Ailesi 'cadı' olduğu için ölüme terk etmişti...

Bu da birşey mi?

Afrika da bi kabilede aborjin olan çocukların uzuvlarını keserek büyü yapıyorlardı. Çünkü onlara göre bembeyaz bir çocuk lanetliydi. Bazılarının elleri bazılarının kolları baxılarınınsa ayakları yoktu.

Büyücülere ise çocukları ve bebekleri ailesi götürüyordu. Büyücüler de kesip büyü yapıp zengin ailelere satıyordu.

Bi belgeselde izlemiştim. Hatta nette bile vardı. İnanışlarına s......

Şu haline bakar mısınız su içerken?
Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bu çocuk mu istedi dünyaya gelmeyi? Anası babası karar verdi ya da bilmeden oldu ama eski bir eşya gibi atmaları çok feci.
Bir çocuk için hayatın en kötü sınavı.
Bunu evlat sahibi olanlar daha iyi anlar. Gece kızımı uyuturken bana sokulup bir eliyle elimi tutarken kafasını göğsüme gömüp uyuması, sonsuz güvende olduğu hissini hissetmesi..
Sonsuz şükür herşey için.
Ne kadar çok şükredecek şeyimiz var aslında.

dunya boyle iyi insanlar sayesinde donuyor yazık ufacık bebek bırakmıslar ortada nasıl insanlar hic tanımayan biri gelip kurtarıyor anne baba yok

yardım eden kadında dovmeli falan cehennemlikti dimi bazılarına gore

Allahım bu nasıl vicdan? 2 yaşında daha 2, bebek yahu.
Nasıl tek başına kalabilmiş,ne yemiş,gece ne yapmış,nasıl,nerede uyumuş? Nasıl yaşamış iki ay.
Offff.
İnşallah adı gibi güzel olur bundan sonrası.

Sanki danimarka geçmişi cok temiz de kalkmiş cadı diye atılan bebegin reklamını yapıyor
Niye haber yapmanız için ilginç bir olaymı olması lazim
Ora da şurada burada cadı olmayıpta ölenler var niye bunu vermedinizde özellikle algı oluşturmak için haberi verdiniz

kime dediğini anlayamadım, bana dediysen ben o bahsettiğin haberleride paylaşıyorum konu geçmişimde görebilirsin, her türlü haberi paylaşıyorum
eğer milliyete dediysen ne gibi bir algı oluşturmak istemiş olabilir anlamadım

Yok arkadaşım sana demedim
Söyle ki algı hala batının medeniyetinin vurgulanmak istemesi doğunun sömürülmeye muhtaç olmasını göstermeye çalışmaktır

Offfff
Sadece haberde danimarkali danimarkali diye bastirilmasi dinirimi bozdu insan insana yardim etmis da...

küçücük masuma yakıştırdıkları şeye bak

daha el kadar herkesten temiz saf masum zamanları

o cadı olamaz ama onu terk eden sözde ana baba cani

Şuncağıza bak ya... Şu bacacıklara bak, çoraplar bile nasıl bol gelmiş bacacıklarına...

Bir de son haline bak.
ALLAH tüm muhtaçlara böyle melekler göndersin, insan insan olduktan sonra dini, ırkı, mezhebi, inancı ne farkeder ki.

şimdiki fotoğraflarıda var sabahtan beri aklımda çok duygulandım helal olsun yüreği güzel insanlara çok tatlı bi fotoğraf vardı..

o değilde telefondan kızın bacaklarını tayt sanmıştımne çok dövme var öyle

Oysaki çok dövmeleri olan insanlara önyargımız olur uyuşturucu müptelası diye discodan çıkmaz diye

Oysaki çok dövmeleri olan insanlara önyargımız olur uyuşturucu müptelası diye discodan çıkmaz diye
yoo hiç yok öyle bi yargım ama üzülüyorum o ayrı ,ne bileyim ilerleyen yaşta zararı olursa falan,yazık değil mi o bedene
böyle ufak dövmeleride sevmiyor değilim hani bileğe yapılan vs.ama helal olmadığından yaptırmıyorum yoksa bi dk.dırmazdım bileğime kelebek yaptırırdım -sonra hint kınası alcağım mesela ondan gençliğimde burnuma böyle minik hızmalardan bile takmıştım eşarplı olmama rağmen ama o zaman bilincinde değildim örtünün

Son düzenleme:
Bu kadının kendi çocuğu yanilmiyorsam , bu bayanın kendi melez cocugu vardi.Yardım ettikleri cocuga pek benzemiyor zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…