- Konu Sahibi minikkelebegim
-
kimseden saklıcak bişeyim yok yaşadığım yeride söyelyeyim isminiz egem sanırım egelisiniz izmiri bilirsizniz.
narlıderedeyim
narlıdereden-bornova otogar minibüsle 50-60 dk
eşim ödemişli
ödemiş-bornova-otogar arası (100km) 2,5 saat
yanlış anlamayın ama niye yalan söyleyeyim
ben sana yalan söyledin demedim ki,100 km yol nasıl o kadar sürer dedim.ilçedeki uzaklığı yazmamışsın ben nereden bileyim.egeli değilim.sadece bir-kaç defa izmire gittim.dediğin yerleride bilmiyorum
Bayramlar vb. özel günler,anlayışsızlık ve bencillik nedeniyle birçok bayana zehir oluyor ne yazık ki.
Geçen yıl her iki bayramıda orada geçirmişsiniz,bu bayram mazeretiniz var,hiç zora sokmayın kendinizi...
Onlar gelsin bayramın ikinci,üçüncü günü.
Allah yavrunuzu sağlıkla kucagınız almayı nasip etsin...
Üzmeyin kendinizi,eşinizle güzel güzel konuşun.
nasıl bir yerki 100 km yol 2,5-3,5 saatte gidiliyor:26:
bence taktik değiştir sen gidelim de.bende 2 yıllık evliyim 1 yasında bir kızım var berbat bi hamilelik geçirdim aklım basıma yeni yeni geldi.ailesini sen asla kötüleyen taraf olma sen yapalım edelim diyen taraf ol.bırak o anlasın.inan işe yarıyo
bence taktik değiştir sen gidelim de.bende 2 yıllık evliyim 1 yasında bir kızım var berbat bi hamilelik geçirdim aklım basıma yeni yeni geldi.ailesini sen asla kötüleyen taraf olma sen yapalım edelim diyen taraf ol.bırak o anlasın.inan işe yarıyo
bak canım, eşine kendimi toparlarsam iyileşirsem o güne kadar gidelim de, ıhlamurlar yaptır doktora götürsün seni, doktorda çıkmasın dicek sanırım
yola çıkçağın gün daha kötüleş sancılan yada :)
ay gidemicez galiba öyle üzülüyorumki de
bayram bu sonuçta bende isterdim hep beraber olalım ellerini öpeyim de
bir dene derim ben, eşinin tavrı değişecektir
pek etik bir yol değil ama senin eşin sanırım çok daha beterini hakeden cinsten
gecmis olsun.Allah yavrunuzu anali babali ve hayirli büyütmek nasip etsin.
kendisine söyle,bak ben hastayim yolculuga cikamam üstelik hamileyim yavrumuz icin endiseleniyorum...ve iyilestiginde telafi edebileceginizi söyle....:26:
ama bi sorum var-kaynanan sahiden hic arayip sormadi mi hamileligindesimdiye kadar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?