Aileye yük olunur mu ??

Buyuk sehirdeyim ama sanki tum isler full time gibi... part time dedikleri de 12-18 arasi, ders saatlerime uymuyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagolun, sizin de :)

Buyuk sehirdeyim ama sanki tum isler full time gibi... part time dedikleri de 12-18 arasi, ders saatlerime uymuyor...

yazın zaten full time çalışmaktan bahsettim ben okul falan olmadıgı için :26:

Saatleri ayarlarsan bal gibi de yaparsın. Son sınıfa kadar gelmişsin, bunu mu yapamayacaksın?

Sagol yaa moral oldu ailemi somurdugumu soyleyen yorumdan sonra 300 400 lira kazanabilecegim bir is bana yeter aslinda. Umarim bulabilirim. Yarin arastiracagim

yazın zaten full time çalışmaktan bahsettim ben okul falan olmadıgı için :26:

Yaz okulum bi hafta sonra bitiyor, birkac ders aldim seneye cok yogun olmasin diye. Bir ay icin full time ise alinacagimi sanmiyorum ama arastirayim onu da

Canim bolumumu ozelden yazarim istersen. Bunun icin nereye basvurmam gerek peki ?

Tabi
Iş ilanları sitelerinde bulabilirsin market hostesliği yazınca çıkıo ( baktım )

çok az manevi destekle başarırsın aslında bunu ailene anlatsan..gençlerin işi zor..sen iyi bir evlatsın..yaptığını herkez yapabilirdi..

Canim bolumumu ozelden yazarim istersen. Bunun icin nereye basvurmam gerek peki ?

Ben sizin yerinizde olsam bölümümle ilgili iş bakardım. Hem tecrube olurdu böylece 1 yılı aslında değerlendirmiş olurdunuz tabi bölümünüzün iş imkanlarını bilmiyorum fakat araştırmak lazım ben de son sınıfım ve bölümümle ilgili iş bakıcam .

Son düzenleme:

Iyi de canim okulu iki sene uzatmissin belki ailenin plani vardi.Belki baban emekli olacaktir ya da annen araba alacaktir.
Part time calisirsan parani da kazanirsin.

Sagol yaa moral oldu ailemi somurdugumu soyleyen yorumdan sonra 300 400 lira kazanabilecegim bir is bana yeter aslinda. Umarim bulabilirim. Yarin arastiracagim

Aman takma yahu. Ben babamla aramda maddi bağ kalmasın diye part time çalıştım, başka ıvır zıvır işler de yaptım. Sonra bana bir güç geldi falan böyle bir şeyler oldu Psikolojikman daha rahat hissettim. Canın ne istiyorsa yap kız.

Son düzenleme:
Aileniz sadece 300 tl veriyormuş valla bu halde siz yükseniz ben kendimi camdan atmalıyım. Hiç yük olduğunuzu düşünmüyorum, uzattığınız seneyi hazırlıktan saysınlar. :)

Yaz okulum bi hafta sonra bitiyor, birkac ders aldim seneye cok yogun olmasin diye. Bir ay icin full time ise alinacagimi sanmiyorum ama arastirayim onu da

özelden yazdım

Tabii ki yaziyorum simdi.

çok az manevi destekle başarırsın aslında bunu ailene anlatsan..gençlerin işi zor..sen iyi bir evlatsın..yaptığını herkez yapabilirdi..

Canim cok tesekkur ederim. Kafam rahat olsa daha basarili olacagim ama oyle bi baski var ki, anksiyetem aziyor finallerden once, kusuyorum ishal oluyorum. Hata ettim evet ama bilemiyorum... Annem cok destek oluyor sagolsun

Ben de gaza geldim simdi, oturayim da is ilani bakayim :)))

canım en iyisi iletişim konuş anlat Allahtan başarılı bir öğrencisinde beklentilerini karşılayabilecek kapasiten var..300 lira evet çok değil..asla..

Iyi de canim okulu iki sene uzatmissin belki ailenin plani vardi.Belki baban emekli olacaktir ya da annen araba alacaktir.
Part time calisirsan parani da kazanirsin.

Babam emekli zaten :) bir de kardesim var o universiteye baslayana kadar calisacaklardi. Yine de haklisiniz, ama ben zaten uzgunum, bu kadar ustume gelmese daha mutlu olacagim. Inanin evde fazlalik gibi hissediyorum kendimi. Bir sey demese bile oyle hissediyorum artik

Okulu keyfine bir yıl uzatan biri içinde geçerli....
Sen aylık yükünün 300 lira olduğunu düşünüyorsun, bir de baban hesap etsin anlayacaksın
Yeğeniminde başarı bursu var, iki yıldı bölüm birincisi okuduğu okulda bunlar mesele değil; mesele çocukların bir an evvel toparlanıp hayata atılması, babanın döndürdüğü o düzen nasıl dönüyor ancak o zaman anlayacaksın, sana ima ettiği şeyin ayda 300 lira olmadığını ancak yaşayarak göreceksin, burada bana çemkirmen gerçekleri değiştirmiyor, kal sağlıcakla

Kusura bakmayin donemlik harc parasi on bes bin tl olan yegeninizle beni bir tutamazsiniz. Tutarsaniz cevabimi veririm. O kadar harc parasi odenmezdi bu arada basari bursu alacak dereceyi sinavda yapmis olsaydi. Yegeninizle bir degilim, bu yuzden bunu belirttim. Saygisizlik yapmadim. Cemkirmedim yani. Iyi gunler, tesekkurler gorusleriniz icin.

Babaniz "ima" da bulunuyorsa siz yuk oldugunuzdan degil, gaza getirmek icindir.
Bence olayin beklentiyle alakasi yok
Ayrica boyle bir dusunceleri varsa bu da size olan "guven"lerinden kaynaklidir.

Ozellikle bazi unilerde bu durum kronik maalesef.
Cok calismaktan usanip 1-2yil rahatlamak istiyorlar ama o da fuzuli masraf oluyor haliyle.
Tiptakilerde bu durum pek yok cunku ders birakmak direkt yil kaybi. Dolayisiyla alttan alinanlar son yil ayakbagi olmuyor.

Bolumde fazla dersiniz yoksa bir işte calisabilirsiniz... zaten son sinifta biraz daha rahat edersiniz, tahmin ettigim unilerden birinde iseniz hoca secme opsiyonunuzu kullanip bos gunler yaratabilirsiniz hem 3ten sonra cogu bolumde yuk azaliyor. Onlardan da kaldim diyorsaniz bence part time calismak yerine okula yuklenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…