Tamam arkadaslar en tutumlu sizsiziniz. Hİçbi aleti almayın nasılsa tüm dünya alıyo özentilik
komik ya... Gayette iş görüyo. Fırınla aynı şey değil bi kere yarı yarıya daha ufak oldugu için daha ekonomik. fırını her istedgnzde açabiliyosanız o sizin lüksiyetiniz. ama bu cihazda basitten bayat ekmek abartısız 2dkda çıtır çıtır sofraya hazır hale getiriyo. özellikle 2 3kişilik aileler için ideal.ç fırında koca tepsi yapıp dünya elektrik harcamak+dakikalarca ısınmasını beklemek mantıksızken bu 1dk içinde ısınıp 1-2porsiyon yemegi hazırlayabilmenize imkan sağlıyo. tekrar belirteyim 1tepsi tavugu fırında 40dkdan fazla zamanda pişiriyoen bu cihazda porsiyonuna göre 20dkda pişirebiliyosunuz. Eleştirmek için ayy bu kadınlarda ne görse aldırıyo hiç sevmem gereksiz alet para israfı diye yargılayıp karsındaki insanı küçümsemek yerine daha güzel bir dille ben kullanmak/almak istemiyorum de geç :)))))) her seferinde yeni çıkan teknoloji aletlerini yerden yere vuran ekonomik hanımlara lafım
O memnun olmayanlarda genelde merakından ucuza alıp yanlış marka tercihi yapan kişiler oluyo. benim aldıgım cihaz gayette işimi görüyo