan börek
ağlayan kek
sarma sardım iki saklama kabı (aslında yasminsay yasminsay 'ı cagircaktim da neyse dedim kıyamadım🤣valla busefer iç bitti yaprak kaldı ama tabiki iç falan hazırlamadım🤣🤣.
Patates salatası yapayım diyorum bilmiyorum 🤔
Ellerine sağlık canım 🤗 🤩 🧿Bence yeter🤗

iyiyim nevosum gittik gittik bir prenses daha geliyor çok şükür saglıkla gelsin :KK68: sen nasılsınn cocuklar tatıle gırdıler var mı planınız
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah 🤲 ❤️
Canım çocukların devam ediyor. Kızlara tatil yok. Üçüde sınava çalışıyor. Ondan evdeyiz. Kızlar kursa gidiyor. Rabbim izin verirse yaza kadar buradayız. Yani bize tatil yok. Aksine kamptalar🤗🤩
İyiyim canım sağ ol 🤗

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah 🤲 ❤️
Canım çocukların devam ediyor. Kızlara tatil yok. Üçüde sınava çalışıyor. Ondan evdeyiz. Kızlar kursa gidiyor. Rabbim izin verirse yaza kadar buradayız. Yani bize tatil yok. Aksine kamptalar🤗🤩
İyiyim canım sağ ol 🤗
amin nevosumm :dua: :KK200: ay dogru sınav yılı olunca tatıl olmuyıor aklımdan cıkmıs :KK60:

X