Ailesini mutlu etmek için bana acımıyor

Bayramlar vb. özel günler,anlayışsızlık ve bencillik nedeniyle birçok bayana zehir oluyor ne yazık ki.:19:

Geçen yıl her iki bayramıda orada geçirmişsiniz,bu bayram mazeretiniz var,hiç zora sokmayın kendinizi...

Onlar gelsin bayramın ikinci,üçüncü günü.

Allah yavrunuzu sağlıkla kucagınız almayı nasip etsin...

Üzmeyin kendinizi,eşinizle güzel güzel konuşun.

kimseden saklıcak bişeyim yok yaşadığım yeride söyelyeyim isminiz egem sanırım egelisiniz izmiri bilirsizniz.

narlıderedeyim

narlıdereden-bornova otogar minibüsle 50-60 dk

eşim ödemişli

ödemiş-bornova-otogar arası (100km) 2,5 saat

yanlış anlamayın ama niye yalan söyleyeyim

ben sana yalan söyledin demedim ki,100 km yol nasıl o kadar sürer dedim.ilçedeki uzaklığı yazmamışsın ben nereden bileyim.egeli değilim.sadece bir-kaç defa izmire gittim.dediğin yerleride bilmiyorum:34:

ben sana yalan söyledin demedim ki,100 km yol nasıl o kadar sürer dedim.ilçedeki uzaklığı yazmamışsın ben nereden bileyim.egeli değilim.sadece bir-kaç defa izmire gittim.dediğin yerleride bilmiyorum:34:

:31: yok yok yanlış anlamayalım birbirimizi :44: keşke bütün bunların sorun olamayacağı kadar yakın olsalardıda günübirlik rahatça gidip gelebilirdim hem ben üzülmezdim hemde onun gönlü olurdu

Bayramlar vb. özel günler,anlayışsızlık ve bencillik nedeniyle birçok bayana zehir oluyor ne yazık ki.:19:

Geçen yıl her iki bayramıda orada geçirmişsiniz,bu bayram mazeretiniz var,hiç zora sokmayın kendinizi...

Onlar gelsin bayramın ikinci,üçüncü günü.

Allah yavrunuzu sağlıkla kucagınız almayı nasip etsin...

Üzmeyin kendinizi,eşinizle güzel güzel konuşun.

saol iyi dileklerin için canım. valla sizler yazdıkça rahatladım kızlar yalnız olup bunları kimseyle paylaşamamak insanı delirtiyo

bence taktik değiştir sen gidelim de.bende 2 yıllık evliyim 1 yasında bir kızım var berbat bi hamilelik geçirdim aklım basıma yeni yeni geldi.ailesini sen asla kötüleyen taraf olma sen yapalım edelim diyen taraf ol.bırak o anlasın.inan işe yarıyo

erkekler bu durumda sabit fikirli istersen mahfol bu durumda yüzde 90 ının umrunda olmaz ,
gördüklerim ve yaşadıklarım böyle bayramın şimdiden kötü geçecek sana söyleyim hazırlıklı ol ,
taviz de verme eğer sağlığını olumsuz etkiliyorsa karşı taraf bu sefer anlayışlı olsun,

bence taktik değiştir sen gidelim de.bende 2 yıllık evliyim 1 yasında bir kızım var berbat bi hamilelik geçirdim aklım basıma yeni yeni geldi.ailesini sen asla kötüleyen taraf olma sen yapalım edelim diyen taraf ol.bırak o anlasın.inan işe yarıyo

valla canım sorun isteyip istememek değilki herşeye rağmen ben kendi ailemi büyüklerimi düşünüp yine giderdim asla ben aileme gitmiyorum orayada gitmem yada onlar böyle yaptı ben böyle yapıyım demezdim..derdim sorunum benim iyi olmamam şu durumum kendimi iyi hissetmemem o yolun bu durumda beni ne hale getirdiğini bilsen....

valla canım sorun isteyip istememek değilki herşeye rağmen ben kendi ailemi büyüklerimi düşünüp yine giderdim asla ben aileme gitmiyorum orayada gitmem yada onlar böyle yaptı ben böyle yapıyım demezdim..derdim sorunum benim iyi olmamam şu durumum kendimi iyi hissetmemem o yolun bu durumda beni ne hale getirdiğini bilsen....

Cnm uzme kndini lutfen sikma canini..al git kardeslerini de iki gun sonra gelin siz de kalin.gideceginiz yer cok uzak deil ve de bayram..kimse istemez istemedigi bi yere gitmeyi ama napalim..bnde bayramlardan sogudum cunku belli kaliplara ve belli olayalara giriosun .kasiliosun..haklisin ama mutlu olmk icin suyuna git esinin

Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı konudan bende muzdaribim. Ben evleneli 4,5 sene oldu. Evlendiğimden beri tek bir bayramı bile kendi evimde yada ailemin yanında geçiremedim. Hep eşimin ailesinin yanındayız.
Birde ben nefret ederim eşimin ailesinden. Ne annesini, ne babasını,nede kardeşini sevmem. Ama eşim ısrarla her bayram beni oraya götürüyor. Her bayram yaklaştıgında bunun için eşimle birbirimizi yiyoruz. Suratlar,küsmeler falan.
Ama hep eşim aman üzülmesin diye ağlaya ağlaya gittim. En son geçen ramazan bayramında ailesinin yaptıkları ve gördüklerimden sonra mümkün değil götüremez beni oraya. Bende 27 haftalık hamileyim ve sırt ağrısından başka şikayetim
yok. Ama rahat etmek istiyorum. Dinlenmek istiyorum. Bahanemde var hamileyim ağrılarım var. Eşim gitsin kaç gün isterse kalsın.

bak canım, eşine kendimi toparlarsam iyileşirsem o güne kadar gidelim de, ıhlamurlar yaptır doktora götürsün seni, doktorda çıkmasın dicek sanırım
yola çıkçağın gün daha kötüleş sancılan yada :)
ay gidemicez galiba öyle üzülüyorumki de
bayram bu sonuçta bende isterdim hep beraber olalım ellerini öpeyim de
bir dene derim ben, eşinin tavrı değişecektir
pek etik bir yol değil ama senin eşin sanırım çok daha beterini hakeden cinsten

bak canım, eşine kendimi toparlarsam iyileşirsem o güne kadar gidelim de, ıhlamurlar yaptır doktora götürsün seni, doktorda çıkmasın dicek sanırım
yola çıkçağın gün daha kötüleş sancılan yada :)
ay gidemicez galiba öyle üzülüyorumki de
bayram bu sonuçta bende isterdim hep beraber olalım ellerini öpeyim de
bir dene derim ben, eşinin tavrı değişecektir
pek etik bir yol değil ama senin eşin sanırım çok daha beterini hakeden cinsten

doğru valla onların bencilliği karşısında etik filan düşünemiyosun taktik geliştirmek en doğrusu gibi keşke herşey karşılıklı dürüstlükle saygıyla olsa ama tek taraflı ver ver olmuyo

Annen baban ağır bir hastalıkları yoksa (Allah korusun)
çağır gelsinler, bayramı senin yanında geçirsinler
Anneleri de toplayıp gidecek hali yok ya, ayrıca teklif ederse böyle bir şeyi annen-baban halimiz yok o kadar yol geldik biraz daha çekecek gücümüz yok babında konuşsunlar
hatta fazladan 2-3 hafta da kalsınlar
doktorunu önceden ara
sorununu anlat
gidersen yaşayacağın semptomların bebekte ve sende oluşturabilecek (Allah korusun) olumsuz etkileri anlatsın (sürekli kusmak hiç de iyi bir şey değil , ayrıca bayıalcak gibi oluyorum demişsin hamilelikten dolayı ilaç lamayacağından bayılabilirsin de rabbim esirgesin, bayılmak bebek için çok tehlikeli çünkü kısa süreli de olsa oksijen düzeni bozuluyor)
bunları açıklasın

Son düzenleme:
bayram, özel gün ziyaretleri dışında eşinle aranızda sorun yoksa, evliliğiniz iyiyse, iyi bir kocaysa bence bunu bozmaya gerek yok. huzurunu riske atma.
çok haklısın gitmek istememekte. inan kimse istemez. ama daha yeni evlisiniz. ailesi hala sizi takipte. o tarafa böyle kozlar verme.
eşin henüz kendisini evliliğini adamlığını ailesine ispat etme ihtiyacı içinde. hem onun hem ailesinin hem senin onlardan ayrı bir hayatınız olduğunu sindirmeniz için biraz zaman geçmek zorunda. bu talebin çok çok haklı ama çok erken. gitmezsen ailesine karşı mahçup olacak. küçük düşmüş gibi hissedecek. çünkü öyle hissettireceklerdir. bir karına söz geçiremiyorsun. gibi.
onu da düşün erkeklerin egosu böyle şeyleri kaldıramaz. sonunda acısını senden çıkartır.
sabret. altı üstü iki gün kalıp dönersiniz. gitmemek için oyular oynama bence. çünkü anlar birbirinize yabancılaşırsınız.
zaten bebek gelince hiç bir yere gidemeyeceksin. değil mi.

gecmis olsun.Allah yavrunuzu anali babali ve hayirli büyütmek nasip etsin.

kendisine söyle,bak ben hastayim yolculuga cikamam üstelik hamileyim yavrumuz icin endiseleniyorum...ve iyilestiginde telafi edebileceginizi söyle....:26:

ama bi sorum var-kaynanan sahiden hic arayip sormadi mi hamileliginde:53: simdiye kadar????

gecmis olsun.Allah yavrunuzu anali babali ve hayirli büyütmek nasip etsin.

kendisine söyle,bak ben hastayim yolculuga cikamam üstelik hamileyim yavrumuz icin endiseleniyorum...ve iyilestiginde telafi edebileceginizi söyle....:26:

ama bi sorum var-kaynanan sahiden hic arayip sormadi mi hamileliginde:53: simdiye kadar????

hiç.... hatta 23 ekim doğumgünümdü ben ne eşinin ne onun doğumgünlerini ne anneler gününü ne babalar gününü bile es geçmedim çıktım gittim hediyemi aldım bir telefon bile açmadı bana benim doğumgünümde ...ama dersenki aranızda ne geçti bir problemmi var yok...geçen bayram gittik herşey normaldi tabiki bana değer vermiyo konuşurken bile eşimle bişey konuşsak o bilmiyormu senin kadar o doğrusunu bilir deyip çıkıyo ben geldim bu yaşa okudum cahil bir insanda değilim öğretmendim evlenmeden önce ama ayrılmak zorunda kaldım nerde nasıl davranmam gerektiğini biliyorum elbette ama yinede emirler verdi herkezin yanında küçük düşürdü beni ses çıkarmadım büyüktür kırılmasın dedim geçen bayram karnım burnumda gelen her misafire her hizmeti yaptırdı bana uyumuş kalmışım bir ara akşamüstü eşime zorla uyandırdı misafir geldi kalksın diye öyle vicdansızki anlam veremiyorum birde 15 yaşında bir kızını kaybetmiş gönlü kırık üzmeyim dedim şimdiye kadar ama benim yaptıklarım boşa birşeye kızsa sorun olsa anlarım ama yok kendince bana yüz vermiyo galiba nede olsa el kızıyım........

ama yine söylüyorum anlatamıyorum kimseye ben kin güdüp gitmicem demiyorum gidemiyorum diyorum ben 10 dakikalık yola gidiyorum hastaneye kontrole geçen defa hastanenin kapısında kaldım acilde dinlendirdiler beni durumum ortada bünyem çok hassas benim belki inanmayan vardır durumuma ancak yaşayan varsa çok iyi anlar beni.......

kızlar bişey sorcam dünden beri şunu düşündüm şimdi biz eşimle birlikte gidemiyoruz ama diyorum.eşimin annesi çok önem veriyo arefe gününden mezar ziyaretlerine malum kızını anne babasını çok akrabasını kaybetmiş tek tek hepsini ziyaret ediyoruz.eşimde arefe günü gitse ailesinin yanına onlarada anne baba eşimde gelcekti hatta gelemediği için çok üzüldü hatta gelmem konusunda çok ısrar etti banada ben sizide yalnız bırakmak istemedim dese mezar ziyaretlerini yapsa ya önceden bayramlaşıp gelse yada o gece kalsa orda sabah bayramlaşıp kahvaltısını yapsa ellerini öpse bende o arasam gelemedim bu halde kısmetse diğer bayram telafi ederim desem eşimde kahvaltısını yaptıktan sonra binip otobüse gelse evimize çok çokmu yanlış olur ? sonuçta ben yalnız değilim burda kardeşlerim gelcek hem onlar oğlumuzu etkiledi getirmedi demesinler art niyet aramasınlar hemde ben artık üzülmeyim...

Son düzenleme:
Merhabalar,
bebeğiniz hayırlı olsun inş. sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınz bebişinizi.

Memnun etmek için neden kendinizi
bebeğinizi bu kadar üzüyosunuz
şimdi belki de hissediyordur sizi.
Siz kendinizi düşünmeden kimse sizi düşünmez,
gidemiyorsunuz bu kadar.
BAŞKA FARKLI SÖZLERE GEREK YOK Kİ
yalana da gerek yok
gitmiyorum diyin.
Eşiniz kendi ailesine bu kadar hassasken neden sizin ailenize
karşı bu kadar ilgisiz
sonuçta sizinde aileniz var.
Gelsin kardeşleriniz özleminizi gideerin.
Kimseyi memenun etmek zorunda değilsiniz
biraz da eşiniz uyumlu olsun size karşı.

Back