• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileyle ilk tanışma heyecani :))

kakule71

Her an kapi calabilir:)
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.503
1.823
88
36
Arkadaslar iyi aksamlar eylulde sevgilim ailemle tanismaya gelecek ekimde de nişan olacak ama ben nisandan cok tanisma heyecani icersindeyim:oops:.neler yasadiniz aci tatlı tecrubelerinizi paylasir misiniz?

Nişanlım bize ilk geldiğinde abimleri de çağırmıştım o her ne kadar kalabalıkta rahat edemem dese de.. Sonradan da bana hak vermişti.. Benim annem babam fazla konuşkan insanlar değillerdir biz ikimiz zaten heyecandan konuşamıyoruz abim esprilidir konuşmayı sever.. O idare etti sağolsun.. :) Bir şekilde geçiyor güzelde oluyor.. :)

Arkadaslar iyi aksamlar eylulde sevgilim ailemle tanismaya gelecek ekimde de nişan olacak ama ben nisandan cok tanisma heyecani icersindeyim:oops:.neler yasadiniz aci tatlı tecrubelerinizi paylasir misiniz?

canımm heycanlanma rahat ol :)) bende senınle aynı durumdayım. 2 gün önce bizim eve babamla tanısmaya geldi.. 2 haftaya kadar ailesiyle gelcekler sözüm falan olcak bayramdan sonrada nişanım olcak Allah izin verirse. Yalnız değilsin valla heycanlanmıcam dıyorum ama heycanlanıorum bende :)

canımm heycanlanma rahat ol :)) bende senınle aynı durumdayım. 2 gün önce bizim eve babamla tanısmaya geldi.. 2 haftaya kadar ailesiyle gelcekler sözüm falan olcak bayramdan sonrada nişanım olcak Allah izin verirse. Yalnız değilsin valla heycanlanmıcam dıyorum ama heycanlanıorum bende :)
Ah canim ya surekli aramizda konusuyoruz soyle mi boyle mi olur diye o gunu dusunmekten kendimi alamiyorum :)

Canım benim erkek arkadaşım da 2 hafta önce geldi tanışmaya, çok heyecanlandım ne olup bitecek diye ama güzel geçti.

Biz de askerden önce tanışma merasimini yaşadık. Önce o benim ailemle, sonra ben onun ailesiyle... Bizimkilerle tanışma dışarıda oldu, çikolata aldı geldi. Ben yanına indim ailemin yanına getirdim. Sevgilim çekingendir falan ama hiç sorun yaşamadı, hatta bizimkiler ondan daha çok gerildi, babam doğru dürüst konuşmadı bile heyecan ve gerginlikten :KK22: Annem çok komik oldu ama normalde kuzenlerimin eşleriyle tanışacağı zaman kaş çatar damat adaylarını korkuturdu ben sevgilime de aynısını yapacağını düşündüm ama çocuğu görür görmez gülmeye başladı kendini tutamadı, garip geldi herhalde orada damat görmek kendisini kv kızını gelin olarak görmek. Çıktı bir sigara içti öyle kendine geldi :) Ben herkesten gergindim ama atlattık sonuç olarak. Sonra da ben onun ailesiyle tanışmaya gittim, annesi babası ve abisi ve yengesiyle abisinin evinde buluştuk. Ev hediyesi aldım öyle gittim evlerine, ben gerginlikten elimi kolumu nasıl koyacağımı bilemedim ama sonra annesi sağolsun kırıldı o gerginlik. Pek sevdim ailesini :)

Ben gerilme diyeceğim ama yok öyle bir şey, yine de sen sakin ol ki çocuğa destek olabilesin, hem korkma sen sevdiysen onlar da severler :oops:

Biz de askerden önce tanışma merasimini yaşadık. Önce o benim ailemle, sonra ben onun ailesiyle... Bizimkilerle tanışma dışarıda oldu, çikolata aldı geldi. Ben yanına indim ailemin yanına getirdim. Sevgilim çekingendir falan ama hiç sorun yaşamadı, hatta bizimkiler ondan daha çok gerildi, babam doğru dürüst konuşmadı bile heyecan ve gerginlikten :KK22: Annem çok komik oldu ama normalde kuzenlerimin eşleriyle tanışacağı zaman kaş çatar damat adaylarını korkuturdu ben sevgilime de aynısını yapacağını düşündüm ama çocuğu görür görmez gülmeye başladı kendini tutamadı, garip geldi herhalde orada damat görmek kendisini kv kızını gelin olarak görmek. Çıktı bir sigara içti öyle kendine geldi :) Ben herkesten gergindim ama atlattık sonuç olarak. Sonra da ben onun ailesiyle tanışmaya gittim, annesi babası ve abisi ve yengesiyle abisinin evinde buluştuk. Ev hediyesi aldım öyle gittim evlerine, ben gerginlikten elimi kolumu nasıl koyacağımı bilemedim ama sonra annesi sağolsun kırıldı o gerginlik. Pek sevdim ailesini :)

Ben gerilme diyeceğim ama yok öyle bir şey, yine de sen sakin ol ki çocuğa destek olabilesin, hem korkma sen sevdiysen onlar da severler :oops:

Ne guzel anlatmissin canim ben de gunden gune rahatliyorum sanki son 26 gun kaldi :)

Ben de benzer durumdayım. Her gün heyecandan ölüyorum resmen :) İnşallah her şey çok güzel olur.

Canim hepsinin farkli heyecanı var tanisma söz nisan vee dugun insallah hepsini sorunsuz atlatirsin. Bizde de ilk anneme soyledim ayni aksam hemen babamla konusmus 8 ay falan sonra tanismaya geldi tek basina evimize geldi cok heyecanliydi annem hic konusmadi hatta kotu kotu bakti babamla baya sohbet ettiler. Bu tanısmadan 5 ay sonra ailesiyle geldi sonra söz nisan.. Annem simdi damadim da damadim diyor özel yemekler yapıyor:)) Su an 8 aylik nişanliyiz vee dugune 4 ay kaldı heyecan normal seviyede:)

Ayy aynısını 28ağustosta ben yaşadım:) apayrı süper bi duygu:) biz dışarda buluştuk :) annem istemiodu gidene kadar benle konuşmadı ama sevdiceğimi öyle bi karşıladı ki:) 1buçuk saat kadar oturduk :) annem babam endişelerini beklentilerini anlattı sevdicekte cwvap verdi:) zaten ilk heyecan oluyo sonra rahatlıosun:)

Back