- 2 Aralık 2015
- 31.690
- 105.640
- 598
iYİ Kİ VARM Dİ Mİ IH HI HIHİyi ki varsın
Şımarınca Caps Locku da açık bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iYİ Kİ VARM Dİ Mİ IH HI HIHİyi ki varsın
iYİ Kİ VARM Dİ Mİ IH HI HIH
Sen kendini yorma canım, biz senin yerine de yaparızŞimdi kahvaltı hazırlamaya giderim şansıma konu açılır geç kalırım
Açlığı göze aldım pusu da bende bekliyor haa gitmiycemGit git biz buradayız
Sorma ya bu ara baya biraktim bugün asiliyim biraz derse tarifimi aliyimdaSen dersini çalış bence
Siz beceremezsiniz ben kendi işimi kendim hallederimSen kendini yorma canım, biz senin yerine de yaparız
evet iyiki varsıniYİ Kİ VARM Dİ Mİ IH HI HIH
Açlığı göze aldım pusu da bende bekliyor haa gitmiycem
Bilmemko.Belki katılırım belki katılmam .Öylesine belki katılabilirim .Çok açıklayıcı oldu evet ne yazdığımı ben de anlamadımSen katilmiycakmisin bende aklimdaki kategori olursa yapmak istediğim bir tarif var onun dışında aklımda bişey yok nevostan da isteyebilirim yani
sen bilirsinSorma ya bu ara baya biraktim bugün asiliyim biraz derse tarifimi aliyimda
Sen bilirsinSiz beceremezsiniz ben kendi işimi kendim hallederim
Nerden anladın geldiginiNevreste geldi uslu kız olayım
yazdı ya :)Nerden anladın geldigini
Nerden anladın geldigini
Olmaz bu sefer gözüm açıldı en iyi tarifi ben kapcam inşallah,tahmin ettiğim kategori olursa tabiHamile halinle iyi beslenmen lazım
Boşver yarışmayo
Peki madem belki öylesine bişe bişey belkiBilmemko.Belki katılırım belki katılmam .Öylesine belki katılabilirim .Çok açıklayıcı oldu evet ne yazdığımı ben de anlamadım