- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.399
- 60
Çok sağol şekercim teşekkürlerİyi yolculuklar ve de eğlenceler
Hayırlı yolculuklar ablacımSelamlar hanımlaryarın kızçeme gidecem sabahtan olmayabilirim yemek işinide halletmem lazım,fırsat bulursam gelmeye çalışırım minnoş evde olacak okulu 1 hafta tatil fırsat verirse gelirim gene .
Uçak saat 4'de erken çıkacam gene .
Sen de sağol şekerciğimÇok sağol şekercim teşekkürler
Amin inşallah ablacım çok ihtiyacımız varİnşallah nevoşcum hakkınızda hayırlısı olsun artık,güzel günler sizlerle olsun bundan sonra
Hayırlı yolculuklar ablacımSelamlar hanımlaryarın kızçeme gidecem sabahtan olmayabilirim yemek işinide halletmem lazım,fırsat bulursam gelmeye çalışırım minnoş evde olacak okulu 1 hafta tatil fırsat verirse gelirim gene .
Uçak saat 4'de erken çıkacam gene .
Olmazmı hiç canım benim,kolay şeyler yaşamadınız hiç.Amin inşallah ablacım çok ihtiyacımız var
Çok sağol nevoşcum,dönüş 29 olacak.Hayırlı yolculuklar ablacım
İyi bayağı kalacaksınOlmazmı hiç canım benim,kolay şeyler yaşamadınız hiç.
Çok sağol nevoşcum,dönüş 29 olacak.
10 gün kalacam okul tatil ya,bide hafta sonuda orda olayım diye.İyi bayağı kalacaksın
çok da güzel tarifler yapıldı diğerleri de yapar benceHerkes yaparsa olur inşallah
Bir arkadaşın işi çıktı. Sağlık problemiçok da güzel tarifler yapıldı diğerleri de yapar bence
Geçmiş olsun arkadaşaBir arkadaşın işi çıktı. Sağlık problemiDiğerleri yapacak
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun arkadaşa
Bende nezle oldum
Ne salgınmış bitmedi gitti bu seneGeçmiş olsun canım
Salgın varmış
Geçmiş olsun nanem coronanin sürümü varmış doktor demiş aman dikkat edin bu ara herkes hasta kolay kolay geçmiyorNe salgınmış bitmedi gitti bu sene
Bizde de var hala. Hemen gitmiyor acayip bişeyGeçmiş olsun nanem coronanin sürümü varmış doktor demiş aman dikkat edin bu ara herkes hasta kolay kolay geçmiyor
Artacak deniyor, kapanma falan diyorlarNe salgınmış bitmedi gitti bu sene
Kapamazlar artık. Bir kapandı diye firmalar zarara girdi. İş başı yapar yapmaz fiyatları 2 katına çıktı, indiremediler gittiArtacak deniyor, kapanma falan diyorlar
İnşallah canımKapamazlar artık. Bir kapandı diye firmalar zarara girdi. İş başı yapar yapmaz fiyatları 2 katına çıktı, indiremediler gittiHem artık çoğunluk yasak vs dinlemez
Çok geçmiş olsun canomBizde de var hala. Hemen gitmiyor acayip bişey