Evett nevoşumm veririmm tabii gebelik şekerim varya benim çok riskli çünkü hayırlısı olsun 16 kilo verdim hamile kaldımSağlıklı olsun inşallah
Sen tekrar verirsin
Amin kuzummYine verirsin
Her hamilelik farklı oluyor.Sağlıkla gelsin kilolari verirsinKızz yesem de doymuyorumki ondan yememeyi tercih ediyorum artıkk yaa sanki hic yememişim gibii kızımda hic böyle degildim bu cok fena
Fena sunum geliyoree yanneeeeeeeEvet tarifini yapacak
Bunu kaçırmaması lazım
Aynen öyle eslimm gebelik şekerim olduğu için almamam gerekir daha fazla bundan sonra borek çörek falan bırakıyorum bugune kadar iyi tadını çıkardımHer hamilelik farklı oluyor.Sağlıkla gelsin kilolari verirsin
Doktor diyet mi verdi . Gebelik şekerin varsa dikkat etmen lazım haklısınAynen öyle eslimm gebelik şekerim olduğu için almamam gerekir daha fazla bundan sonra borek çörek falan bırakıyorum bugune kadar iyi tadını çıkardım
Diyet vermedi ama dikkat et dedii kuzumDoktor diyet mi verdi . Gebelik şekerin varsa dikkat etmen lazım haklısın
Aaa evett hayirlısı insallahhYok hayır, pro değil yaİki kişiye pro üyelik hediyesi var
Bende iyim çok şükürDiyet vermedi ama dikkat et dedii kuzum
Sen nasılsın eslimm
Pro olmayanlar kaçırmasın benceYok hayır, pro değil yaİki kişiye pro üyelik hediyesi var
Sınıf ayrımsız konular gelsinEvet sonunda bitiyor
Zenginler çok sessiz konu öksüz kaldıSınıf ayrımsız konular gelsin