• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileyle ilk tanışma heyecani :))

Ahhh kizlar guzel heyecanlar ama insan korkuyor da acaba bi aksilik bisi olur mu diye ama kotu dusunmeyeyim dimi :)
Ben de benzer durumdayım. Her gün heyecandan ölüyorum resmen :) İnşallah her şey çok güzel olur.

Geçer ve asıl atlattıktan sonra rahatlarsın bence. Bir derin ohhh çekersin ki karşıki dağlarla karşılıklı göbek atmaya başlarsınız :KK49:

Canim hepsinin farkli heyecanı var tanisma söz nisan vee dugun insallah hepsini sorunsuz atlatirsin. Bizde de ilk anneme soyledim ayni aksam hemen babamla konusmus 8 ay falan sonra tanismaya geldi tek basina evimize geldi cok heyecanliydi annem hic konusmadi hatta kotu kotu bakti babamla baya sohbet ettiler. Bu tanısmadan 5 ay sonra ailesiyle geldi sonra söz nisan.. Annem simdi damadim da damadim diyor özel yemekler yapıyor:)) Su an 8 aylik nişanliyiz vee dugune 4 ay kaldı heyecan normal seviyede:)

Ayy aynısını 28ağustosta ben yaşadım:) apayrı süper bi duygu:) biz dışarda buluştuk :) annem istemiodu gidene kadar benle konuşmadı ama sevdiceğimi öyle bi karşıladı ki:) 1buçuk saat kadar oturduk :) annem babam endişelerini beklentilerini anlattı sevdicekte cwvap verdi:) zaten ilk heyecan oluyo sonra rahatlıosun:)

ya aılene babana nasıl soyledın ben daha babama soyleyemedımo_Oo_O
Bnim babam biliodu ama istemeye gelecwklerini ben söyledim:) dedim baba küçük yer laf olur söz olur dedim bayramda tanışmaya gelelim diolar dedim:) babam çok iyi karşıladı :) sonunda ölüm yok en fazla kızar ama geçer :) karşısında kararlı dur ve öyle anlat :)

Benimde sözüme çok az kaldı 10 ekim :) ama tabi ailesi bi kaç gün önce gelecek tanışmaya :) tanışma için dün kıyafet aldım:) nişana ne yaparım bilmiyorum:)
Nasil bir sey giymeyi dusunuyorsun canim yaaben de internetten ne giysem diye bakiyordum :)

Nasil bir sey giymeyi dusunuyorsun canim yaaben de internetten ne giysem diye bakiyordum :)
Canım ben ailesiyle tanışmştım:) 10 saat yoldan sonra tanştık tabi:) o zmn spor giyinmiştim :) kapalıyım ben o yüzden mürdüm rengi bi kloş etek üzerine krem rengi bi gömlek giyecem:)

Ben
Canım ben ailesiyle tanışmştım:) 10 saat yoldan sonra tanştık tabi:) o zmn spor giyinmiştim :) kapalıyım ben o yüzden mürdüm rengi bi kloş etek üzerine krem rengi bi gömlek giyecem:)
Ben de kumas pantalon gomlek dusunmustum istemeye de oyle bisiler dusunuyorum.ya ben ailesiyle tanisiyorum aslinda beraber pikniklere gittik aslina bakarsak beni esofmanla bile gorduler :) ama ilk defa evimize gelecekler o yuzden ozenli olmak lazim

Ben

Ben de kumas pantalon gomlek dusunmustum istemeye de oyle bisiler dusunuyorum.ya ben ailesiyle tanisiyorum aslinda beraber pikniklere gittik aslina bakarsak beni esofmanla bile gorduler :) ama ilk defa evimize gelecekler o yuzden ozenli olmak lazim
Benide gördülr işte o gün farklı:) bende isteme söz nişan bi arada olacak o gün elbise alırım :)

Arkadaslar iyi aksamlar eylulde sevgilim ailemle tanismaya gelecek ekimde de nişan olacak ama ben nisandan cok tanisma heyecani icersindeyim:oops:.neler yasadiniz aci tatlı tecrubelerinizi paylasir misiniz?

ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi:)
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo onada rapor verdim :)
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi babam çok sıcak davrandı
Allah hepimize bu günleri kazasız belasız atlattırsın:)

:nazar:Canim ya ne guzel gecmis Allah bize de nasip etsin :)
ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi:)
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo onada rapor verdim :)
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi babam çok sıcak davrandı
Allah hepimize bu günleri kazasız belasız atlattırsın:)

Daha tanışmaya gelmeden bile nişan tarihi varsa zaten çokta kötü geçmez diye düşünüyorum..
Ailen peşin razı gelmiş gibi bir nevi zaten:D

Orasi oyle aslinda :) ama ben cok sevsinler birbirlerini istiyorum beklentim yüksek sanirim :)
Daha tanışmaya gelmeden bile nişan tarihi varsa zaten çokta kötü geçmez diye düşünüyorum..
Ailen peşin razı gelmiş gibi bir nevi zaten:D

Ay ben sevdiceğim geldiğinde kahkaha atark gülme hissi oluşmuştu ve tüm yemk boynca geçmedi:)) heyecandan mı 2ay sonra sevdiğimi gördüğümden midir nedir:))

Merhaba
Ben de 3 aydır sevgilimle beraberim, büyükler sayesinde Bi tanışma oldu, iki gün önce annesi ve teyzeleriyle annemle tanışmaya geldiler, benden 10 ay küçük sevgilim biraz da yaşına göre küçük gözüküyor, aileler çok güzel anlaştılar her iki tarafta memnun kaldı yalnız bizimkiler çok zayıf ve çok küçük göstermesinden dolayı pek sıcak bakmıyorlar, moralim çok bozuk. Hiç tanımadığım birisine derdimi anlatıcak durumdayım yani, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, ben seviyorum moralim çok bozukken bile onun yanına gittiğimde çok huzurlu oluyorum, şuan ailemde kimse beğenmedi diyebilirim. He konuşması guzel diyolar, kendini sevdiriyor diyolar ama yanına yakışmadı da diyolar. Siz ne düşünürsünüz acaba

Back