Ailesi 'cadı' olduğu için ölüme terk etmişti...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
‘Umut’ için 2 günde 1 milyon topladılar
Nijerya’da ailesi tarafından ‘cadı’ olduğu gerekçesiyle ölüme terk edilen çocuk Danimarkalı yardım görevlisi sayesinde hayata tutundu...
Sitene Ekle

DIŞ HABERLER SERVİSİ

Nijerya’da ailesi tarafından ‘bir cadı olduğu’ gerekçesiyle sokakta ölüme terk edilen ve ülkede bulunan Danimarkalı yardım görevlisi Anja Ringgren Loven’in yardımıyla hayata tutunan 2 yaşındaki çocuğun görüntüleri tüm dünyayı üzüntüye boğdu.

Afrikalı çocuklara yardım etmek için Nijerya’da olan Loven, küçük çocuğu sokakta çırılçıplak ve açlıktan ölmek üzereyken buldu. İki aydır yoldan geçenlerin kendisine attıkları artıklarla yaşayan çocuğa su ve yiyecek veren kadın, daha sonra onu bir battaniyeye sararak Hastaneye kaldırdı.

İki günde bulundu

Açlıktan kemikleri çıkan ve vücudunda kurtlar bulunan çocuğa ‘Hope’ (Umut) adını veren Loven, çocuğun durumunu stabil hale getirmeyi başardıklarını ifade etti. Facebook üzerinden çocuğun hastane masrafları için bağış çağrısı yapan Lovren’e, sadece iki günde dünyanın çeşitli bölgelerinden yaklaşık 1 milyon dolarlık kaynak sağlandı. Afrikada ‘cadı’ diye sokağa atılan çocuklara yardımcı olan ve onlara yiyecek, barınak ve eğitim imkanı sağlamaya çalışan Lovren, “Aldığımız bağışla hem Hope’un tedavisini sağlayacağız, hem de bir klinik inşa edeceğiz. Bugüne dek işkence edilmiş binlerce çocukla karşılaştık” diye konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/-umut-icin-2-gunde-1-milyon-gundem-2195427/

dünya rezil insanlarla dolu, cahil insanlarla dolu sözün bittiği yer .

rabbim zorda olan eziyet gören tüm mazlumlara yardım etsin inşallah.küçücük bebeğe zarar verenler siz cadıdanda şeytandan da daha zararlısınız.

Helal olsun gözlerim yaşardı..

Yalnız 2 yaşındaki çocuğun gözlerinde o terkedilmişlik o acı nasıl da okunuyor.. Umarım çok güzel bir hayatı olur..
Eki Görüntüle 1775447
beğen tuşuna basmaktan yada pc başında hıçkırarak ağlamaktan başka elimden bişi gelmiyor minik melek umardımki şu dünyadaki yaşamlar iyi olsun ama cahiller o kadar çokki. başaramıyoruz ,beceremiyoruz umarım hayatın çok güzel olur dicem .bu kelimelerim bile o kadar bencilceki..biliyorumki 1 saat sürmeyecek kendi yaşamıma dönücem ve sen orada o hayatı yaşamaya devam edeceksin. Rabbim biz kullarından çok hesap soracak.. iyi insanlar olamadığımız için

Yazık kemikleri sayılıyor yavrunun
Masum günahsiz bir melek bakar mısın gözlerindeki tedirginliğe. İnşallah bundan sonra güzel hayatı olur.

iyi ki bu kadına rastlamış yoksa istismar edilip öldürülecekti muhtemelen, bu kadar yaşaması bile mucize

Kuzguna yavrusu şahin görünür diye bir laf vardır.Oralara uğramamış bu laf herhalde .Masumiyet akıyor yüzünden,minicik bedene bu yakıştırma ne kadar çirkin.

Bilmem anne olunca mi böyle oldum ama yolda böyle kimsesiz görsem ben alirdim evime gercekten dayanamiyorum. Ekmegi kirar yerdim yine de bu yastaki cocugu bu halde birakamazdim.
Gercekten bu kelime yok, bulamiyorum.
Bütün annelerin yüregi benim gibi yaniyor eminim.

Böyle annelerin varlığı canımı acıtıyor! İçindeki pisliği çocuğuna yüklemiş sefil!

Haberi merak ettigim için google yazarken arama motorunda bir insanin cadı oldugu nasıl anlaşilır vs diye aramalar olduğunu görünce vazgeçtim.inanan var demek.

biz bi çocuk doğuramıyoruz, bunlarda doğurup doğurup sokağa atıyor. cadıymış, süpürgeyi alıp vuracam kafasına .

Dunyanin bazi ulkeleri o kadar geride bir hayat yasiyor ki Turkiye 3. Dunya ulkesi falan diye konusanlara terlik firlatasim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…