- 14 Haziran 2018
- 52
- 9
- 86
- 26
- Konu Sahibi bedifferent
-
Farklı ülkeye evlendimkendi ailesiyle çok problemi olmayıp da eşin işi dolayısıyla veya başka bir sebepten kendi şehrinden ayrılıp eşinin ve ailesinin şehrine giden var mı? ve bu durumdan zorluk yaşamayan?
farklı şehre gidip mutlu olanları duymak istiyorum galiba hep zorlukları anlatılıyor iyi bir şey diyen yok mu kızlar ben de uzağa gidicem nasipse
eş ailesi varsa kötü oluyor diyen var ama bu durum kayın ailenin davranışlarına göre değişir heralde
Farklı sehre gıdıp mutlu olanımkendi ailesiyle çok problemi olmayıp da eşin işi dolayısıyla veya başka bir sebepten kendi şehrinden ayrılıp eşinin ve ailesinin şehrine giden var mı? ve bu durumdan zorluk yaşamayan?
farklı şehre gidip mutlu olanları duymak istiyorum galiba hep zorlukları anlatılıyor iyi bir şey diyen yok mu kızlar ben de uzağa gidicem nasipse
eş ailesi varsa kötü oluyor diyen var ama bu durum kayın ailenin davranışlarına göre değişir heralde
başka ülke büyük cesaret gerçektenFarklı ülkeye evlendimailemi çok özlüyorum herkesin çok özgür olduğu ve bağlı olduğu bir ailem var. Ama evlenmiş olmasam da aileden belli bir yaştan sonra kopmam gerekiyor diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi, kuşun yuvadan uçması gibi. Eşimin ailesi de burda yaşıyor ama çok sık görüşmüyoruz kayınvalidem de çalışıyor zaten. Beni en çok zorlayan şey eşimden başka hiç çevremin olmaması, zamanla olacak illa ama olana kadar da sürekli eşimle vakit geçirmek
neden özellikle farklı şehir pekiMutluluğun aileye mesafeyle ilgisi olduğunu zannetmiyorum..hatta eşimle tanışma aşamasındayken ailelerden uzak bir evlilik düşündüğümü özellikle belirtmistim..eğer aile evinden kopamayacaksaniz evlenmeyin eşinizi sürekli annem babam diye darlamayin küçük çocuk gibi..
hamilelik ve çocuk süreci oldu mu genelde o konuda zorlandıklarını duyuyorum hani o aşamada ihtiyaç duyuluyor diyeFarklı sehre gıdıp mutlu olanım
Ama es ailesiyle birlikte degılım
Onlarla da yapamazdımkendı ailemle de yapamam
Ben bı basına lık seviyorum İnsan sevmem
mutluluğunuz daim olsunGayet mutluyum. Evlenmesem de memuriyet dolayısıyla ayrılacaktım. Üniversite okurken ayrıldım. 13 yıldır evliyim, 6 saatlik mesafe var. Bazen burnumun direği sizlasa da mutluyum...
kaç yıldır evlisiniz ki aranızda ne kadar mesafe var aranızda18 yaşımda üniversite için ayrılmıştım. İlk 1 ay çok zordu. Sonra öyle bir alıştım ki. Neredeyse 30 yıldır ailemden farklı şehirlerdeyim. Belli bir yaşta kopmak gerekiyor aileden.
çok teşekkürler cevabınız içinHerkesin aile dinamiği ve kafa/kişilik yapısına göre değişir bu durum. Bir de evlendiğin kişiyle çok ilgili tabii. Sorunlu bi evlilik her yerde sorunludur, güzel bi evlilik her yerde mutlu eder, bence.
Kök ailesine bağlı değil de bağımlı olanlar evlilikte sıkıntı yaşıyor. Böyle durumu olanların uzman desteği almasını öneriyorum ben.
Başka bir yere alışmak başlarda illa ki zordur ama zamanla çevre oluşuyor, düzen oturuyor, güzel de oluyor. Çalışma durumu varsa çok daha iyi tabii.
Çocuk musunuz ya? Ne kadar küçük bir dünyanız var.büyüyün biraz.başka ülke desen tamam diyeceğim.hiç üniversiteye falan da mı gitmediniz?kendi ailesiyle çok problemi olmayıp da eşin işi dolayısıyla veya başka bir sebepten kendi şehrinden ayrılıp eşinin ve ailesinin şehrine giden var mı? ve bu durumdan zorluk yaşamayan?
Bu düşünceler kişiye göre değişir. Kimisi kendi kurduğu aile ile mutlu olur, kimisi de kök ailesi + kendi kurduğu ailesi birlikteyken mutlu olur. Kişi hayatına yön vermeden önce kendini tanıyıp, hayattan ne istediğini bilmeli.çok teşekkürler cevabınız için
ben bağımlı olduğumu düşünmüyorum ama annemler çok fazla üzülüyor ağlıyor ben de ona üzülüyorum sadece sanki onlara kötülük yapıyor gibi bi his oluyor bazen.
haklısınız bu daha çok evliliğimize eşimize bağlı güzel bir evlilik olursa daha kolay alışılır. ama bazen şunu düşünüyorum acaba şöyle 3 4 yıl geçip rutine bağlandıktan sonra insan ailesini daha çok arar mı çocuklarının anneannesi dedesiyle de vakit geçirmesini ister mi vs diye. bazen de o kadar yıl geçince zaten çocuklarına eşine yoğunlaşırsın zaten onları aramazsın diye düşünüyorum. çok şeye bağlı olarak değişir tabi bu düşünceler ilerde yaşayarak görmek lazım
Yok ben yine kalabalıkta zorlanırdımhamilelik ve çocuk süreci oldu mu genelde o konuda zorlandıklarını duyuyorum hani o aşamada ihtiyaç duyuluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?