Aileye yük olunur mu ??

Esim askere gittiginde 2.5 aylik bebegimle babamlarda kaldim. İlkolulda bile yaz tatilleri beni calistirirlardi cebimde tek kurus olmazdi sesim cikmazdi ama esim askerdeyken annemler yedigim bir dilim ekmegin bile parasini aldilar benden. Annem pazara giderken eline para sikistirmazsam hep o hafta bana kotu davranirdi. Sen sanslisin bence bak benim gibi bi aileye sahip olabilirdin. Aklima geldi gozlerim doldu bir kase corba icmek icin bile annemden izin istedim cocuk emziriyordum ama hep karnim acti ailenin degerini bil kardes. Asil yuk olmak benimki.

Ben seni çok iyi anlıyorum.hiç de yargılamıyorum..
Aynıyız tamamen,tek fark ben b.k var gibi okulu uzatmamak için eşek gibi kastım son sene.
Çok iyi anlıyorum seni. ilkokuldan lise sona kadar yarış atı gibi çalışmak,gurur duysunlar diye üzerimizde baskı oluşturmak hayatı kaçırmak..
İnsan üniversiteye geldiği zaman ortam çok değişiyor.gençsin onca yıl çalışmışsın hayatını yaşamayı hakediyosun biraz da.
Üniv.sonrası çalışma hayatı çok berbat hele de özel sektördeysen.Giden üniv.yılları geri gelmiyor bi daha.Ben okulu uzatmadığıma çok pişmanım.
Yalnız ailen de maddi olarak zorlanıyorsa kızmakta haklılar tabiiki.Bence kendine part time bir iş bul.. yürütemem diye düşünme,dene azından.gerekirse birkaç yere girip çık.zaten part timeda öğrencisin işveren de buna göre sınav zamanı şu bu falan izin veriyor.çok çalışan var çünkü o şekilde.
İnşallah durumu toparlarsın en kısa zamanda
bu arada part time işler için ajanslara başvuru yapabilirsin.hangi şehirdesin bilmiyorum da istanbul epeyce ilerde bu konuda.stand hostesliği,tanıtım elemanlığı,fuar hostesliği vs.. kariyer sitelerine kaydolup bunları yazarsan ajanslar da cıkacaktır.kendi iline göre de bakarsın işte

Son düzenleme:

Coook tesekkur ediyorum. Yasadiklarimizdan bi haber insanlarin yorumlarindansa benzer seyleri yasamis insanlarin yorumlari cok daha pozitif oluyor. Inan cok iyi geldi. Stajlardan biliyorum is hayatim kolay olmayacak. Evet belki iyi para kazanacagim ama enerjim kalmayacak. Hayatimda bi sene cok sey degil. Part time is bulacagim ben de. Cok tesekkurler tekrar, sana da is hayatinda basarilar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok olur mu hic, ailem bitanefir ona hic lafim yok, iste herkesin derdi kendine buyuk geliyor... sizin durumunuza oyle uzuldum ki. Bence bazi insanlar cocuk sahibi olmayi hak etmiyor... Her aile cocuguna destek olur, sizinki bi ekmegin bile lafini ediyorsa tavrinizi koyun bence...

Rica ederim canım Teşekkürler..
Aynen öyle,bu durumu yaşamayan kişiler şimdi seni tipik şımarık,sorumsuz ailesini düşünmeyen birisi olarak algılamıştır.
1 sene koca ömürde hiçbir şey değil.iş hayatında da amanın da ne güzel tam vaktinde bitirmişsin aferin demiyorlar sana
Yaşın 23 kaçırdığın birşey de yok.Bu arada bir önceki mesajımda part time konusunda yardımcı olmaya çalıştım düzenledim ama geç kaldım biraz
Umarım en kısa sürede bulursun

Son düzenleme:
babanız keyfi uzatmanıza normal olarak anlayış göstermeyecektir ama yük olduğunuzu ifade ediş tarzını bilmeden söylüyorum hoş değil..

"para gönderirken zorlanıyoruz kızım bir an önce bitir" tarzında mı yoksa farklı boyutta mı?

siz bu noktaya kadar çok çalışarak gelmişsiniz iyi bir okul ve bölümde okuyorsunuz sizin de hatalarınız olacaktır son senenizde bu kadar üstünüze gitmeseler daha iyi olurdu, çok kırılmışsınız anlıyorum.. ama o da baba olarak kim bilir neler düşünüyor bilemeyiz..

iş bulmanız okulunuzu bu yıl bitirmenize engel olmamalı ama.. babanız daha da üzülecek o zaman.. derslere asılın.. babanız azıcık konuşacak kulak tıkayın,,, alttan alın elinizden geleni yaptığınızı bilirse içi rahatlar.. mezun olduğunuzda bu sıkıntılar unutulur..

not: babam bu okul hazırlık+ 4 yani 5 yılda bitti bitti yoksa fena olur demişti.. korkudan son senem diken üstünde geçti.. büt olmayan bir üni.de okudum düşün artık.. yaz okulunda da zorunlu dersler tek tük açılıyordu.. 1 dersten kalsam okul 1 sene uzar diye nasıl çalıştıysam bi de onur belgesi ile mezun oldum :))) hep devlette okudum dersanem bile yüzde yüz burslu idi.. hep daha ne yapiiimmm derdim:) çoğu zaman harçlık bile almazdım aç gezerdim.. otobüse binmez yürürdüm.. yüksek lisansta hem okudum hem 2 yerde birden çalıştım.. kazandığımı eve verdim.. sabahlara kadar bi sınav kağıdı okurdum bi kendi sınavlarıma çalışırdım öğrencilerim bile dalga geçiyordu hocam karışmasın sınavlar diye:) yine yaranamadım bi aferin alamadım ya neyse:) :) :)

Baktim canimm, az once bi siteden basvurdum iki tanesine. Umuyorum bir sey çıkar: )

Sizin de zormus ama ne guzel kariyer yapiyorsunuz, darisi basima :) benim de okulumda but yoktu, tum universitelere zorunlu olarak geldi sanirim, o sekilde geldi bize de. Fakat hocalar acikca bute karsi olduklarini butle kimseyi gecirmeyeceklerini söylüyorlar. Dediginiz gibi yaz okulunda acilan dersler de sınırlı, keske acilsaydi da verebilseydim derslerimi... Sorumsuz biri degilim, keyfiden kastim cok fazla calismamis olmamdi. Yoksa yine calistim, ama sosyal hayatimdan odun vermedim...

ben tüm o çalışmalarımı atıp kenara şimdi ev hanımı- anneyim bu arada :) en güzel kariyeri yapıyorum :)

canın sağolsun ya hep ertelemişsin hep çalışmışsın bi yerde patlamış biraz soluklanmışsın.. tabi 1 sene eğitimde kaybın olmuş ailen üzülmüş ama olan olmuş artık.. çalışmaya devam.. sen de üzülme ailen de.. fırlat kepi asıl o zaman başlayacak hayat..

sevgiler..

Cok tesekkur ediyorum sagolun :) bebeginizle mutluluklar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…