- 8 Mart 2019
- 6.719
- 31.364
- 39
Arabası olmayanlar evde mi pinekliyor? Toplu taşıma, taksi vs bunun için icat edilmiş şeyler. Bir görümce olarak kardeşimi özel şoförüm gibi kullanmam. Kendi ailesini kurmuş insanlara bekarliktaki gibi davranılmaz, empati kurulur. Bu aileyi atmak değil, başka aile kurmuş insanların hayatına saygı duymaktır. Siz bunları algilamak istemediğiniz için kendi bencil bakış açısınızla yazmışsınız biseyler...Bana göre çok abartmissiniz. Benim abim beni alacak olsa yengem karışamaz. Karışırsa rezillik çıkarırım ne o öyle yahu evlendin aileni at demek ne kolay öyle. Bende evliyim gorumcemi eşi hicbiryere götürmez çünkü arabaları yok eşimden rica eder. Asla aklıma gelmedi niye götürüyor diye. Götürsün ablası yani ne olacak banane. Bunu sizin ailenize yapsa hoşunuza gider tabi. Birde büyük bişey olsa anlarım da niye ailesine yardımcı oluyor bir yere götürme konusunda diye çıldırmışsiniz resmen. Yani bence biraz sabırli olmaz lazım. anlaşmaya gönlünuz yok ki. Hep benim istediğim olsun diyerek gecmez hayat. Eşim aile olamadı demişsiniz ama sizde onun ailesini aile olarak gorememissiniz bir türlü. Kabullenememissiniz
Ve kimse kusura bakmasın, bileziklerimi verdiğim arabayı kimse babasının malı gibi rahatça kullanıp hak iddia edemez.