Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb, philips xl modeli kullaniyorum kasim indirimindee 4bine aldik cook memnunum cok guzel . Tac markasini bilmiyorum. Kumtel ve xiome kullanan arkadaslarimda cok memnunlar dunde bir arkadasim shafer aldi oda begenmis 2 defa denemis patatesi guzel kizartmis. Phipsin patates kizastmasi tavadaki gibi oluyor butceniz varsa philips tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar airfrey almak istiyorum ama hangi markayı alsam karar veremiyorum şuanda en iyisi philips diyolar ama oda Çok pahalı taç markası nasil kullanan varmi o aklıma yatti biraz ama kullananlar varsa bilgi verirse cok memnun
Ne özelliği var anlamadım. Fırında koca tepsi yemek yapıyorum. Bunun içinde bir tabak yemek pişirmek için ne diye dünyanın parasını vereyim.Bu aletide ne abartılar ya herkesin evinde olmasi gerekiyormuş gibi
Patatesi ilk suda bekletmek lazım sonrasında peceteyle kurutup airfryere yerleştirince güzel oluyor. Az yağ kullanılması, zamandan tasarruf cezbedici geliyor. Ben ekmek, muffin, tavuk, cips... yaptım. Bir de mikrodalga yerine bir şey ısıtmak istedigim zaman da kullanıyorum.Komsumda var patates hiçde guzel olmuyor bazı şeylerde pratik ama fırindan ne farkı var allasen küçücük yemek yapabiliyorsun ve ucuz birseyde değil üstelik çok gereksiz buluyorum
Valla ben suda bekletmediğim zamanlarda bile çok güzel oldu, öyle de beğendim.Patatesi ilk suda bekletmek lazım sonrasında peceteyle kurutup airfryere yerleştirince güzel oluyor. Az yağ kullanılması, zamandan tasarruf cezbedici geliyor. Ben ekmek, muffin, tavuk, cips... yaptım. Bir de mikrodalga yerine bir şey ısıtmak istedigim zaman da kullanıyorum.
Fırının küçüğü üstelik içindeki kap teflon cinsi gayet kanserojen madde ve zararlı. Cam, bakır, toprak, demirdöküm, Çelik ve emareye dışında hiç bir şey kullanmayın derim
Bende tam alacaktim enistem dediki evdeki firindan bahsediyorsun sanki dedi Allah allah ne farki varki dedi dusundukce almaktan vazgcetm birde patatesi kizartirken falam hosuma gitmedi philips xxl denemistim.xiomi kuzenimde var oda kofteleri tavugu pisirmedingecen gun aldim bir daha tavada kizarttim sinirlenip diye soyleniyordu ama sebze yemeklerini cok guzel yapiyormusNe özelliği var anlamadım. Fırında koca tepsi yemek yapıyorum. Bunun içinde bir tabak yemek pişirmek için ne diye dünyanın parasını vereyim.
Fırının küçüğü üstelik içindeki kap teflon cinsi gayet kanserojen madde ve zararlı. Cam, bakır, toprak, demirdöküm, Çelik ve emareye dışında hiç bir şey kullanmayın derim.
Bunu yerine hem ufak boy fırın hem mikrodalga olan fırınlar var. Daha pratik. Patatesleri fırında azıcık yağla daha güzel yaparsınız