Ailevi sorunlar

Tansiyonum çıktı ha.
Sabır taşı mısın kardeş?

Valla sabır taşıymışım ben bile inanamıyorum kendime çok kez de sorguladım ben nereye düştüm bunlar nasıl insanlar diye. Ama hem yapıp hemde bu ailevi bir mesele kendi ailene anlatma diyen bir eşim var ama herseyi anneme anlatmak istiyorum artık ki biri bu işe dur diyebilsin. Ben ne kadar desemde hep cok karısan ben oluyorum ama evimizde huzur kalmadı. Bilezikleri vermiyorum desem eşim 3 gün surat yapıyor yada ben dışardayım deyip eve geç geliyor. Ben anneme gidiyorum deyince olay cıkıyor. Aileme anlatmamdan korkuyor biliyorum hemen eve geliyor. Ama insan çok bunalıyor. Eşimi seviyorum ve onada üzülüyorum ama o sanki her başı sıkıştığında ver bi bileziğe o kadar alıştı ki çünkü bendeki bilezikler ailesini gıdıklıyor mu artık napio bilmiyorum nasıl baskı uygulanıyorsa en son hepsini verdim hic kalmadı. Ve abisi eşimin elinde bileziği gördüğünde hani hepsini bozdurmustun yalancısın sen bu nerden cıktı diyebiliyor sanki vermek zorundaymısız gibi

Okurken sinirlendim ya valla bence tek suçlu eşin o yüz vermese kimse kimsenin altinini alamaz parasini yiyemez.bu durumu ancak esinle konuşup sonra da araya mesafe koyarak halledebilirsin heralde. Ben olsam yüzlerine sizinle görüşmek istemiyorum arayip sormayin bizi derdim. Evlerine de gitmem aramam sormam.

E anlatsana bunlari.isin var maddi gucun var derdin ne de katlaniyosun... Durumunuz varsa cek resti baska sehirde yeni bir hayat kurun. Boyle hayat mi olur.. Cocugun dogup kp isminin konulmasini bekliyosun galiba.. Sabirlisin dicem ama bu sabir degil bana gore enayi yerine koyuyolar seni de esini de ve sizde kabul ediyosunuz. Omur gecer mi yaaa

Bu ortak iş ne

Yani iş ortak madem çocuğun okulunu neden amca ödesin

Ortak paradan ödese bile eşinin zararı daha az olur

Bizim arabayı alıyorlar diyorsun neden anahtar var

İki anahtar var biri bende biri eşimde

Kimse de arabamızı istemedi daha

İsteyince vermesin kendi arabanla git desin kabahatin büyüğü eşinde

Böyle bir evliliğe keşke bebek olmasaymış dedim. Kusuruma bakmayın

Demeyin öyle imkansızdı cocugumun olması ve oldu allahıma bin şükürler olsun. Sadece kendim olduğumda cocuga daha iyi bakacağımı düşünüyorum böyle olmuor cunku böyle kredi kartlarıma kadar eşim kullandı ve borcuna hic sadık kalmadı ailesinin borcları için kredi kartlarım gitti ve şuan onları ödüyorum düğünde takılan altınlarda bi kendi kurdelemi alabilmiştim ama bilezikler ve setlerde düğünden sonra gitti. Böyle bir durumda bebeğim yaşadığı müddetçe babası hep kendi ailesine verirse biz ikimiz zor zamanlar geçiririz. O sebeple kendim ve kendi ailemle daha iyi bir hayat sunabileceğimi düşünüyorum. Eşim için aksam bagırısıyoruz ertesi aksam mobilya ödemesi geldi bin lira var mı oluyor bilezikler veya altınlar benşm bildiğim düğünmasraflarına harcanırdı ama herşey olduğu gibi duruor

Anlatmani istemiyosa ailene bu durumun yanlis oldugunu biliyodur ama isine gelmiyodur. Sen bir kere resti cek bak o zaan noluyo. Gorunuse gore seven sadece sensin esinin umrunda pek degilsin. Umrunda olsan zor bebek sahibi oluyosun seni koruyamiyor savunamiyor. Uzmeyin esimi diyemiyor. Uzgunum ama benim gozumde adam diyebilecegim kisi karisini cocugunu savunan kisidir.

Esinizin meslegi yok mu?
Gitsin baska yerde maasli calissin
Bu ne yahu? Neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz ki?
Cocuk dog7nca ne olacak? Ona nasil bir aile ortami vereceksiniz?
Bir sure sonra kendi hakkinin kuzenine verildigini anlamaya nasladiginda ne yapacaksiniz?

İşte ben bu durumu anlatamıyorum. Eşime arabanı ver diyor yerine eski bir araba koyuyor sen bunu kullan bir hafta diyor eşimde bunu kabul ediyor ben konusunca bencil oluyorum

İşte ben bu durumu anlatamıyorum. Eşime arabanı ver diyor yerine eski bir araba koyuyor sen bunu kullan bir hafta diyor eşimde bunu kabul ediyor ben konusunca bencil oluyorum

İyi de Adamın arabası yoksa verilir de kendi arabası varken gerekçesi ne

Yani abim ne derse yaparımı aşması lazım eşinizin

Esiniz aklini basina toplasin! Cocugunun eiskini ona buna yedirmesin! Bunu sert bir dille söylerdim kesinlikle ...

Bence işin içine kendi ailenizi sokmalısınız.Bi korku yaşaması gerekiyo erkek tarafının kocanızda dahil.Onlara ses çıkaramıyo ama sizin para bilezikler gidiynlara harcama yapıyo ama kendi borcuna sıra gelince size ödetiyo.Ben bu kadar sabırlı olamazdım.

Eşiniz neyin kafasını yaşıyor? Şimdiye kadar olan olmuş, giden gitmiş. Bundan sonrasını kurtarın bari. Bunun için önce eşiniz evlendiğinin, ayrı bir evi, eşi olduğunun ve yakın zamanda baba olacağının farkına varmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…