Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Evet maalesef öyle hayatımda iki kez yakın arkadaşlarimizdan şehit haberi aldım ben, o zamandan beri resmen travma oldu haberlere bakamıyorum sanki hepsini tanıyormuşum gibi hissediyorum
Çok acı canım
Aileleri için çok zor. Malatya 'da bizim semtte bir abla vardı. Oğlu 6 yıl önce şehit olmuştu. Hergün mezarlığa gidiyordu. Ailesi ile sorun yaşıyordu. Bizde destek olmaya çalışmıştık. Yani hergün değilse gün aşırı git diye. Yapamıyorum diyordu

Her şeyi yarım bırakıp gitmeleri çok acı, ama naasini gören herkes gulumsedigini söylemişti ben bakmamıştım. İnşallah çok daha güzel yerde hepsi Rabbım geride kalanlara sabır versin

Her şeyi yarım bırakıp gitmeleri çok acı, ama naasini gören herkes gulumsedigini söylemişti ben bakmamıştım. İnşallah çok daha güzel yerde hepsi Rabbım geride kalanlara sabır versin
Amin inşallah canım
Benim dayımda şehit,çocukları çok küçüktü öldüğündeAni ölüm çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…