Bundan sonra yağar inşallahAy ne güzel biz kara hasret kaldık bu yıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra yağar inşallahAy ne güzel biz kara hasret kaldık bu yıl
Neler yapıyorsunCanımın içiiiiiiii
Yarın hoca gelcek gibi telaş büyük
İyiyim canım sağ olMerhaba sultanımm şükür iyiyim sen nasılsın benim memlekete geldik vakit geçiriyoruz ailemle öyle sonra da eşimin memlekete geçeceğiz bakalım durumlar bu şekil bende
Sende biliyorsunnnSır cikmaz
Nerden bileceğiz kız tahmin yürütüyoruzSende biliyorsunnn
İki çeşit kurabiyeNeler yapıyorsun
Bacım ben konu açılınca far görmüş davşan gibi kalanlardanimSende biliyorsunnn
Ellerine sağlık canım Bence yeterİki çeşit kurabiye
hazır yufkadan börek
ağlayan kek
sarma sardım iki saklama kabı (aslında yasminsay 'ı cagircaktim da neyse dedim kıyamadımvalla busefer iç bitti yaprak kaldı ama tabiki iç falan hazırlamadım.
Patates salatası yapayım diyorum bilmiyorum
iyiyim nevosum gittik gittik bir prenses daha geliyor çok şükür saglıkla gelsin sen nasılsınn cocuklar tatıle gırdıler var mı planınızCanım nasılsın doktora gittin mi
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahiyiyim nevosum gittik gittik bir prenses daha geliyor çok şükür saglıkla gelsin sen nasılsınn cocuklar tatıle gırdıler var mı planınız
amin nevosumm ay dogru sınav yılı olunca tatıl olmuyıor aklımdan cıkmısMaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
Canım çocukların devam ediyor. Kızlara tatil yok. Üçüde sınava çalışıyor. Ondan evdeyiz. Kızlar kursa gidiyor. Rabbim izin verirse yaza kadar buradayız. Yani bize tatil yok. Aksine kamptalar
İyiyim canım sağ ol
Maşallah Sağlıcakla gelsiniyiyim nevosum gittik gittik bir prenses daha geliyor çok şükür saglıkla gelsin sen nasılsınn cocuklar tatıle gırdıler var mı planınız
Sağ ol canım benimamin nevosumm ay dogru sınav yılı olunca tatıl olmuyıor aklımdan cıkmıs
amiin adasım allah razı olsunMaşallah Sağlıcakla gelsin
Aynen aşkom nasılsın?Kategorileri açılmadan kimse bilmez. Bir tek Jenna16 ya söylerim.
Sağlıkla gelsin canımamiin adasım allah razı olsun
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınAynen aşkom nasılsın?
Çok şükür aşkom, iyiyim ben deİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Allah iyilik versin aşkomÇok şükür aşkom, iyiyim ben de