Ailesi ve maddiyat

Herkes karın tokluguna geçiniyor .Sene de bir kere tatile gitse şükür ediyor .Nisanlin da marka şeyler alıyor eli kolu dolu gidiyor .E adama demez ler mi sen böyle tutumsuzsun madem ne diye nisanlandin diye .sorumluluk sıfır .

Nişanlın değişmez gibi geldi bana evlenince aileci olursa o zaman yandınız :KK51:Borca sokun derim ama ne kadar değişir bilmiyorum en azından eşyalarınızı almaya başlayabilirsiniz ne kadar var düğüne bilmiyorum ama elinde çok para kalmazsa ailesine de fuzuli harcamalar yapamaz insan yardım etmesin demiyor ama markalı kıyafetler falan çok abartı nişanlı evlenecek bir adam için :KK14:

aileden kopup evliligin sorumlulugunu alabilecek kadar olgunlasmamis sanki..

Resmen seni kendimde gördüm aynı evlenmeden önceki eşim peki evlendikten sonra ne oldu ?? Aynen devam etti hatta daha beter oldu çünkü para kaynaklarını kaybettikleri için daha da bastırdılar.. Aylık ortalama 400-500 tl onlara gidiyor.. Çünkü bol harcamaya bir giydiklerini bir daha giymemeye öyle alışkınlar ki sürekli sıkışıyorlar ve eşim müdahele ediyor yüz göz olmamak için 2 yıl sesimi çıkarmadım ve bi anda patladım şu an benden kötüsü yok.. Yemeyenin malını yiyorlar canım.. En bastan ağırlığını koy..

Degismez...evlenincede devam.eder.hatta daha da artarak.devam eder. Aile kurmanin mantigi ve sorumlulugunu alamamiis daha sozlunuz. Ailesine cok.duskun adammi 1000kere dusunurum........

X