Ben bunu anneme nasil soylicem? Biz tanistirirken istedik ki gorsunler bizim birbirimizden emin oldugumuzuAileleri tanıştırmak için çok acele etmişsiniz. Yaşlarınız daha küçük ilişkinizde yeni zaman verin kendinize.
Anlamiyorsunuz herhalde. Sorun bu degil ki. Biz zaten bi 2 3 seneye evlenmeyi dusunuyoruz. Sorun hemen adi konulsun baskisi benim tarafimdan.20 yaş çok erken..
Evcilik mi oynayacaksınız?
Çocuğun abileri daha akıllıymış.
yasın kucuk olmasına ragmen gayet olgun düşünüüyorsun ama aıle aıle zamanı gelınce ısın ıcıne kat sımdi adı konsun derler sonra yok boyle olmaz evlenın derler ve sen daha genclıgının ılk gunlerınde kendını kaynana gorumce vs vs elınde bulursun aceleye gerek yok derım sana yaslarınız cok kucuk hadı senın neyse ama sevgılın cok kuçuk ve bır yıl sonra evlensenız bıle bır aıleyı tasıyacak sorumlulukta olabılecek mı hayır 30 yasında adamlar annelerının kuzusu gıbı davranırken sen 20 yasında cocukla anca evcılık oynarsın
Nişanlanan çiftler bile aileler yüzünden ayrılma noktasına geliyor. Aceleniz ne gençliğinizin özgürlüğünüzün tadını çıkarın. Evlilik zannettiğiniz kadar mükemmel bir şey değil. Annenize de uygun bir dille evlilik için erken olduğunu söyleyin sizi sıkıştırmasın.Ben bunu anneme nasil soylicem? Biz tanistirirken istedik ki gorsunler bizim birbirimizden emin oldugumuzu
Is var universite var askerlik (biz yurtdisinda yasiyoruz) burda farkli oldugu icin yapmicak kendisiüniversite yok, iş yok, askerlik yok, yaş 20, 1 yıllık ilişki.. neresini tutsam elimde kalıyor..
Bunu yapicam cok tsk ederimNişanlanan çiftler bile aileler yüzünden ayrılma noktasına geliyor. Aceleniz ne gençliğinizin özgürlüğünüzün tadını çıkarın. Evlilik zannettiğiniz kadar mükemmel bir şey değil. Annenize de uygun bir dille evlilik için erken olduğunu söyleyin sizi sıkıştırmasın.
bunu en ıyı annenın anlaması lazım oysakı bıle bıle kızını atese mı atacakBiliyorum evet. Kendiside zaten o sorumlulugu kaldiramaz. Bende daha kaldiramam. 1 sene icinde cok olgunlasti ama bi evlilik icin daha yeterli degil. Ben aileme nasil aciklayacam bunu bilmiyorum
Evet aile icinde bi sozden bahsediyor annem. Zaten evlilik degil hemen amaci. Ama sevgilimin babasi daha yeni demis abilerin var diye. Sevgilimde sadece soz istedigini soylemis babasida bakariz demis. Bence burda babasi onu oyaliyorannene bu düsündüklerini anlatmalısın mutlaka ama tatli bir dille
bence henüz evlilik icin cok gençsiniz ailenin acelesi neden?
ha belki aile arasinda bir söz yapip yine diledigince iliskinize devam edersiniz
böylece aileninde ici rahat eder ama nisan,dügün falan icin cok erken
Is var universite var askerlik (biz yurtdisinda yasiyoruz) burda farkli oldugu icin yapmicak kendisi
Ben bunu anneme nasil soylicem? Biz tanistirirken istedik ki gorsunler bizim birbirimizden emin oldugumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?