- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
Ahhh kizlar guzel heyecanlar ama insan korkuyor da acaba bi aksilik bisi olur mu diye ama kotu dusunmeyeyim dimi :)
Ben de benzer durumdayım. Her gün heyecandan ölüyorum resmen :) İnşallah her şey çok güzel olur.
Geçer ve asıl atlattıktan sonra rahatlarsın bence. Bir derin ohhh çekersin ki karşıki dağlarla karşılıklı göbek atmaya başlarsınız![]()
Canim hepsinin farkli heyecanı var tanisma söz nisan vee dugun insallah hepsini sorunsuz atlatirsin. Bizde de ilk anneme soyledim ayni aksam hemen babamla konusmus 8 ay falan sonra tanismaya geldi tek basina evimize geldi cok heyecanliydi annem hic konusmadi hatta kotu kotu bakti babamla baya sohbet ettiler. Bu tanısmadan 5 ay sonra ailesiyle geldi sonra söz nisan.. Annem simdi damadim da damadim diyor özel yemekler yapıyor:)) Su an 8 aylik nişanliyiz vee dugune 4 ay kaldı heyecan normal seviyede:)
Ayy aynısını 28ağustosta ben yaşadım:) apayrı süper bi duygu:) biz dışarda buluştuk :) annem istemiodu gidene kadar benle konuşmadı ama sevdiceğimi öyle bi karşıladı ki:) 1buçuk saat kadar oturduk :) annem babam endişelerini beklentilerini anlattı sevdicekte cwvap verdi:) zaten ilk heyecan oluyo sonra rahatlıosun:)