- 23 Kasım 2014
- 98
- 60
- 18
- Konu Sahibi Bluesparkle
-
Sanırım senin sorunun herkesi mutlu etmek için kendini feda ediyorsun , tam olarak anlamadım sevdiğinden neden soğuduğunu adam iyi ise evlen ama maymun iştahlıysa hevesi geçtikten sonra seni boşayacaksa bırak gitsin yabancılar partneri çok sık değiştirme huyları var bu yabancı nasıl bir adam ?
Erkek arkadaşım uzak doğulu, benden önce 1 tane kız arkadaşı olmuş, belirli bir aile kültürleri var, evlilik onlarda da ciddiye alınan bir durum, o konuda eminim.
ailevi sorunlarla baş etmek çok zor... anne-baba-kardeş kaba tabirle atsan atılmaz,satsan satılmaz.. bunalmışsınız belli ki.. ama gerçekten sevgilinizi seviyorsanız, işi bir ileri adıma götürmeniz sizin için çok daha iyi olur bence.. aileniz de haberdarmış zaten.. gelsin tanışsınlar.. anlattıgnıza göre adam da düşünceli, iyi bir insana benziyor..bence evlilik için bir adım atın.. bu adam sizi böyle seviyorsa siz uzattıkça o da sizden uzaklaşabilir.sonra bir de onu kaybederseniz çok üzülürsünüz.. hiç birimiz ailemizin yanında ömür boyu kalmadık, kalmıyoruz sonuçta..kendi ailenizi kurmak size iyi gelebilir, mutlu edebilir sizi..
Niye karamsarsiniz?? Evlenince ailemden ayrilacagimm onlara bir faydam olamayacak diye mi uzuluyorsunuz?? Yoksa bu adama karsi içinizdeki sevgi evlenecek kadar çok ya da olumlu degil mi?
Sorun aileme faydam olmaz dusuncesinden kaynaklaniyorsa mutlulugunuzu ertelediginiz müddetçe bu psikolojik durumla yine faydanizz olmsysolmayacak. Annenizin ne kıymetli kurtul bu aileden derken kendini hiç düşünmüyor.
Sorun bu adamla evlenmeye kararsizlikta ise evliligi ertelemeniz ve duygulaeinizi fazla uzatmadan gozden gecirmeniz lazim
Ben de öyle düşünüyordum, kendi ailem olsun mutlu olayım vs. Ama anne-babamın bu durumunu gördükçe bırakmaktan korkuyorum. Biliyorum ki ben böyle devam edersem o da patlayacak bir yerde, ben onun yerinde olsam çoktan bırakırdım zaten ama sakin, sabırlı bir mizacı var, dayanıyor şimdilik de nereye kadar dediğiniz gibi.
Mesafe uzak, uçakla 10 saatlik bir uzaklıkta olacağım, sevgilim istediğinde gidersin kısıtlayamam ailen diyor. Duygularım konusunda çok tuhaf haldeyim, genel olarak zaten severek yediğim şeyler bile ot gibi geliyor bu durumun sevgilime olan hislerime de yansıyor olmasından şüpheleniyorum. Depresyon, bunalım artık her ne ise hiçbirşeyden zevk alamıyorum sanırım. Ayrılıp pişman olmaktan da korkuyorum.
o zaman acilen bir psikiyatri ye görünseniz iyi olur.. çok karamsarlışmışsınız.. zor tabii. söz konusu aile olunca baş edemiyor insan.. fazla hassassınız siz de sanırım. çabuk etkilenip üzülüyorsunuz.. ama siz mutlu olursanız anneniz de babanız da mutlu olur eminim.. sevdiğiniz insanı da kaybederseniz daha kötü olur. bir an evvel toparlanırsınız umarım
Ilaciniz biletini almis geliyor zaten
Saka maka erkek arkadasinizla geri donunce baya rahatlayacaksiniz bence.elinizdeki firsati tepmeyin...
Hayır, Tayvanlı.Sevgilin koreli mi yoksa?
Canım kendini iyilestirmen gerekiyor acilen bir şeylere karar vermeden önce. Sen simdi bu halinle evlenip gitsen aklin ailende kalacak sevfilinden ayrilsan yine dogru bir karar olmayacak. Sorunun kendini iyi hissetmemen.
Aklından gecenleri kafana takilanlari ne olmasini istedigini yaz. Sayfalarca dakikalarca yaz. Bi yerde anahtar cikicaktir karsina.
Bence karamsar olmayın, tam aksine umutlu olun. Bak bir erkek arkadaşın var, seninle evlenmek isteyen. Bu fırsatı geri tepme, tabi sende onu seviyor ve güveniyorsan. Herkesin ailevi sorunları var, ailevi sorunlar hiçbir zaman bitmez. Kafanızı dağıtmak için terapi amaçlı kendinize hobi edinseniz iyi olur.
Pilatese başlamanız olmanız çok güzel. Size iyi gelecektir.. Gerçi havalar soğuk ama açık havada yürüyüş yapmakta iyi olur. tekrardan iş hayatına dönmelisiniz. Sürekli evde olmanız. Ailenizle aranızdaki soğukluklar bile sizi çok etkilemiştir. Dediğiniz gibi destek almanız gerekiyor. Çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.Sağlık açısından da pilatese başladım bir süredir, 1 saat kadar odama çekilip kafamı o şekilde dağıtabiliyorum, normalde oyun oynamaya çok meraklıyımdır, hatta oyun oynamayı seviyorum diye erkek arkadaşım konsol, oyunlar falan aldı bana ama işte her şeyden kopmaya başladım yavaş yavaş, hayatım evde anneme yardım etmek, yemek, bulaşık, onun derdini dinlemekle geçiyor, pek bir yere de çıkamaz oldum onlar gelince. Kardeşimde 10 günlüğüne buradaydı, 3 kere eve geldi 3 seferde de ortalığı karıştırıp gitti. Bugün ağlamalı, çığlık atmalı bir sinir krizi geçirdim, bu kontrolsüz hallerin kalıcı olmasından korkuyorum artık, desteksiz atlatamam sanırım...
Pilatese başlamanız olmanız çok güzel. Size iyi gelecektir.. Gerçi havalar soğuk ama açık havada yürüyüş yapmakta iyi olur. tekrardan iş hayatına dönmelisiniz. Sürekli evde olmanız. Ailenizle aranızdaki soğukluklar bile sizi çok etkilemiştir. Dediğiniz gibi destek almanız gerekiyor. Çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?