benim okulumda uzayacak muhtemelen.
elbette karşılarlar masrafımı ama içten içe de bu durumdan rahatsız olurlar biliyorum
o yüzden bi kaç gün sonra iş bakcam seneye de uzarsa yazın yine çalışcam ve para biriktirip harç paramı ve çıkarabildiğim kadar harçlığımı çıkarcam
neyseki kendi şehrimde okuyorum
sizde öyle yapabilirsiniz en azından yazın çalışın 3 ayda iyi para birikir bi nebze katkınız olsun
Benim annem de böyle imalarda bulunur bazen bişey aldırdığımda falan, ki daha okulumu falan uzatmış değilim..
Bence aileye yük olunmaz, ne bileyim anne baba seve seve cocugunun egitim masrafını karşılamalı tabi ki çocukta çabalamalı, bence siz de okulunuzu daha fazla uzatmayın, sonucta siz ailenizi gururlandırdığını söylüyorsunuz ama sadece onları gururlandırmak için kafa patlatmadınız ki o kadar.. Bu emeklerinizin karşılığını ileride iyi pozisyonlarda çalışarak, kaliteli bir yaşam sürerek alacaksınız zaten.. Yani bana aileniz biraz da haklı gibi geldi, keyfi okul uzatmak biraz lükse kaçıyor, dersinizden dolayı uzatmanıza bir şey diyemem ama, sonucta bu sizin elinizde olan bir şey değil. Vakit yaratabilirseniz biraz çalışmayı deneyebilirsiniz, hem maddi anlamda size katkı olur, ailenizle de konuşun içten bir şekilde anlatın durumunuzu anlayışlı olurlar bence..Hakkınızda hayırlısı..
Buyuk sehirdeyim ama sanki tum isler full time gibi... part time dedikleri de 12-18 arasi, ders saatlerime uymuyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saatleri ayarlarsan bal gibi de yaparsın. Son sınıfa kadar gelmişsin, bunu mu yapamayacaksın?
yazın zaten full time çalışmaktan bahsettim ben okul falan olmadıgı için :26:
Canim bolumumu ozelden yazarim istersen. Bunun icin nereye basvurmam gerek peki ?
Evet oyle badecimiste kafami bosaltamiyorum. Sureki aglama krizleri falan Ciddi anlamda pisman olmus durumdayim, su an mezun olmus olabilirdim. Direkt ise baslar rahat ederdim cok uzuluyorum hic huzurum yok
Canim bolumumu ozelden yazarim istersen. Bunun icin nereye basvurmam gerek peki ?
Insanlar okumayan cocuklarina bile bakiyorken ben okulu bitirene kadar destek olmalari gerekmiyor mu ? Ben fazla beklenti icindeyim herhalde. 23 yasindayim okuyorum diye ailem destek olmali diye dusunuyorum acikcasi. Neticede ben de insanim, bir iki sene bir sey dusunmeden hayatimi yasayayim dedim ama fena pisman oldum
Sagol yaa moral oldu ailemi somurdugumu soyleyen yorumdan sonra300 400 lira kazanabilecegim bir is bana yeter aslinda. Umarim bulabilirim. Yarin arastiracagim
Yaz okulum bi hafta sonra bitiyor, birkac ders aldim seneye cok yogun olmasin diye. Bir ay icin full time ise alinacagimi sanmiyorum ama arastirayim onu da
Ozelden mesaj atarak bilgilendirebilir misiniz acaba bu konuda ? Cok memnun olurum, nereye basvuracagim nasil yapacagim anlatirsaniz. Buyuk sehirlerden birindeyim bu arada
çok az manevi destekle başarırsın aslında bunu ailene anlatsan..gençlerin işi zor..sen iyi bir evlatsın..yaptığını herkez yapabilirdi..
Aman takma yahu. Ben babamla aramda maddi bağ kalmasın diye part time çalıştım, başka ıvır zıvır işler de yaptım. Sonra bana bir güç geldi falan böyle bir şeyler olduPsikolojikman daha rahat hissettim. Canın ne istiyorsa yap kız.
Canim cok tesekkur ederim. Kafam rahat olsa daha basarili olacagim ama oyle bi baski var ki, anksiyetem aziyor finallerden once, kusuyorum ishal oluyorum. Hata ettim evet ama bilemiyorum... Annem cok destek oluyor sagolsun
Iyi de canim okulu iki sene uzatmissin belki ailenin plani vardi.Belki baban emekli olacaktir ya da annen araba alacaktir.
Part time calisirsan parani da kazanirsin.
Somurmek ? Ben devlet universitesinde okuyorum, yegeninizle durumum oldukca farkli. Basari bursum da var. Aylik giderim 300 lira aileme. Somurmek lafi yegeniniz icin gecerli...
Okulu keyfine bir yıl uzatan biri içinde geçerli....
Sen aylık yükünün 300 lira olduğunu düşünüyorsun, bir de baban hesap etsin anlayacaksın
Yeğeniminde başarı bursu var, iki yıldı bölüm birincisi okuduğu okulda bunlar mesele değil; mesele çocukların bir an evvel toparlanıp hayata atılması, babanın döndürdüğü o düzen nasıl dönüyor ancak o zaman anlayacaksın, sana ima ettiği şeyin ayda 300 lira olmadığını ancak yaşayarak göreceksin, burada bana çemkirmen gerçekleri değiştirmiyor, kal sağlıcakla