- 19 Mart 2023
- 852
- 1.489
- 34
Ah size kıyamam. Benim çocuklarımda çok etkilendi. Bende onlar için boşandımBen 12 yaşındayken boşandılar keşke daha önce boşansalardı.. Bütün çocukluğum kavga edecekler mi bugün tartışma olacak mı diye ağlayarak geçti yorgan altında…. Her gece dua ederdim Allahım ne olur bugün kavga olmasın diye..
Sevgisiz olan her çift boşanmalı bebek bile olsa..
O çocuğum için katlanıyorum lafı var ya o resmen kadınların bahanesi.. Çocukluğumuzu, masumluğumuzun hepsini yakacak bir bahane o…. Boş söz…
Esas çocuğum için boşanıyorum denmeli…
Ah ah bende çocuğum için boşanamayanlardanım 3 yaşında kızım var ilerde bigun gelir de niye ben babasız büyüdüm aile sevgisi alamadim der diye ayrılamıyorum. Eşim rezalet biri diyebilirim. Aslnda çocuğuna bile iyi davranmaz evde sürekli kavga eksik olmuyor eşim için en kıymetli şey eşya sabah kızımın odasındaki perdeyi çocuğun baş kısmından çekmiş dolaba güneş gelmesin diye dolabın ön kısmına çekmiş e çocuğun kafasına güneş geliyo niye çektin dedim bundan bile kavga çıkardı suratsizmisim naletmisim e sende beni ve çocuğunu düşünmek yerine dolabı kapıyı düşünüyon ya sen nesin peki. Bende 2 senedir bu kararsızlık icindeyim böyle bir adama çocuk için sabredilir mi bir ömür böyle kavgayla geçer miMerhaba arkadaşlar.
Ailesi boşanmış olanlar ve ailesi boşanmayan ama keşke boşansalardı diyenler..
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
Ailenizin boşanması hayatınızı kişiliğinizi, nasıl etkiledi sizi ? Keşke boşanmasalardı düşüncesi ne kadar etkili hayatınızda ?
Ailesi boşanmayan ama mutsuz bir anne babayla büyüyenler peki ? Boşanmış olsalar ne farklı olurdu hayatınızda ?
Hangisi daha doğru ? Bu işin doğrusu var mı ? Çocuk hatrına devam eden bir evlilik mi yoksa ayrılmak mı ?
cevabı bildiğinize ben eminim..Ah ah bende çocuğum için boşanamayanlardanım 3 yaşında kızım var ilerde bigun gelir de niye ben babasız büyüdüm aile sevgisi alamadim der diye ayrılamıyorum. Eşim rezalet biri diyebilirim. Aslnda çocuğuna bile iyi davranmaz evde sürekli kavga eksik olmuyor eşim için en kıymetli şey eşya sabah kızımın odasındaki perdeyi çocuğun baş kısmından çekmiş dolaba güneş gelmesin diye dolabın ön kısmına çekmiş e çocuğun kafasına güneş geliyo niye çektin dedim bundan bile kavga çıkardı suratsizmisim naletmisim e sende beni ve çocuğunu düşünmek yerine dolabı kapıyı düşünüyon ya sen nesin peki. Bende 2 senedir bu kararsızlık icindeyim böyle bir adama çocuk için sabredilir mi bir ömür böyle kavgayla geçer mi
boşanma değil de çoğunluğu etkileyen boşanma sonrası anne babanın takındığı tavır, davranışlar gibi duruyor...Bizimkiler ben daha bebekken boşanmış ve hayatımda hiç adam gibi bir baba figürü olmadı. Babam dolandiriciydi ve bir dönem benim bile duygularımı dolandırdı. İşin benim için en kotu yani malesef bende düzelmeyen psikolojik bozukluklar kalmış olması. Normal bir kız için babası neyse benim kocam o hale geldi benim için. Arkama bakınca bir dağ görememek çok üzücü. Bazen keşke ölmüş olsaydı da öldüğü için üzülseydim diyorum. Hayatta olduğunu ama nerede olduğunu bilmemek,seni umursamadigini bilmek en kötüsü olabilir galiba.
Tek çocuk musun? Annenle nasıl geçti yılların? Çocukken anneni suçladın mı boşandığı İçinBenimkiler baştan evlenmeseler daha doğru bir hareket olurmuş.
İyi olmuş ayrıldıkları.
Gerçi ben çok küçükken ayrılmışlar, beraber yaşadıklarını bile görmedim. Bir dönem babamla biraz koptuk, o zaman özledim. Bir de babam evlendiğinde biraz kıskanmıştım da şimdi sorun yok.
Ailesi boşanmayanlara Allah sabır versin. Benimkiler eğer boşanmasalardı daha kötü olurdu. Bazen ayrı olunca daha huzurlu olunabiliyor diye düşünüyorum ben.
Tek çocuğum evet. Annemle bayağı zor geçti, kötü biri değil ama yaptığı şeylerin farkında olmadan çocukluğumu-ergenliğimi baltaladı. Şimdi daha normal bir ilişkimiz var.Tek çocuk musun? Annenle nasıl geçti yılların? Çocukken anneni suçladın mı boşandığı İçin
Kesinlikle bosanmak annemle babam bosandi ohh dedik kardesimle. Mutsuz anne baba=mutsuz cocuklar ve nokta.Merhaba arkadaşlar.
Ailenizin boşanması hayatınızı kişiliğinizi, nasıl etkiledi sizi ? Keşke boşanmasalardı düşüncesi ne kadar etkili hayatınızda ?
Ailesi boşanmayan ama mutsuz bir anne babayla büyüyenler peki ? Boşanmış olsalar ne farklı olurdu hayatınızda ?
Hangisi daha doğru ? Bu işin doğrusu var mı ? Çocuk hatrına devam eden bir evlilik mi yoksa ayrılmak mı ?
Konu sahibini bilmem ama sizin actiginiz son konulardan birinde kocaniz cocugunuza bile siddet uyguluyordu. Siz tam olarak burada anlatilan cocugu bahane edip kendi duzeninden vazgecemeyen kadinsiniz. Aman cocugumun basinda baba olsun ama onu da dovsun yeter ki baba olsun. Sunu unutmayin, siz bosaninca cocuk babadan bosanmis olmuyor ama cocuk evde babadan siddet goruyorsa omur boyu beni en sevmesi gereken bile dovuyorsa demekki siddeti hak ediyorum diye kodluyor. Su yazdiginiza asiri kizginim. Siz de bosanmayip ileride cocugunuza burda mutsuz hikayelerini yazanlarin dediklerini dedirttireceksiniz. Aynen devam edin.Ah ah bende çocuğum için boşanamayanlardanım 3 yaşında kızım var ilerde bigun gelir de niye ben babasız büyüdüm aile sevgisi alamadim der diye ayrılamıyorum. Eşim rezalet biri diyebilirim. Aslnda çocuğuna bile iyi davranmaz evde sürekli kavga eksik olmuyor eşim için en kıymetli şey eşya sabah kızımın odasındaki perdeyi çocuğun baş kısmından çekmiş dolaba güneş gelmesin diye dolabın ön kısmına çekmiş e çocuğun kafasına güneş geliyo niye çektin dedim bundan bile kavga çıkardı suratsizmisim naletmisim e sende beni ve çocuğunu düşünmek yerine dolabı kapıyı düşünüyon ya sen nesin peki. Bende 2 senedir bu kararsızlık icindeyim böyle bir adama çocuk için sabredilir mi bir ömür böyle kavgayla geçer mi
Keşke boşansalardi.. Ben de kendime değer vermeyi öğrenirdim.. Bana kendimi değersiz hissettiren herkese hayır diyebilirdim... keşkeMerhaba arkadaşlar.